Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 027 981
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 8 580
  • София
На мен не ми се вижда положителен.
Аз се чудя защо хората продължават да си купуват Престо.

# 8 581
Защото масово по аптеките се предлага само той и Shure check. Аз обикалях като луда, за да намеря друг вид в кварталните аптеки и накрая нищо.

Момичета, май тия бледи черти ще се окажат истински. Ето го от днес теста, вече е много по-видима и розова. Днес е втори ден закъснение, но имам и гадене, напрежение в гърдите. След един-два дни ще направя още един.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 11:34 от juveragazza

# 8 582
Здравейте ,тъй като аз имам проблем с дясната тръба ,но от доста време нямах проблеми, бях с обилен МЦ ,но стана така,че миналият месец ми дойде,този не.Направих два теста единия още на първият ден показа една черта,втория към 4 ден и показа една плътна и една бледа черта имам я на снимка,и след това ми прецапа бледо розово на цвят за един ден и като се чух с лекарката ми тя каза да си направя кръвен тест и хормони да си пусна,чак на 16 съм на преглед и се притеснявам …а имам промяна в тялото уголемиха ми се гърдите..главоболие ..може те ли да ме успокойте някак си.. Вече 16 дни закъснение,днес отново правих тест ШУЪРЧЕК КАСЕТА и една черта..ще прикача снимка на вторият тест.Ще съм ви благодарна ,ако някоя мама е била като мен..!

# 8 583
Според мен не сте бременна, най-вероятно положителният тест е бил с изпарителна черта. Направихте ли кръвен?

# 8 584
  • София
А кръвният какво показа?
Защото този шуър чек е отрицателен.

# 8 585
Не съм още..а имам странни симптоми

# 8 586
Здравейте ,тъй като аз имам проблем с дясната тръба ,но от доста време нямах проблеми, бях с обилен МЦ ,но стана така,че миналият месец ми дойде,този не.Направих два теста единия още на първият ден показа една черта,втория към 4 ден и показа една плътна и една бледа черта имам я на снимка,и след това ми прецапа бледо розово на цвят за един ден и като се чух с лекарката ми тя каза да си направя кръвен тест и хормони да си пусна,чак на 16 съм на преглед и се притеснявам …а имам промяна в тялото уголемиха ми се гърдите..главоболие ..може те ли да ме успокойте някак си.. Вече 16 дни закъснение,днес отново правих тест ШУЪРЧЕК КАСЕТА и една черта..ще прикача снимка на вторият тест.Ще съм ви благодарна ,ако някоя мама е била като мен..!
Тази, черта не ми изглежда като за положителен резултат

# 8 587
  • София

Аз видях втора черта на 19 ден закъснение заради много късна овулация. За да съм сигурна си правих три дни подред тест с първа сутрешна , за да видя има ли реално втора черта или не. И ако има дали се насища. При мен си беше положителен Simple Smile

# 8 588
Ами пуснете си кръвен тест. На 16 дни закъснение може да идете и на преглед. Този тест е отрицателен.

Редактирам: това е тестът от 4ти ден закъснение, така ли? Това е отрицателен тест, значи вече имате три отрицателни теста, тоест не сте бременна, друга е причината за закъснението.

# 8 589
Записала съм си час за преглед и ще пусна един кръвен

# 8 590
Аз на ваше място не бих чакала толкова с една тръба... вече щях да съм пуснала кръвен особено щом е имало зацапване... аз на шуърчек не вярвам. Лекарката ви е казала да пуснете кръвен тест, а вие правите пиклив. Аз щях да потърся друг лекар, особено с една тръба и пропуснат М, само за да съм сигурна, че няма фал.

# 8 591
Аз на ваше място не бих чакала толкова с една тръба... вече щях да съм пуснала кръвен особено щом е имало зацапване... аз на шуърчек не вярвам. Лекарката ви е казала да пуснете кръвен тест, а вие правите пиклив. Аз щях да потърся друг лекар, особено с една тръба и пропуснат М, само за да съм сигурна, че няма фал.
Аз имам тръба,просто имах проблем с нея..

# 8 592
Bubsss , този тест не е положетелен , напоен е повече и се е размазал .

П.П. Момичета , аз съм взимала 2 видя Лейди тест … но бяха тънки и зелени , сега вие качвате по-дебели и сини . Явно са ги променили ли 🤷♀ Иначе аз имах бледа сутрешна черна на 9 ден след доказана овулация с Лейди тест .
Също и тестовете , които са направени за ранна тестване са много чувствителни и редовно показват изпарителни черти . Дори да са на една фирма , миналата година , когато аз правих постоянно , обикновения Шуър не даваше изпарителни . Много черти даваха Престо , Шуър чек стриймър , Билийв и Клиър чойс .

# 8 593
Здравейте дами преди дни качвах 2 теста с леко бледа 2ра чертичка бих искала да ви попитам на 08.10 трябваше да ми дойде М.но го няма и сега като си правя тест е отрицателен   а до сега не ми е закъснявал М.с повече от 1ден. Възможно ли е да съм заченала а теста да ми е отрицателен? защото незнам какво се случва, миналият месец са ни правени пълни изследвания и на мен и на мъжът ми и при мен всичко е много добре казват докторите а при мъжът ми чакат  само резултата от сп.грамата иначе и при него за сега всичко е ок.
Много ще съм благодарна ако ми помогнете с информация.
Всяка инфо.ще е полезна за мен. Благодаря ви предварително 🙂

# 8 594
Здравейте дами преди дни качвах 2 теста с леко бледа 2ра чертичка бих искала да ви попитам на 08.10 трябваше да ми дойде М.но го няма и сега като си правя тест е отрицателен   а до сега не ми е закъснявал М.с повече от 1ден. Възможно ли е да съм заченала а теста да ми е отрицателен? защото незнам какво се случва, миналият месец са ни правени пълни изследвания и на мен и на мъжът ми и при мен всичко е много добре казват докторите а при мъжът ми чакат  само резултата от сп.грамата иначе и при него за сега всичко е ок.
Много ще съм благодарна ако ми помогнете с информация.
Всяка инфо.ще е полезна за мен. Благодаря ви предварително 🙂
На мен тези деа теста които сте качили, по- скоро ми изглеждат вторите чертички като изпарителни, ако естествено са се появили след отчетния период, ако не си направете кръвен тест за да разберете както точно се случва !

Общи условия

Активация на акаунт