Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 040 334
  • 15 079
  •   4
Отговори
# 11 100
Има втора черта.Тихичко честито!Какъв е теста?
Здравейте и от мен,да започна с това че правих няколко теста на различни марки все отрицателни,цикъла ми не е редовен между 30/38 дни а понякога и повече ,овулация не следя.Попринцип го очаквах около 13/14,но уви. Тази сутрин си направих обикновенна лентичка с първа урина и излезна това(едва видима втора чертичка) ,според вас положителен ли е?!)да уточня случвало ми е се е и друг път такова закъснение или пропускане,обаче от миналия месец правим опити)
Да, аз виждам втора черта!

Здравейте, 4 дни преди менструация съм. Според вас има ли втора черта? Утре ще направя пак.

# 11 101
Според мен не е розова или по светла ,много е странно с тези лентички , защото съм имала тъкъв наистина "+" и фалшиво положителен.... С първата бременност беше така , но после два пъти ми се случи да е "-", и положителната втората черта беше по розова по червена с втората бременност. Съжалявам за обърквацята , но изживян факт😅 Успех

# 11 102
Според мен не е розова или по светла ,много е странно с тези лентички , защото съм имала тъкъв наистина "+" и фалшиво положителен.... С първата бременност беше така , но после два пъти ми се случи да е "-", и положителната втората черта беше по розова по червена с втората бременност. Съжалявам за обърквацята , но изживян факт😅 Успех

Да, възможно е. Ще видим дали ще стане по-наситена, защото съм 50/50. А и за пръв път правя тест лента.

# 11 103
Здравейте момичета аз съм нова тук искам да попитам днес мие 36 ден от последната менструация направих тест ще ви го покажа тази лентичка се появи на петата минута

# 11 104
  • USA
Пробвай за всеки случай червен реактив, на мен сините реактиви винаги са ми с черти и без да съм +

# 11 105
Здравейте момичета!Виждате ли нещо на теста или по скоро като изпарителна е?Днес ми е 25 ден,цикъла ми не е от най редовните.Благодаря🙂

# 11 106
Здравейте момичета!Виждате ли нещо на теста или по скоро като изпарителна е?Днес ми е 25 ден,цикъла ми не е от най редовните.Благодаря🙂
Има черта и е розова! Честито и накрая най- пухкавото бебче!
Това моите подобни черти когато бях бременна:

# 11 107
Ох дано!Имах един тест от миналия месец и реших ей така да го направя.Има надежда този път да се е получило🤗

# 11 108
Ох дано!Имах един тест от миналия месец и реших ей така да го направя.Има надежда този път да се е получило🤗
Станало! Утре ще е по- наситена.

# 11 109
Момичета днес ми е 27 ден .Направих теста със сутрешната урина .Да правя ли още тестове,как ви се струва?Благодаря!

# 11 110
  • Бургас
Положителен е, честито!

# 11 111
  • София
Момичета днес ми е 27 ден .Направих теста със сутрешната урина .Да правя ли още тестове,как ви се струва?Благодаря!
Честито и от мен!

# 11 112
Здравейте. Със 7 дни закъснение съм. От 6 различни теста, шестте са положителни. Чертичките са бледи,но се виждат. Отидох на лекар, но не видя нищо. Каза, че е прекалено рано.

# 11 113
Здравейте. Със 7 дни закъснение съм. От 6 различни теста, шестте са положителни. Чертичките са бледи,но се виждат. Отидох на лекар, но не видя нищо. Каза, че е прекалено рано.
Добре, а какъв е въпросът?

# 11 114
Дали мога да вярвам на тестовете?

Общи условия

Активация на акаунт