Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 289
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 13 785
Лека и успешна бременност.

# 13 786
Момичета при мен мисията е успешна (не съм с добър телефон и не се вижда на първия шуър чек)♥️♥️♥️
ето резултат съжалявам че качвам по късно както ви каза но като бяхме миналата сряда неможаха да го видят и ето от вчера снимчица една точица а всъщност целият ми живот......!!!!! Пожелавам на всички дами  да усетят тази тръпка тази радост ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Честитооо💗💗💗лека бременност😘😘😘😘невероятно чувство🤍🤍

# 13 787
Здравейте момичета!
Дали има втора бледа черта или си въобразявам?🤷♀

# 13 788
Има , за мен е + 🤗

# 13 789
Здравейте момичета!
Дали има втора бледа черта или си въобразявам?🤷♀
Има! Моята чертичка беше същата деня когато трябваше да ми дойде, а 2 или 3 дена след това се насити. Сега съм 31 седмица, много се радвам въпреки, че бременноста ми е тежка ❣️❣️❣️още малко и ще го гушкам... Лека бременност ти желая!

# 13 790

Теста е правен с един ден закъснение ,дали има бледа черта ,понеже имам толкова желание да видя заветните 2 чертички ,че почнах да си въобразявам .🫥

# 13 791
А бяхте ли бременна като ви излезе такава чертичка ?

# 13 792
А бяхте ли бременна като ви излезе такава чертичка ?

Да, мисля, че и при Вас, всичко ще бъде наред Simple Smile

# 13 793
Насърчихте ме 😊 Ще повторя ,теста след няколко дена друга марка ,или ще пусна кръвен ..Благодаря за мнението ви..

# 13 794
Насърчихте ме 😊 Ще повторя ,теста след няколко дена друга марка ,или ще пусна кръвен ..Благодаря за мнението ви..
Винаги използвам този вид тест и никога не ме е подлъгвал .Аз съм си взимала от този който  има две теста в опаковка

# 13 795
Аз още незнам дали да вярвам или да повтарям теста ,но кога ?

# 13 796

Повтори го, след 2 дена 🥰 успехх🥰🥰🥰вземи на шуър чек,има билийв про с две в опаковка розово и зелено, розовото отчита  под 10 ..стискам палции и пиши пак🥰🥰

# 13 797
Потърси в Ремедиум...express test Simple Smile

# 13 798

Можеш да повториш теста 2часа след първия.
Ако и двата са +, особено ако са различни марки, си бременна.

# 13 799

Здравейте, това ли представлява изпарителна чертичка? Като сянка.
На 5 ден закъснение, имам ЗФ, доктора каза че от него закъснява, но имам и висока температура.

Общи условия

Активация на акаунт