Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 036
  • 15 079
  •   4
Отговори
# 13 935
утре съм на лекар,благодаря за мненията ви,ще ви споделя какво е казал доктора!

# 13 936
  • София/Севлиево
И аз знам,че няма такова чудо като цветна бременност,но явно има...Най-добрата ми приятелка разбра,че е бременна с третото си дете в 4-тия месец, защото е имала цикъл и просто при рутинен преглед и казват,че ще има бебе...Кумата ми по същия начин в трети месец разбра,че чака първото си дете...

# 13 937
  • София, България
Много често не е просто зацапване, но не ми се спори. Знам и аз такива случаи от лично, но какво да обясняваме. От цикъл до цикъл има разлика, при някои по принцип менструацията не е толкова обилна и лесно може да се обърка. А бе всякакви случаи.
Вероятно в случая няма бременност, но няма как да сме сигурни ние тук форумните “лекари”.

# 13 938
Няма как преди цикъл е правила тест и да е отрицателен и след 8 дена цикъл да се окаже бременна !

# 13 939
  • Замък сред облаците
Едно време на тестовете пишеше, че ако урината е замърсена с кръв може да даде фалшиво положителен резултат.

# 13 940
  • София
Глупости. На кои точно тестове го е пишело?

# 13 941
  • Замък сред облаците
А, де. Бях на 19, сега съм на 33… Помня ли…

# 13 942
А защо да няма бременност?
Преди 8 дни теста си е бил отрицателен, следва имплантация и леко отлепяне на плодния сак което води до алена кръв....чували сме....и така....защо да не е ? Това не е Престо....това е Шуър...и то с втора розова черта.
Към авторката: отиди пусни един кръвен тес.

# 13 943
  • Замък сред облаците
Шуър и Престо, заедно с Туип и Овю са на един производител 😂 само толкова ще кажа

# 13 944
  • София, България
Ми че то ако отвориш тия “касети”, вътре лентичките се си едни и същи Animal See No Evil

# 13 945
  • Варна
Възможно е да е имало бременност и тя да е приключила т.нар "биохимична бременност". При мен се получи почти същото, само, че  менструацията ми дойде точно в очаквания ден. Всичко вървеше нормално (щом не ми е направило впечатление), докато в един момент се усетих, че вече 11дни  ми зацапва(обикновено трае 6). Та пуснах един кръвен и резултатът беше 137. Няма да ви кажа колко странно ме погледна жената в лабораторията, когато ме попита кога е била датата на последната ми менструацията.

# 13 946
Както и да е!Пожелаваме на момичето скоро да види така желаните чертички!

# 13 947
  • София
Пепи, как се разви бременността при тази стойност?

# 13 948
Здравейте мацки,имам три дни до цикъл въпроса ми е има ли бледа черта или си въобразявам?! пс.теста е направен следобед дали това също е от значение

Здравейте отновно,днес е датата за М,за жалост не успях с първа урина
Какво мислите за този?

# 13 949
А защо да няма бременност?
Преди 8 дни теста си е бил отрицателен, следва имплантация и леко отлепяне на плодния сак което води до алена кръв....чували сме....и така....защо да не е ? Това не е Престо....това е Шуър...и то с втора розова черта.
Към авторката: отиди пусни един кръвен тес.
Доктора днес само ми изписа хапчета за спиране на кръвта и до тук приключи уж прегледа,пуснах кръвен и стойноста е 25.200

Общи условия

Активация на акаунт