Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 355
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 13 920
Здравейте.
Един ден преди очакваната М, чертата се появи на 2-3 минута от теста. Много е бледа, ще повторя утре сутрин. Да се радвам ли или не.

Има втора чертичка. Повторете за всеки случай

# 13 921
Здравейте отново и от мен казах,че ще ви държа в течение.. на 21.04.23 реших да направя кръвен тест и резултата беше 29.20 2 дни преди закъснението. Меслех да изчакам 10 дни и да отида на преглед,но днес получих едно ту кафеникаво ту розово течение и отидох веднага на лекар. За сега нищо не се вижда тъй като е много рано на само 1 ден закъснение,но пък щом кръвния ми е такъв това говори за бременност. Др. ми каза,че в този случай трябва да почакам и да видим дали ще продължи бременността / или ще приключи.Та така това е от мен за сега стискайте палци и се надявам всичко да отмине
Да се случи най-доброто.
При мен беше така,но без кръвен и завърши без бременност (преди детето ми)
Ако няма бременност не се отчайвайте опитайте пак 🍀

Благодаря Ви. За съжаление тази вечер ми дойде,но в никъкъв случай няма да се отчайвам така е трябвало да стане..
Живот и здраве ще стане,а на всички вас пожелавам лека бременност или така желаните две чертички ❤️
Аз направих пауза два ц.и стана веднага после,успех ❤️
Сега съм в очакване да влезе май да видим ще видя ли пак втора чертичка,за второ 😇

# 13 922
Здравейте отново и от мен казах,че ще ви държа в течение.. на 21.04.23 реших да направя кръвен тест и резултата беше 29.20 2 дни преди закъснението. Меслех да изчакам 10 дни и да отида на преглед,но днес получих едно ту кафеникаво ту розово течение и отидох веднага на лекар. За сега нищо не се вижда тъй като е много рано на само 1 ден закъснение,но пък щом кръвния ми е такъв това говори за бременност. Др. ми каза,че в този случай трябва да почакам и да видим дали ще продължи бременността / или ще приключи.Та така това е от мен за сега стискайте палци и се надявам всичко да отмине
Да се случи най-доброто.
При мен беше така,но без кръвен и завърши без бременност (преди детето ми)
Ако няма бременност не се отчайвайте опитайте пак 🍀

Благодаря Ви. За съжаление тази вечер ми дойде,но в никъкъв случай няма да се отчайвам така е трябвало да стане..
Живот и здраве ще стане,а на всички вас пожелавам лека бременност или така желаните две чертички ❤️
Аз направих пауза два ц.и стана веднага после,успех ❤️
Сега съм в очакване да влезе май да видим ще видя ли пак втора чертичка,за второ 😇
Стискам Ви палци.. и ние сега пробваме за второ.. живот и здраве ще стане,но сега ще направя и аз една пауза тъкмо да се възстанови организма

# 13 923
Здравейте момичета моята история е доста странна и вече не знам какво да мисля !
Преди 6 дена имах повдигане замаяност придърпване долу болки в кръста и реших да взема тест ..
Направих теста при което се виждаше само на светлина много
леко втора черта .
И така три дена подред правих тестове но всичките еднакви едвам се виждат .
Преди 4 дена първата вечер ходиххдо тоалетната избърсах се и имаше по хартията кафяво като желе без миризма .
Мтория ден имах кръв която мина бързо и на третия четвъртия ден имах кафяво зацапване !
Днес направих тест но пак нищо не се вижда а ме наболява кръста все още дори след като спря това подобие на цикъл !
Да направя ли кръвен тест според вас !
прилагам снимки на тестовете

# 13 924
На светлината се вижда сянката от реактива. От поста не става ясно закъснява ли ти, не ти ли закъснява. Симптоми на бременност преди датата на очаквания цикъл няма как да има.

# 13 925
На светлината се вижда сянката от реактива. От поста не става ясно закъснява ли ти, не ти ли закъснява. Симптоми на бременност преди датата на очаквания цикъл няма как да има.

Дойде ми само един ден .. след което до вчера имах кафево зацапване ..
имам болки в кръста . болката е тъпа ..
не беше както обикновения ми цикъл

# 13 926
Няма бременност. За тези течения, зацапвания и т.н може да посетиш лекар

# 13 927
.
Здравейте на 18.04 ми дойде мц и така тече вече 8 дни отначало беше нормално кървене,но от два дни е много тъмно кафяво,днес направих един тест и излезе втора черта,утре съм на доктор но до тогава незнам какво да мисля,нямам никакви болки или други оплаквания

# 13 928
Според мен със сигурност не се касае за бременност. Не може да си 8 дни в цикъл и бременна.

.
Здравейте на 18.04 ми дойде мц и така тече вече 8 дни отначало беше нормално кървене,но от два дни е много тъмно кафяво,днес направих един тест и излезе втора черта,утре съм на доктор но до тогава незнам какво да мисля,нямам никакви болки или други оплаквания

# 13 929
  • София/Севлиево
Може да е цветна бременност.Кумата ми и най-добрата ми приятелка имаха такива.Но пък аз на шуър чек нямам вяра и бих направила кръвен.

# 13 930
  • София, България
Възможно е също така да е имало бременност, но да е приключила с кървенето. Тогава цикълът е по-дълъг и обилен обикновено. ЧХГ-то обаче отнема време да спадне.

А може да си има кървене , ни още да има бременност.

# 13 931
Възможно е също така да е имало бременност, но да е приключила с кървенето. Тогава цикълът е по-дълъг и обилен обикновено. ЧХГ-то обаче отнема време да спадне.

А може да си има кървене , ни още да има бременност.

преди да ми дойде цикъла ми закъсня два дена,правих тест и беше отрицателен,направих днес и лейди тест и беше същото

# 13 932
Айви , има си чертичка макар и бледа . Не би трябвало да е такава при нормални условия , но и кървене не би трябвало да има . Само можем да гадаем какво се случва . Както вече са ти писали момичетата има няколко варианта . Сама по себе си така наречената цветна бременност , също е проблем и не е нормално нещо . С тези бледи чертички вероятно доктора ще те изпрати на кръвен и предполагам , че нищо няма да се види на ехограф , но поне ще те насочи какво развитие да очакваш . Успех !

# 13 933
Няма бременност!Няма цветна бременност и няма как цикъл и бременност да има.Много е несериозно това което се пише.Така наречената цветна бременност не е нормален цикъл,а по скоро като зацапване .В много случаи когато жената прокърви и има положителен тест е била оплодена и втора яйцеклетка която не се развива .

# 13 934
Утре и в петък кръвен тест и с резултатите - доктор. Чертата ми се вижда розова, но никой не знае какво се е случило с кървенето (явно не е било цикъл, а проблем). Успех!

Общи условия

Активация на акаунт