Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 377
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 13 905
Положителен е !
Честито:)

# 13 906
Какво мислите, момичета?

# 13 907
Положителни.

# 13 908
Положителен

# 13 909
Категорично положителни Simple Smile Честито!
Какво мислите, момичета?

# 13 910
Здравейте мацки,имам три дни до цикъл въпроса ми е има ли бледа черта или си въобразявам?! пс.теста е направен следобед дали това също е от значение

# 13 911
Аз виждам втора чертичка, но сивее, възможно е да е изпарителна. Имайте търпение и повторете теста с първа сутрешна урина след ден - два.
Здравейте мацки,имам три дни до цикъл въпроса ми е има ли бледа черта или си въобразявам?! пс.теста е направен следобед дали това също е от значение

# 13 912

Какво мислите дали са положителни 🙏 първият е правен три дни преди цикъла,а втория два дни преди цикъл 🍀

# 13 913
Честито! Simple Smile

Какво мислите дали са положителни 🙏 първият е правен три дни преди цикъла,а втория два дни преди цикъл 🍀

# 13 914
Здравейте отново и от мен казах,че ще ви държа в течение.. на 21.04.23 реших да направя кръвен тест и резултата беше 29.20 2 дни преди закъснението. Меслех да изчакам 10 дни и да отида на преглед,но днес получих едно ту кафеникаво ту розово течение и отидох веднага на лекар. За сега нищо не се вижда тъй като е много рано на само 1 ден закъснение,но пък щом кръвния ми е такъв това говори за бременност. Др. ми каза,че в този случай трябва да почакам и да видим дали ще продължи бременността / или ще приключи.Та така това е от мен за сега стискайте палци и се надявам всичко да отмине

# 13 915
За мен е положителен!Точно с тази марка разбрах че съм бременна преди цикъл !Успех!!!Ще потъмнява🤗

# 13 916
Здравейте отново и от мен казах,че ще ви държа в течение.. на 21.04.23 реших да направя кръвен тест и резултата беше 29.20 2 дни преди закъснението. Меслех да изчакам 10 дни и да отида на преглед,но днес получих едно ту кафеникаво ту розово течение и отидох веднага на лекар. За сега нищо не се вижда тъй като е много рано на само 1 ден закъснение,но пък щом кръвния ми е такъв това говори за бременност. Др. ми каза,че в този случай трябва да почакам и да видим дали ще продължи бременността / или ще приключи.Та така това е от мен за сега стискайте палци и се надявам всичко да отмине
Да се случи най-доброто.
При мен беше така,но без кръвен и завърши без бременност (преди детето ми)
Ако няма бременност не се отчайвайте опитайте пак 🍀

# 13 917
За мен е положителен!Точно с тази марка разбрах че съм бременна преди цикъл !Успех!!!Ще потъмнява🤗

Благодаря много мила

# 13 918
Да се случи най-доброто.
При мен беше така,но без кръвен и завърши без бременност (преди детето ми)
Ако няма бременност не се отчайвайте опитайте пак 🍀

Благодаря Ви. За съжаление тази вечер ми дойде,но в никъкъв случай няма да се отчайвам така е трябвало да стане..
Живот и здраве ще стане,а на всички вас пожелавам лека бременност или така желаните две чертички ❤️

# 13 919
Здравейте.
Един ден преди очакваната М, чертата се появи на 2-3 минута от теста. Много е бледа, ще повторя утре сутрин. Да се радвам ли или не.

Общи условия

Активация на акаунт