Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 040 637
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 13 950
Здравейте, момичета! Не съм сигурна дали съм за тази тема..

Не следя овулация все още, но с мъжа ми правим редовен секс. Не се пазим от 5 месеца.
Цикълът ми обикновено е 29-30 дни.
Днес е ден 31.
От повече от седмица на кратки периоди почти всеки ден усещам болката като от ПМС, затова дори мислех , че ще ми подрани. Естествено, от нетърпение (и тъй като имах неизползван шуър чек) направих тест още преди 6 дни- отрицателен, знам че най-вероятно е било прекалено рано, но не знам и аз на какво се надявах 😃.
Въпросът ми е ако и днес не ми дойде, утре ли да направя тест пак или да изчакам още 2-3 дни ?
Другото , което ме кара да си мисля , че е станало е , че болките не са постоянни, боли ме 15-20мин и то лека пареща болка, след това спира. Вчера и днес сутринта телесната ми температура само сутрин в 37.2, случайно реших да я премеря, защото имах някакви горещи вълни. Знам, че тя не е признак и няма общо с базалната Т. Но все пак, дали според вас това би било свързано по някакъв начин?
Благодаря предварително!

# 13 951
  • Замък сред облаците
Съжалявам но при 25чхг след 8 дни кървене става дума за неуспешна бременност. Какво значи хапчета за спиране конкретно?

# 13 952
Съжалявам но при 25чхг след 8 дни кървене става дума за неуспешна бременност. Какво значи хапчета за спиране конкретно?
хапчета дицинон за намаляване на кръвотечението

# 13 953
  • Замък сред облаците
Категорично отивай на втора консултация с друг лекар. При 8 дни закъснение и наличие на ЧХГ се касае за неуспешна бременност (на 8 дни не може тепърва да е 25 и да се покачва при наличие на кървене), а лекарства за спиране на кървенето ще попречат на естественото изчистване на организма.

# 13 954
Категорично отивай на втора консултация с друг лекар. При 8 дни закъснение и наличие на ЧХГ се касае за неуспешна бременност (на 8 дни не може тепърва да е 25 и да се покачва при наличие на кървене), а лекарства за спиране на кървенето ще попречат на естественото изчистване на организма.
лошото е че в урината има нещо което излиза като на парцали,ще видим мнението на другия доктор,от скоро правим опити и до сега винаги ми е текло 6 дни и спира,на 18.04 ми почна кръвотечението и аз мислех че си ми е дошло но вече 9 дена не спира

# 13 955
  • Замък сред облаците
Нормално е при изчистване от бременност. В случая си е биохимична.
Тези, които сме минавали мисед в края на втори-трети месец кървим по 2-3 седмици. Нормално е, организмът се чисти.

# 13 956
Нормално е при изчистване от бременност. В случая си е биохимична.
Тези, които сме минавали мисед в края на втори-трети месец кървим по 2-3 седмици. Нормално е, организмът се чисти.
благодаря ви че споделяте опит,на 27 съм от скоро правим опити и съм в паника и то голяма

# 13 957
  • Замък сред облаците
Нормални неща са, не се страхувайте. Имаме теми за бебеправене и за забременяване след аборт, може да ги погледнете. Не е приятно това да е първото преживяване с бременност, но биохимичната често е причинена от некачествени яйцеклетка и/или сперматозоид. Една здрава двойка има около 30% шанс за забременяване месечно,  така че такива неща се случват.

За последващи опити съветвам да проверите нивата си на вит Д (много важни за яйцеклетките), б12, фолат, желязо, хормони и антитела на щитовидната жлеза (последните две 40 дни след това кървене).

И си сменете доктора защото не мога да си обясня как не разпознава биохимична бременност. Ако спрете кървенето и задържите тъкан може да стане инфекция и доста последващи проблеми.

# 13 958
  • Варна
Пепи, как се разви бременността при тази стойност?
Не се разви. Така научих за "биохимична бременност". Изчаках два цикъла и започнахме отново опитите, месец след това видях чаканите (близо 4 години)  две хубави черти.

# 13 959
Здравейте,какво мислите за този ?

# 13 960
Аз имах преди време такава биохимична бременност. Имало е бременност и се е захванало, но може да е паднало. Не се отчайвайте. Вървете си на лекар и си пуснете едни кръвни изследвания. Тук както казват момичетата можем само да гадаем.

# 13 961
Аз имах преди време такава биохимична бременност. Имало е бременност и се е захванало, но може да е паднало. Не се отчайвайте. Вървете си на лекар и си пуснете едни кръвни изследвания. Тук както казват момичетата можем само да гадаем.
да днес на обяд съм при друг лекар,най много ме разочарова че не обръщат внимание на хората,изписа ми едни хапчета да ми спре кръвотечението и ме прати да си ходя и каза ако не спре от тези да ида да ми изпише друго

# 13 962
  • София, България
Аз се изумявам как някои лекари с лека ръка изписват неща, без изследвания, без реално да се поинтересуват. Както казаха назад много по-лошо би било да се чистиш от някаква бременност и да ти спират кръвотечението. Искай си обяснение днес от другия лекар и ти дай обяснение на цялата ситуация.

# 13 963
минах на преглед прегледа ме на ехограф всичко било норнално,прегледа ме и вътрешно и каза че е било нормално течение че цикъла е по продължителен и е оскъдно кафяво,изписа ми витамини и това беше,казах и за чхг теста и за урината но тя каза че нямало проблем

# 13 964
  • Замък сред облаците
Но не трябва да спираш кървенето, нали?

Общи условия

Активация на акаунт