Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 026
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Това кремче действително не е никак лоша, макар че лятно време не ми държи кожата матирана особено дълго. 8 часа със сигурност не

# 662
  • София
И при мен лятото не матира, зимата е малко по-добре. Но съм с наистина мазна кожа, може би при някоя не толкова мазна ще има по-дълготраен ефект.

# 663
Аз не разчитам само на него  Grinning  с хубав фдт и блърваща пудра резултатите са задоволителни

# 664
Колебая се между Биодерма и Ла Рош като грижа за кожата. Момичета, има ли такава тема? Моля да ме насочите!

# 665
Не знам дали има такава тема, но като заговорихме за медицинска козметика, много харесвам тонирания крем на Ла Рош Effaclair. Не помня тук или в друга тема го похвалих. Чудно ми заглажда черните точки и не си личат. Почти цяла зима ходя само с него и пудра и хич не ми липсват ФДТ-ните..

# 666
И от мен глас за крема с цвят на Ла Рош!

# 667
И аз съм с него 😄 Другия обаче при мен прави кир ефект. Жалко поеже повече го харесвам от тези на Биодерма.

# 668
До момичетата, които са в Германия Simple Smile Струва ли си да си поръчам разни нещица от Розманн на една приятелка. Цените са по-ниски, но не чак толкова. Има интересни неща. Как е качеството? Можете и на лични да ми пишете за да не разводняваме темата Simple Smile

# 669
Здравейте, момичета Simple Smile  Някой ползвал ли е тази маска на фрийман с активен въглен? Доволни ли сте и освен онлайн къде може да се намери? Сакаш не съм я виждала в дм, лили...
И за да не е спам, ще ви кажа какво си взех последно. Един  шампоан, за който прочетох доста хвалби тук, на Лореал Елсев с кокос. Косата ми става страхотна след ползването му, дори да не съм сложила маска. И мирише страхотно.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 09:46 от Анонимен

# 670
  • Варна
До момичетата, които са в Германия Simple Smile Струва ли си да си поръчам разни нещица от Розманн на една приятелка. Цените са по-ниски, но не чак толкова. Има интересни неща. Как е качеството? Можете и на лични да ми пишете за да не разводняваме темата Simple Smile
Аз не съм в Германия, но миналата година бях на гости при приятели. Пазарувах от Розманн и цените са доста по-евтини от тук, а има много интересни марки. Качество е добро.

# 671
Здравейте, момичета Simple Smile  Някой ползвал ли е тази маска на фрийман с черна глина?Доволни ли сте и освен онлайн къде може да се намери? Сакаш не съм я виждала в дм, лили...
И за да не е спам, ще ви кажа какво си взех последно. Един  шампоан, за който прочетох доста хвалби тук, на Лореал Елсев с кокос. Косата ми става страхотна след ползването му, дори да не съм сложила маска. И мирише страхотно.  Simple Smile

В Елитис съм го виждала 🤗

# 672
  • София
Маската е с активен въглен и на мен лично ми е една от любимите.

А в Росман има някои добри попадения на дреболийки, не е лошо качеството, виж на сайта им и си избери.

# 673
Да, аз го разгледах. Има някаква марка Исана (аналог на Балеа, според мен)....Там ще е голямото разхищение, хаха.

# 674
  • Бургас
Здравейте, момичета Simple Smile  Някой ползвал ли е тази маска на фрийман с черна глина?Доволни ли сте и освен онлайн къде може да се намери? Сакаш не съм я виждала в дм, лили...

Аз тази не съм,но едно момиче на което вярвам много я похвали ето ревюто-https://www.youtube.com/watch?v=LSyMZ5CCeD0 Аз съм доволна от тяхна друга маска анти стрес маска с минерали от Мъртво море,лавандула и бергамот.Почиства перфектно кожата ми и я оставя гладка като стъкло.Много добра маска за мен-https://www.amazon.com/Freeman-Minerals-Facial-Anti-Stress-Ounce … p/B007CY2C76?th=1

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 19:11 от Bright Crystal

Общи условия

Активация на акаунт