Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 022
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
И аз за първи път чувам за такива разновидности, но се зачетох в нета и доколкото разбирам скъсяващ е стандартен молив, който подлежи на подостряне (истински молив като за рисуване дървен), а удължаващ е този, на който пишещото/рисуващо вещество със завъртане излиза нагоре (като червилата). Дано съм нацелила и не съм станала за смях  Laughing

... или е свързано с ефекта, който създават при нанасяне - скъсяващ окото или удължаващ  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 16:55 от MyMoon

# 646
Някакви нови спирали имат от ГР, дали са ги пуснали?!? То май са цяла серия мини-та.

# 647
  • На изток от Рая
От коя основа за грим сте доволни?
Пробвах на Есенс и тази на Делия, но не са моите продукти...
Ще се радвам ако ми препоръчате хубава основа. Simple Smile

# 648
  • София
Има различни основи с различна цел, каква търсиш?

# 649
  • На изток от Рая
Искам да прикрива порите на лицето ми и да има лек хидратиращ ефект (ако е възможно).
Кожата ми е комбинирана - мазна в Т-зоната и суха в останалата част на лицето.

# 650
Аз за себе си не съм открила такова чудо... Дори и от по-висок клас...

# 651
  • София
Хем да прикрива пори, хем да матира, хем да хитратира... Сложно. И аз не се сещам за такава. Според мен ти трябват две – едната да матира и прикрива пори, която ще ползваш върху т-зоната, и хидратираща – за останалата част от лицето. Има и нещо друго: за база за грим не  е задължително да се ползва продукт, върху който пише "база". За целта може да се ползва и хубав, подходящ крем.

# 652
  • На изток от Рая
Знаех си, че търся невъзможния продукт, но съм упорита, хаха Grin

Някъде бях чела, че вместо основа за лице, може да се използва лосион с фактор, но... не смея да пробвам...

# 653
И аз тъкмо щях да попитам - какъв крем за лице бихте ми препоръчали за комбинирана кожа? Искам да мога да го ползвам за база за грим и също да хидратира кожата. Не държа да е висок клас.

# 654
  • София
Искам да прикрива порите на лицето ми и да има лек хидратиращ ефект (ако е възможно).
Хубаво хидратира розовата на Лореал, но порите се ги прикрива.

# 655

Само за Benefit porefessional pearl розовата се сещам, но ценово не е за тази тема. Иначе бол основи - и запълващи пори, и хидратиращи, но микс между тях дрогериен няма. Пробвай с хидратиращ крем и запълваща порите основа след това.

# 656
  • София
Но трябва и да матира в т-зоната, освен запълване на пори и хидратация.

# 657
Взех някакъв скраб на Ревюел. С мента и глина🤔 Дано е сполучлив.

# 658
В някоя от темите бях питала дали някой е ползвал фон дьо тена на Кройтерхов, който цветово се адаптира към кожата. Цената му е близо 30 лв и ми се иска да чуя  мнение от някой, който го е ползвал.

# 659
На Биодерма има много хубав хидратиращ матиращ крем,който е чудесен и за база,ще пусна снимка после,макар че не е за тази тема,тъй като не се намира в Дм или Лили..  

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 22:53 от Christina-89777

Общи условия

Активация на акаунт