Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 062
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Всички лакочистители на мен са ми еднакви. Ползвам розовия на Лили. Не е зле.

# 631
Всички лакочистители на мен са ми еднакви. Ползвам розовия на Лили. Не е зле.
Аз използвам зеления. Много съм доволна. И не мирише на ацетон.

# 632
Глас за зеления на Лили. Определено не са еднакви всички лакочистители. Синия Форте например така ми изсушава ноктите, че ми се доплаква, други не успяват да ми свалят брокатите.

# 633
Зеления на Лили Hands Plus1

# 634
Глас за зеления на Лили. Определено не са еднакви всички лакочистители. Синия Форте например така ми изсушава ноктите, че ми се доплаква, други не успяват да ми свалят брокатите.
Съгласна съм. От тозини ползвам само зеления на Лили и съм супер доволна от него.

# 635
  • София
На MIXA продуктите използвате ли и какви са впечатленията ви?
Много съм доволна от измивното им олио и лосиона за атипична кожа.
Мицеларна вода съм си вземала навремето и не ми допадна.

# 636
На Микса използвах измивно олио за атопична кожа, само че за бръснене(вършеше работа, но липсата на аромат ме дразнеше, миришеше ми на лепило). Имах и крем за лице(балансиращ), добре ми се отрази, дори малко ми сви порите.

# 637
  • на последния етаж
Него ползвам и аз от години.

# 638
  • Стара Загора
И аз съм доволна от зеления лакочистител на Лили, но преди  повече ми харесваше като беше в старата опаковка. Определено му смениха формулата заедно със смяната на опаковката. Преди след употребата му ноктите и кожата около тях оставаше леко мазна (не в лошия смисъл).

# 639
Аз харесвам оранжевия на Лили. Зеления не ми допада, мазнее ми.

На Микса съм доволна от нощния крем и Pro tolerance. Измиващото олио за атопична кожата, както и оранжевия измиващ гел.

Мицеларните води не ги харесвам.

# 640
Бихте ли ми препоръчали лакочистител, от който сте доволни, проверих в тази и предходната тема, не намерих коментари по въпроса ... Rolling Eyes

Аз много харесвам ето този:
Без ацетон е и мирише много приятно, но май го няма в ДМ и Лили.

# 641
Много ви благодаря за коментарите за лакочистителя bouquet

# 642
  • София
Някой пробвал ли е ексфолиантите на Дав, аз днес за първи път ги видях. Имаше киви и макадамия мисля.

# 643
Възползвах се от промоцията на продукти на Syoss, взех си два сухи шампоана и да ви кажа много съм доволна, видимо освежава косата, придава обем и не оставя бели следи ако се разклаща преди всяко впръскване. Преди това ползвах Батист,  Syoss е по -добър според мен.

# 644
Момичета, какво означава, че моливът за очи е скъсяващ или удължаващ? Тръгнах да поръчам и се вгледах, че има и такава информация, честно до сега не съм попадала на подобна или просто съм я подминавала.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт