Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 64 077
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Днес за пръв път ползвах синята пяна за лице на Балеа и много ми допадна - много е нежна, усещането е приятно и много добре ми почисти лицето (по-добре от гела с лайм). С удоволствие ще си я ползвам сутрин и вечер Blush.
Днес си взех дневния крем на Нивеа детокс. Видях, че е с фактор 20 и от утре ще го ползвам, пък ще видим как ще е. Досега на Нивеа само душ-гел съм ползвала. Дано да е добър и кремът.

# 616
  • оттам, откъдето започва България
По принцип съм доволна от кремовете на Нивеа, но ако говориш за този: , лично на мен не ми харесва. Първоначално имах чувството, че се мажа с лепило, просто самият крем ми лепнеше. С времето явно свикнах и сега го привършвам, но повече не бих си купила.

# 617
Точно този си взех Grinning. ДМ, който ми е най-удобен като локация е от най-малките и нямаше друг крем с фактор, та затова взех този. Ще го видя, може на моята кожа да е добре Grinning. Исках на Биотен с хиалурон, но няма фактор (много съм доволна от нощния и бях решила да пробвам и дневния, но съм много бяла и много изгарям).

# 618
Точно този си взех Grinning. ДМ, който ми е най-удобен като локация е от най-малките и нямаше друг крем с фактор, та затова взех този. Ще го видя, може на моята кожа да е добре Grinning. Исках на Биотен с хиалурон, но няма фактор (много съм доволна от нощния и бях решила да пробвам и дневния, но съм много бяла и много изгарям).
Дневния има 15 фактор.

# 619
Аз уж четох на опаковката, но не го видях. Явно съм го пропуснала, понеже бързах за работа. Сега ме е яд Grinning. Ако не се погодя с Нивеата, знам какво ще взема.
Благодаря Flowers Hibiscus

# 620
Странна е консистенцията на този крем, но на моята кожа попива перфектно. Сега ще си взема и нощния.

# 621
  • София
Гледам рекламана на Нивеа на нощната маска , та ми стана интересно , има ли отзиви за нея вече ?

# 622
Моливите на Импала има ли ги в ДМ или Лили?

За кремовете.е много относително, въпрос на кожа. Докато не се пробва няма как да се каже дали е добър или лош. Има кремове, които на мен ми правиха кир ефект, а други бяха много доволни. Ако не ми пасне някой крем за лице го ползвам за ръце. А от по-скъпите гледам първо да пробвам мостра.

# 623
Мнение за слънцезащитен крем,но матиращ ?

# 624
Вчера си взех на Alverde основа за сенки. Беше намалена на 2 лв, явно заради изтичащият срок края на 2020 , но много добре се справя. Нямам база за сравнение с други основи, но тази ми харесва като за цената си Simple Smile

# 625
Моливите на Импала има ли ги в ДМ или Лили?

Не. По разни квартални магазинчета.

# 626
Бихте ли ми препоръчали лакочистител, от който сте доволни, проверих в тази и предходната тема, не намерих коментари по въпроса ... Rolling Eyes

# 627
  • София
Cien на Lidl

Бихте ли ми препоръчали лакочистител, от който сте доволни, проверих в тази и предходната тема, не намерих коментари по въпроса ... Rolling Eyes

# 628
  • русе
На MIXA продуктите използвате ли и какви са впечатленията ви?

# 629

На дм лакочистителя е хубав

Общи условия

Активация на акаунт