Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 54

• 65 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Новата мицеларна вода на Нивея с розова вода къде е намалена?
Последно я гледах преди седмица в Лили беше 10 лв.
В Лили беше намалена,мацко,но това беше преди ох, да не излъжа може би 5-6 дни.Аз си я взех от Лили по центъра.

# 601
Marinela00, мога да препоръчам отново на Балеа:

https://www.dm.de/balea-balea-hautrein-anti-pickel-waschgel-150- … 010355476456.html

За проблемна и комбинирана кожа. Като гел е, прозрачен, но със синкав оттенък. Икономичен е, буквално количество колкото едно грахово зърно е достатъчно. Не се пени много, но ако използваш по-голямо количество прави хубава пяна. Не е комедонен, не пресушава кожата, няма ефект на скърцаща, премита кожа, не омазнява. Също съм с комбинирана кожа и се боря с черни точки. Не разчитам само на него да се боря с несъвършенства, но съм доволна. Струва около 4 лв. по спомен.

# 602
След толкова положителни отзиви се залетях да го взема, но в състава и то сравнително в началото влиза денатуриран алкохол и се отказах.
Взех измивния гел на Виктория Бюти и на първо четене съм доволна. След него кожата е мекичка и дори хидратирана, обмислям направо да се къпя с него 😆. Използвам го дори върху околоочния контур.
С комбинирана, акнейчна кожа съм.

Marinela00, мога да препоръчам отново на Балеа:

https://www.dm.de/balea-balea-hautrein-anti-pickel-waschgel-150- … 010355476456.html

За проблемна и комбинирана кожа. Като гел е, прозрачен, но със синкав оттенък. Икономичен е, буквално количество колкото едно грахово зърно е достатъчно. Не се пени много, но ако използваш по-голямо количество прави хубава пяна. Не е комедонен, не пресушава кожата, няма ефект на скърцаща, премита кожа, не омазнява. Също съм с комбинирана кожа и се боря с черни точки. Не разчитам само на него да се боря с несъвършенства, но съм доволна. Струва около 4 лв. по спомен.

# 603
Да, измивния охлювен гел на Виктория е наистина хубав. Икономичен, количество колкото грахче ми стига за цялото лице, разпенва се и измива добре и след измиване с него лицето сякаш светва, някак засиява. Освен това и хидратира прилично, не ми засушава/опъва, не ми дразни, не  ми създава дискомфорт. Определено е сполучлив продукт.

# 604
Някой има ли помадата за вежди на Nyx? Изключително суха е..
И моята така,но мислех че просто е изсъхнала вече. Понякога капвам няквакво масло /бадемово например/ и става добре,но след 1 ден пак същото. Някой има ли идея как да се оправи?

Няколко капки от Инглот Duraline и се оправя.

# 605
Този измивен гел е МНОГО добър за нормална/смесена кожа

Отзиви от серума на Revuele - сравнително доволна съм..матира, но го ползвам и матиращата база на Есенс

# 606

Имам това с частици е

# 607
Проверих в ДМ - розовата мицеларна вода на Нивея не е намалена.
Имаше намалени от другите им серии - детокса, за чувствителна кожа и още един вид.

Душ гела на Палмолив с кафе е намален на 3. 59лв. Има наличност.
ПП Мързеливке, трябвало е да изчакаш един ден Wink . Ама, то откъде да знае човек кога какво ще намалят. Stuck Out Tongue Winking Eye
В брошурата кафето не беше показано.

Душ олиото на Нивея също е намалено от 8.99лв. на 5. 99лв.
Имам го от предното намаление. Хубаво е. Повече ми харесва от на Дав.

Ииии... познайте - купих си единия от серумите на Марион - анти - ейджинга.
Само в шишенцето е така блестящ. Пробвах на ръка - има едва доловим блясък. Приятна, леко плътна и не рядка консистенция, разнесе се лесно, като масло и остави усещане за гладкост. На кожата на ръката ми не лепнеше. Ще давам отзиви.

# 608
Ииии... познайте - купих си единия от серумите на Марион - анти - ейджинга.
Само в шишенцето е така блестящ. Пробвах на ръка - има едва доловим блясък. Приятна, леко плътна и не рядка консистенция, разнесе се лесно, като масло и остави усещане за гладкост. На кожата на ръката ми не лепнеше. Ще давам отзиви.

Хехе, знаех си, че няма да устоиш и ще си го купиш! Grinning Ще чакам отзиви... И аз мисля да пробвам някой вид... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 609
  • Сливен
А някой дали си взе новия измиващ гел на нивея с розова вода?

# 610
Мацки, дайте мнение за продуктите
Скрит текст:
- тази вода като мицеларна ли е? За почистване или по-скоро освежаване може да се ползва?
Скрит текст:
- тази маска някой пробвал ли е , отзиви?
Скрит текст:
Скрит текст:
- този ли беше лосиона, който имаше една разновидност с блещукащи частички или не беше той?
Потърсих назад в темите и ви чета редовно, но понякога се обърквам кое какво беше Simple Smile съжалявам , ако се повтарям за някое

# 611
Имала съм и имам всички продукти, без лосиона. Розовата вода е с масло, но не е и чиста розова вода, има и примеси. Не съм я използвала за почистване на грим, слагам много спирала и не мисля, че ще се справи. Аз смесих именно тази с бадемово масло-използвам като тоник. Харесва ми. Маските на Марион са хубави, има една загряваща, тя е страхотна. Маската за устни...Може би трябва да се използва по често за да има ефект

# 612
Серума с охлюв на Виктория бюти ми мирише много силно и неприятно. Дали не съм купила развален продукт? Крема обаче ми хареса, след нанасяне кожата е мека и гладка, добър е. 

# 613
  • София
Най- мекият молив, който съм ползвала, е на Импала- с гумичката са опушване. И не мърда. Слага в джоба си моливи от много по- висок клас (примерно Guerlain) Наситен, но средно твърд молив, е на Бруклин. Вече рядко се намират. Но е много много черен.

Блещукащите серуми на Марион според мен не си струват. Както и на Фарсали. Същата работа върши всеизвестното олио на Nuxe.

# 614
  • Пловдив

ПП Мързеливке, трябвало е да изчакаш един ден Wink . Ама, то откъде да знае човек кога какво ще намалят. Stuck Out Tongue Winking Eye
В брошурата кафето не беше показано.

Аз ще взема още един и ще намаля чувството за прецаканост.Sunglasses
Благодаря за полезното инфо за кафето и за другите продукти.

Общи условия

Активация на акаунт