Професионални серии за коса - тема 124

• 74 442
  • 799
  •   1
Отговори
# 615
  • Street of Dreams
Здрасти. Не съм писала в тази тема от ехеее...

Напоследък експериментирам с непрофесионални шампоани, като ги редувам с професионални. Доволна съм като цяло.

Но тъй като смятам да оставя косата си по-дълга, трябва да преборя досатдното начупване, към което е склонен тънкият ми косъм. Има ли такива тук? Ето, днес пак бях на фризьор и отрязахме 3 пръста. Явно нещо не достига на косата ми, предполага се, че е кератин. Можете ли да препоръчате някаккъв богат на кератин или кератин+колаген продукт, за предпочитане като финиш. Благодаря.

# 616
  • Toronto
Моля да ми кажете откъде се купува тоя Филип Кингсли еластисайзър и шампоаните на Лалга. Пък и други местни глезотии. Приятелка ще ми идва на гости през юни и би могла да ми донесе това-онова.

# 617
  • София
От златна рибка, Лалга май бяха само там.

# 618
Какво направиха тези Риби,недоумявам....В петък с такова нетърпение си поръчах маслото на Ланза,очаквах още в събота да е тук,но поръчката ми така си стои на приета и никакво раздвижване ?!?!
Аз пуснах поръчка в събота и още няма раздвижване по статуса.
Явно заради промоцията  имат много работа... чакам с нетърпение да пробвам еластисайзера:)

# 619
То пък една промоция.... нито на Керастаз , нито но Ланза видях да има промоция.....

# 620
Аз пробвах мостри на лакме, особенно след маската с арган така ми се заплиташе. Не съм доволна от серията. Добре че имах мостри преди да поръчам цялата серия.

# 621
Лалга има и в kosa.bg

# 622
  • Варна
Има Ланза лалга освен в рибата на друго място не съм виждала. 

# 623
И аз се включвам с прекрасни отзиви от ALYON на Parlux. Първото нещо, което направих е да го сравня като тегло с 385 и с Carrera. Ами разликата е осезаема, никаква умора при продължително изправяне. Усеща се тънка и мощна струя, като кичурите коса са много добре подредени и изгладени, особенно с новата четка на  Olivia Garden NanoThermic Ceramic.
Karamele,  кой размер на четката ползваш и с каква дължина е косата ти? Обмислям покупка, но не мога да реша какъв размер да поръчам. Косата ми е с дължина малко под раменете.
Имам почти всички размери, като най-често ползвам 44 мм. за повече обем и 34 мм. Последната, която получих е голяма 54 мм., но още не мога да свикна с нея, идва ми млако прекалено, ще видим. Косата ми е малко под раменете като дължина, ако искаш ще ти пратя снимка на Л.С.  Преди ползвах масово на Label M четките, но тези на Olivia са класи над тях. Имам и на Moroccanoil 45 мм., и тя е хубава.

eli2424 Kosa.bg и ЗР са един сайт.

Днес мисля да поръчвам Ланза, дано не ми забавят поръчката и на мен от ЗР.

# 624
То пък една промоция.... нито на Керастаз , нито но Ланза видях да има промоция.....

То пък и едни марки ... аз съм недоволна от Ланза, а като привърша нещата на Керастаз мисля да не подновявам нищо повече на марката. Мощно химия и замазване на косата. Красиви аромати и опаковки, глицерин и силикони в изобилие 😀

# 625
  • на земята

То пък и едни марки ... аз съм недоволна от Ланза, а като привърша нещата на Керастаз мисля да не подновявам нищо повече на марката. Мощно химия и замазване на косата. Красиви аромати и опаковки, глицерин и силикони в изобилие 😀
От кои марки сте доволни?
Ланза и на мен нещо не ми понася косата,освен кератиновата маска,шампоана ми сплексва косата ,залепва ми за скалпа някак си,не е за моята коса явно.
Керастаз Хроноложист и серията за дълга коса само ми допада.
Сега да ви каца взех Ревлон много добре ми се отразява и маската без измиване.
Епръваж възтановяващата серия и маската на Напура си подържам.
Къде има мини комлекти травъл да погледна?В рибата и Аелвн са изкупени?

# 626
Здравейте, за първи път пиша в темата, но ви чета отдавна. Моля препоръчайте ми нещо, което може да намали или предотврати цъфтежа на косата. Преди време пробвах цимент термик, но не видях никакъв ефект от него. В момента ползвам маска на Напура с9 и Олиосета за изтощена коса. Без отмиване - олиото и кремът за къдрици на Мароканойл. Използвам и еластайзер на ФК. Периодично прилагам и различни ампули.
Да уточня косата ми е чуплива към къдрава, редовно третирана с преса, а от месец е и с рус балеаж. По принцип е с нормален косъм, но след балеажа третираните участъци са изтънели. Благодаря предварително.

# 627
а.

eli2424 Kosa.bg и ЗР са един сайт.

И на мен така ми се стори, предвид, че погледнах 5-6 продукта и в двата сайта цените бяха идентични до стотинката..

# 628
Според вас от какво има нужда косъм, който като се скъса се къдри?
Според мен от протеин и бих ти препоръчал серията Architecte на Kerastase

# 629
Най-вероятно  се бъркам с друг сайт, защото оформлението  беше друго. ЗР и този не знаех, че са един и същ, а така си личи.

Общи условия

Активация на акаунт