Професионални серии за коса - тема 124

• 74 468
  • 799
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък големи очаквания имах, и като чета някой отзиви, че придавала мекота и блясък, чак се учудих.
Мислех да си поръчам и някой други неща на Олиосета, включително и термо крема, но вече се поотказвам май.

Значи не е в моята коса проблемът. И на мен ампулите така се отразяват. По-суха усещам косата с тях. те са силно протеинови. Термо кремът при мен има същия (неприятен) ефект. Обаче маската ми хареса след няколко ползвания

# 586

Ако преди три месеца някой ми беше  казал колко прекрасна е серията на Керастаз за дълга коса ,Extentioniste,вероятно щях да си спася дължините,без да се налага да си отрежа 10 см.Само някой с къдрава коса ще ме разбере колко много са 10 сантиметра за къдрава коса!!!Та просто съм възхитена,вече два пъти се мия.Косата още с изплакването на шампоана става една жилава и изпълва ръцете,маската довършва ритуала и резултата е обемна,жилава,пълна с живот и влага коса.Възхитена съм,даже Хроноложист една идея по-не ми харесва от Екстенцоинист.Към момента това са ми топ продуктите,грижа за косата-перфектно се съчетават.Ефекта е wow 👌

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 17:17 от macadamia

# 587
Имах една ампула Олиосета, която днес изпробвах. Тъй като се клепам сега всеки ден със серум първото измиване беше с ДПШ, второто с Олиосета, маска Липидиум, след това половин ампула. Загряване със сешоар върху покрита коса за 3 минути и преди изсушаване Нектар термик. Сега имам жилава и красива коса.

# 588
  • Варна
  julia_gt Чудесен протокол!

Момичета ампулите на Олиесета са ПРОТЕИН!Съобразявайте ползваните преди това продукти. Не съм им заклет фен,но при правилна употреба работят както и Другите продукти на марката.
 Не очаквайте Уау ефект от раз все пак това не е нито Керастаз нито Ланза или Лалга. Ефекта от Маските се проявчва при продължително ползване.
 macadamia  чудесно е,че ти харесват продуктите. Съветът ми обаче е да редуваш с Хроноложист. На трето поредно измиване на мен  Extentioniste ми идва тежка,а косата започва да показва признаци на липса на протеин. Една такава прехидратирана,мека и вяла. Първите два пъти и аз бях влюбена  Laughing.

# 589
Точно затова ползвах накрая Термик/хидратация след протеини /. Дано съм била полезна.
      Blush

# 590
Момичета, тази четка как е? Чела съм разни коментари, но не съм сигурна нея ли хвалите, а мисля да я поръчам.

# 591
Моля ви кажете нещо за бърз растеж на косата , нещо което да сте ползвали и наистина да има ефект !

# 592
  • Варна
Хидратиращият тоник на Филип Кингсли и спрей за фоликули на Медисютикълс.Има ефект и от двете.Първото се усещаше като вода,а второто,с което съм сега загрява.Ползвам сутрин и вечер всеки ден.Много бързо ми дръпна косата.

# 593
Благодаря много!

# 594
Кой е спреят на Меди, от който сте много доволни за растеж? Cellаgen или Numinox?

Каква е разликата между двата продукта?

# 595
  • Wonderland
Добро утро, момичета. Да споделя първоначалното си мнение от сешоара Парлукс: определено не искам да се разделям с него. Надявам се и с по продължителна употреба косата ми да се чувства добре с него. Изсуших косата си по-бързо отколкото с предишния ( Remington), косата ми е идеално гладка, няма стърчащи косъмчета напред назад. С предишния сешоар винаги тук там имаше по някое стърчащо косъмче. Косата беше мека на допир и лъскава. По лек е от стария ми сешоар и не ми отмалява ръката, въпреки че аз суша само себе си и не съм професионалист. Нямам голяма база за сравнение, но определено съм доволна от покупката си. Благодаря още веднъж, момичета за съветите! Hug Kissing Heart Flowers Bouquet

# 596
  • Варна
Здравейте, момичета!
Не знам дали тук е мястото за въпроса ми, но ми трябва препоръка за хубава и щадяща боя за коса. 3 години съм с рус балеаж, но много ми се изтощи косата и искам да си върна естествения кестеняв цвят.
Благодаря предварително!

# 597
Добро утро момичета! Simple Smile Снощи се боядисах с безямонячна боя, дали ще сгреша, ако днес си сложа еластисайзер...а шампоана и маската след боя какви е най-добре да бъдат - протеин или хидратация?
Имам сини Джойко и хидратиращата маска на Мароканойл + вчера ми дойдоха маските дийп кеър на Лакме и маската за изтощена коса на Олиосета...бях си поръчала само шампоаните от тези серии преди време и сега се възползвах от намалението и си взех и маските + еластисайзер екстрийм. Олиосетата ухае невероятно, дано и на действие да е невероятна...Simple Smile

# 598
  • София
Здравейте дами.
След известен прочит на темите реших да закупя
Възстановяващ шампоан Eprouvage Fortifying .
Косата ми е поизтощена, натурално русо боядисана и вечно има нужда от протеини.
Като се измих с този шампоан ми се претри косата, сплете се на кошница, все едно се измих с шампоан от 5лв.?
Въпроса ми е това нормално ли е или да не ползвам вече шампоана, защото не е подходящ за мен?
Благодаря предварително за отговорите.

# 599
  • София
...а шампоана и маската след боя какви е най-добре да бъдат - протеин или хидратация?

Хидратиращи

Общи условия

Активация на акаунт