Професионални серии за коса - тема 124

• 74 472
  • 799
  •   1
Отговори
# 570
  • пловдив
Момичета, днес пробвах шампоана на Олиосета за блясък, след това сложих балсам на Епруваж за изправяне и на мокра коса ампулата на Олиосета. Сега като поизсъхна косата на места стана клечки и леко суха, затова исках да попитам дали се слага цяла ампула или съм прекалила с количеството?
Косата ми е гъста и до средата на гърба.

# 571
И моята коса от ампула Олисета става на клечки-ме ми допада.Аз слагам по половин ампула.

# 572
  • пловдив
Аз пък големи очаквания имах, и като чета някой отзиви, че придавала мекота и блясък, чак се учудих.
Мислех да си поръчам и някой други неща на Олиосета, включително и термо крема, но вече се поотказвам май.

# 573
Момичета можете ли да ми препоръчате нещо за след баня, защото косата ми напоследък изглежда суха, тънка и доста изстрадала от боядисването, а съвсем скоро я подстригвах.
Изискванията ми са да не мирише силно и да мога да си го купя от магазин в България

# 574
Някой използвал ли е хидратиращият тоник за растеж на филип кингсли?

# 575
Здравейте, момичета. Нова съм тук и се надявам да ме приемете в темата. Следя ви от известно време, но нямам опит и познания за профи козметиката и ще се радвам да ми помогнете в избора на правилните продукти. В момента имам Lakme Deep Care- шампоан и маска, крема на Лакме 10 в 1, Chi-argan oil - шампоан, маска и серума, термозащита на Chi-total protect. Тези продукти ми харесват, но са на привършване и искам да опитам нещо ново и по-добро надявам се, но не зная към какво да се насоча. Също имам на Kerastase травел комплектите за изглаждане, като той леко ми омазнява косата и Aura Botanica( той ми е добре). Еластисайзърът на Philip Kingsley ми прави косата много мека и приятна. Косата ми е средна дължина, чуплива, гъста, но с тънък косъм, който се къса и цъфти. Ползвам преса почти всеки ден за съжаление и ми се иска да я "поизлекувам", ако някак е възможно и заздравя. Боядисвам се при фризьор, с близък до моя цвят през 3,4 месеца като нямам бели коси. Също търся и нещо за стимулиране на растежа. От скоро имам лечебна преса, но не знам с какъв продукт да я ползвам, та ако желаете може и тук да дадете идеи.
Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете в грижата за косата ми.Simple Smile

# 576
Момичета, днес пробвах шампоана на Олиосета за блясък, след това сложих балсам на Епруваж за изправяне и на мокра коса ампулата на Олиосета. Сега като поизсъхна косата на места стана клечки и леко суха, затова исках да попитам дали се слага цяла ампула или съм прекалила с количеството?
Косата ми е гъста и до средата на гърба.
И при мен ампулата на олиесета ми подейства така.Първият път сложих цяла,помислих, че ми е дошла в повече за косата,втория път сложих половинка и пак беше същия ефект.Ампулата на Лалга обаче наистина ми направи косата мека,все едно не беше моята коса.Мисля пак да поръчам от нея.

# 577
  • Варна
 Ампулата на олиесета я ползвам самостоятелно след протеинов до балансиран шампоан. Слагам половин ампула и след нея финиши.
 fllower82 затваряш косъма с изглаждащия епруваж и след това нанасяш протеин/ампулата е протеинова/.
 Ако държиш на изглаждащия епруваж на същото миене сложи ампулата преди него и после запечатай с балсама.

siska.s326 ежедневното малтретиране на косата с преса иска сериозна грижа.Две жени, знам с уникална коса подложена на такъв тормоз едната  фризьорката ми,а другата е тузарка тук в тая тема  Hug. Зачети се в нейните мнения. Тя наистина знае как да се грижи за такава коса.

# 578
  • Добрич
Колко често се ползва ДПШ? Хареса ми ефекта, след него.
Коя серия на Епруваж е най-лека, хидратираща, за тънка коса?
Аз от ампулата на Олиосета не видях полза, нито пък блясък, пък нали е затова.

# 579
Момичета, какво мислите за Tigi?
Очевидно нуждата от продукти за коса прерасна в мания и много искам нещо тяхно.

Тиги серията за боядисвана коса S фактор е много хубава. Наистина пази цвят , прави косата много мека, а балсама е гъст като маска.Хубава хидратация дава за не толкова третирана коса.

# 580
  • пловдив

fllower82 затваряш косъма с изглаждащия епруваж и след това нанасяш протеин/ампулата е протеинова/.
 Ако държиш на изглаждащия епруваж на същото миене сложи ампулата преди него и после запечатай с балсама."

Благодаря,много за съвета. На следващото миене ще опитам само с ампулата след шампоана и ще споделя.

# 581
  • на земята
Момичета чудя се какъв сешоар да поръчам ПАРЛУКС или ФИЛИПС?
Ако е Филипс колко вата и какво друго да гледам,харесах един с йонна грижа.
Ще го използвам в домашни условия,но искам да е силен и да заменя пресата с него.
Благодаря много

# 582
  • Варна
prinzesata, благодаря ти за оценката и хубавите думи!Много мило Simple Smile
Бих предложила да се скрие пресата.При мен сериозните грижи се налагат заради нея,но няма как.Косата ми е гъста и къдрава като на "ангелче" или "кукличка" Laughing Аз харесвам друга визия и се налага да се дърпаме.
Иначе основното при мен-хубава боя,еластисайзер екстрийм преди почти всяко миене и две термозащити.Слагам по много от всичко.Например 20мл еластисайзер за един път.
Виждам,че се харесва т.нар. домашен еластисайзер като заместител.Това според мен е маслена маска и аз не ползвам такива,защото ми променят цвета на русото,а ми е много важен.Не знам какъв ефект има.Според мен не ми се къса косата от някоя съставка на еласт.екстрийм и не го сменям за нищо.

# 583
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Искам да напиша,че Еластайзъра на Филип Кингсли е нещо уникално! Поне за мен е така, след него косата ми е мека,разплетена. Маските и шампоаните не могат да ми въздействат така.Правих си и домашния еластайзър,но той няма нищо общо с този на ФК.
Благодаря на всички,които го препоръчваха в темата,и на Принцесата специално!

# 584
  • Варна
 Навремето когато косата ми беше супер зле Еластисайзърът на Кингсли ми беше слаб,но говорим за наистина съсипана коса. Тогава домашният ме спаси в комбинация с тежък протеин като Профайбър реконструктор и Маската на Марокан като тежка хидратация.
 Двете неща са доста различни. Домашният еластисайзър е маслен преуош,а моята коса обича масла. Тоя на Кингсли съдържа еластин-много важна съставка за здрава коса. Редувам ги като лятото определено по-често ползвам Кингсли защото ми е неприятно да кисна с часове омазана с масла. Зимата обаче си ползвам по-често домашния. Ако на някой Кингсли му идва слаб спокойно може да си го обогати примерно с ЯЧРМ или директно с масло на Макадамия или мароканско. Правила съм го и резултатът ме е очаровал.

Общи условия

Активация на акаунт