Професионални серии за коса - тема 124

• 74 479
  • 799
  •   1
Отговори
# 555
Имам 10 бели косъма, които се виждат отгоре на пътя и ме дразнят. Не знам дали чиста 6.17 ще ги покрие. С Олиосета  беше провал. Не ми се рискува пак, че ще ми се скапе косата. Та затова разпитвам.
[/quo

За белите коси е по важно с какъв оксидант се прави, не толкова боята като марка и номер.
Знам, че за да се покрият трябва да е с 6% оксидант.  Peace 

# 556
Здравейте. Ще съм ви благодарна да ми препоръчате серия. Косата ми не е боядисвана, със сравнително тънък косъм и е чуплива. Третирам я с песа доста често и вследствие на това е суха в краищата и много се заплита. Използвала съм на алтерна рипеърх (но не съм доволна особено и май ми е силна серията).

# 557
  • Toronto
Продължавам да купувам аз тая Alterna, май това е моята марка. Последно си купих хидратиращ шампоан, че косата ми като че ли се поизсуши от кичурите. Пък дали е възможно от протеиновите продукти да е, че май повечето ми са такива? Както и да е, шампоана е страхотен. Бих си купила пак и серума за боядисана коса. И вече си купих втори спрей на JMO, не че имах косопад, ама много ми де заздрави косата. И расте като луда, но това може да е заради колагена и биотена, които пия. По-рано на втория ден беше мазна в корените. Сега няма такова нещо, ако краищата ми не се обезформяха, можеше и да я мия на 3-4 дни.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 01:02 от Не се сърди, човече

# 558
  • Варна
Lale_Lili, недей така,не съжалявай.Аз също ден през ден съм в Рибката.Честно казано дали е 54 или 60 ми е все тая.Аз пък споменах,защото ми направи впечатление етикетчето,а не помня цени по принцип.Не съм се интересувала от марката и не знаех,че са имали 10%.Всъщност не аз,а любимия ми купи въпросното спрейче,защото все мрънкам,че ми е къса косата.Отишъл в  Рибката и му дали това за бърз растеж.Така,че аз се извинявам,че "нахраних" Рибката Peace

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 01:03 от Не се сърди, човече

# 559
Момичета, какво мислите за Tigi?
Очевидно нуждата от продукти за коса прерасна в мания и много искам нещо тяхно.

# 560
  • Варна
Имат готини аромати,не са лоши.Пробвай.Ползвала съм доста неща,но поддържам само този спрей www.amazon.com/Spoil-Defrizzer-Smoother-Instant-Refrizzer/dp/B002RS6KSY
Той е за освежаване на прическата,дава блясък и прибира фриза без да се усеща на косата.

# 561
  • Варна
 Не съм обвинявала Рибите в лъжа. Обвинявам ги,че вдигат цените на коментираните марки,които по принцип не са популярни. Навремето така стамнба с Напура. Беше евтинджос никому неизвестна марка. Магнолия взе да пише за нея,взехме да ги купуваме и на ти +25% в/у цените. #Cussing out
 Медисютикълс ползвам пт много време. Шаампоаните винаги са били 29.90 на редовна цена. Етикетите им стоят на дъмата Целаген спрея беше 54.90.  В магазина оставям четирицифрена сума годишно. Не,че ги броя,но по натрупаните точки се вижда тъй,че съм наясно с ценовата им политика. Ако мога да купя нещо от другъде го правя. Медисютикълс обаче и Лалга няма от къде-за напура намерих алтернатива.

# 562
Момичета, какво мислите за Tigi?
Очевидно нуждата от продукти за коса прерасна в мания и много искам нещо тяхно.

харесвам оранжевата серия, но тя е за много тормозена коса - от години с нея спасявам щетите
все пак успях да стигна до момента, в който да не я ползвам на всяко миене, защото започва да ми дотежава, но през миене дори и сега, когато косата ми е доста добро състояние, ползвам поне един продукт от серията
големите опаковки са с помпи, на тази снимка не знам защо са без

Скрит текст:

# 563
  • Някъде по Дунава
На Тиги съм ползвала  ш и б за обем и не съм очарована. Имам обаче термозащита за обем и жълтата топка и ми харесват.

# 564
  • София / Перник
Момичета, кой е спреят на JMO за бърз растеж, който коментирате по-горе?

# 565
  • Пловдив
Здравейте момичета!Имам нужда от помощ-протеинов или хидратиращ е този балсам?
https://www.arlen.bg/product/3974/balsam-za-uvredena-fina-i-ili- … tioner-200ml.html

# 566
Здравейте!
След домашен еластисайзър с кой шампоан е подходящо да се измия - ДПШ или Обем?

# 567
Здравейте, може ли някой да ми обясни как да разбера кои продукти са хидратиращи и кои протеинови?

# 568
  • Toronto
Момичета, кой е спреят на JMO за бърз растеж, който коментирате по-горе?
Той всъщност не е за разтеж, за скалп и фоликули е. Но понеже ги заздравява, при мен ефекта е видим. Както казах не съм сигурна дали растежът се е засилил заради него или заради добавките, които пия, биотина може би. А може и да е цялата комплексна грижа. John Masters Organic (JMO) си заслужава всяка стотинка. Пръскам го на леко изсушена с хавлия коса в корените. Първата опаковка ползвах може би 3 месеца, може и повече да е било, не помня. Сега си купих втора. Аз си го поръчвам от Амазон, въпреки че има представителство в Канада, не ми се обикаля, пък и ми идва най-изгодно. Принцесата го беше споменала първо, да е жива и здрава. Prinzesata, ти пробва ли го?

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 15:42 от tuparowa

# 569
  • София
Здравейте!
След домашен еластисайзър с кой шампоан е подходящо да се измия - ДПШ или Обем?
Няма смисъл да правиш преуош, ако ще миеш с ДПШ, всичко ще отиде в канала.
Протеинов шампоан най- добре, мисля тези за обем са такива.

Общи условия

Активация на акаунт