Професионални серии за коса - тема 124

• 74 409
  • 799
  •   1
Отговори
# 660
Аз това лято, като си поднових балеажа доста ползвах на Лейбъл М серията за руси коси и бях доволна, но цвета на косата не е единствен фактор, по който може да избереш даден продукт. Важно е какъв тип е самата коса, скалп, третирана ли е и колко. Защо не вземеш ваучер или гифт карта и тя да си избере сама?

# 661
Руса демек изрусена? Не харесвам милкшейк.  Лореал за бодисана коса витамино колор не лекува, само запечатва-маската е гел и е почти 100%силикони. Придава блясък обаче. Нито капка масло или екстракти.

Липидиум е ок, но по-добра е магистрал. Магистрал мирише ужасно. Бих взела Маскинтенз и шампоан 2 на ирисом серията за суха коса, миришат като нектар термик и сякаш не са толкова напротеинчени като магистрал.

# 662
Изрусена. Косата е гъста и плътна. Нещо средно.  Не е супер изтощена. Коса до рамото. Боядисва се всеки месец с боя и е възрастна дама, просто искам за и подаря нещо, което не е имала. Досега ползва elseve от магазина червения.

# 663
Изрусена. Косата е гъста и плътна. Нещо средно.  Не е супер изтощена. Коса до рамото.

Не взимай магистрал. Вземи от серията ирисом шампоан Bain 2 за гъста коса, маскинтенз и ако си щедра-нектар термик. ще й хареса.

# 664
Благодаря. Kerastase значи. Ще взема шампоан и маска, че си става 100лв. А проблем ли е да не саот една серия нещата и кое е по важно маската или шампоана?

# 665
Ако поръчваш керастаз от Арлен можеш да използваш кода FNL10 за 10%отстъпка от цената Simple Smile

# 666
  • Варна
Керастаз за дълга коса е моето предложение ако се държи на Керастаз. Иначе може да се погледне и Алтерна инфинити. И двете са лукс, който си струва да бъде подарен.

# 667
  • Варна
Да попитам запознатите. Поръчах еластисайзер на ФК 150 мл от ЗР.
Пристигна без фолио на бурканчето или целофан на самата кутия. Стори ми се странно. Така ли е по принцип?

# 668
  • Street of Dreams
Цял ден си избирам ротираща четка. Гледам има нови видове покрития - титаний или керамика с турмалин. Обаче все нещо не ми харесва - или са малко ватовете, или бодличките са пластмасови (мисля, че ще боли), или не се въртят... Някой да е взимал скоро хубава?
Имам изисквания за керамично покритие, йонизация и поне 800-1000 мощност.
Видях старата ми Ровента под ново име - Calor. Да не би марката да си е сменила името, или просто са копирали оптиката 1:1?

# 669
Цял ден си избирам ротираща четка. Гледам има нови видове покрития - титаний или керамика с турмалин. Обаче все нещо не ми харесва - или са малко ватовете, или бодличките са пластмасови (мисля, че ще боли), или не се въртят... Някой да е взимал скоро хубава?
Видях старата ми Ровента под ново име - Calor. Да не би марката да си е сменила името, или просто са копирали оптиката 1:1?
Препоръчвам тази - https://www.emag.bg/rotacionna-chetka-remington-keratin-protect- … earch-Action=view

# 670
Бихте ли ме посъветвали относно четките (за разресване), кой тип е най-подходящ за удължения?

# 671
Да попитам запознатите. Поръчах еластисайзер на ФК 150 мл от ЗР.
Пристигна без фолио на бурканчето или целофан на самата кутия. Стори ми се странно. Така ли е по принцип?
При мен идва в опаковка с найлонче и аз си го отварям. Вътре има и найлонова шапка.

# 672
  • Street of Dreams
Препоръчвам тази - https://www.emag.bg/rotacionna-chetka-remington-keratin-protect- … earch-Action=view
Благодаря, изглежда чудесно.

# 673
Аз моите досега винаги съм ги поръчвала от рибката и за другите пъти нямам спомен, но последният път от преди седмица. Беше също без фолио на бурканчето и без целофан на кутийката.

# 674
В агора маската с кератин на ланза е -25% и 20% на марката.

Сега там са пуснали едни чанти силвър и голд и едвам се въздържам да си поръчам една. Вътре е с продукти изненада, като за сега се знае само единия продукт. В едната чанта е олиото Ланза от 50 мл., а в другата финиш пак на Ланза... Rolling Eyes

Много ми стана любопитно за  тези чанти, ако някой си е поръчал, би ли споделил какво има вътре?

Общи условия

Активация на акаунт