Професионални серии за коса - тема 124

• 74 409
  • 799
  •   2
Отговори
# 675
  • София
Продължавам да тествам различни видове олио за коса аз. През изминалите 10-ина дни разносвах Макадамия. Много хубаво олио, но не ми харесва как мирише. Като ефект върху косата обаче само то ми се доближава до олиото на Ланза. Предстои да тествам олиото на Орайт с кафе (и да го сравня с всички останали Орайт олиа, които познавам).

Иначе си взех за проба шампоан за изтощена коса на Mediceuticals с очаквания да ми е ок, а пък след първото измиване с него косата ми се омазни значително по-бързо от обичайното. Ще дам и втори шанс все пак, но може би няма да се окаже подходящ за моята коса... А може и да не съм го комбинирала добре. Сложих маската на Керастаз Магистрал. Дали няма да е по-добре да опитам с хидратиращия балсам на Марокънойл? (мнения?)

На Ланза ползвах известно време шампоана с грижа за скалпа и съм много доволна от него. Сега съм с пореден шампоан на марката - взех си този за изглаждане и блясък, и е чудесен.

# 676
  • Варна
 Кой е шампоанът на меди за изтощена коса  newsm78?
 Ако е Хидрокленс дай му шанс. Нека скалпът свикне с тая грижа. Много щадящи за скалпа са Медисютикълс и наистина в началото може да се наложи вместо през два-три дни да се мие през ден,но повярвай ми струва си.
 Балсамът на Марокан е слабичък при мен. Ако ти е достатъчен за дължините пробвай комбинация с него. Аз го ползвам само за затваряне на косъма след сериозни маски.

# 677
Подариха ми ампули Alfaparf Semi di Lino Diamond Essential Oil, само че нямам представа каква е точно функцията им, знам че е за подхранване на косата, но дали става за серум преди изправяне
Ето снимка

# 678
Добре момичета, може ли някоя от вас да ме светне за Екстеншънист VS Терапист? Наистина ли Екстеншънист маската прави много лигава коса? Как ще я сравните с терапистката? Знаете ми косата-носи на тежката артилерия. Напоследък хроноложист ми идва лек. В началото това ме кефеше, че не омазнява, но напоследък ми е недостатъчен. Да не говорим, че я има само в 200 мл формат и вече е почти свършила за месец и малко ползване около 1 път седмично.

За балсама екстеншънист имам впечатления, ама все пак това е балсам и беше доста лек за самостоятелно ползване.

# 679
Този ли е шампоана  Хидрокленс?
 https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/healthy-hair-solutions … hydroclenz-250-ml
Отдавна е в списъка "чакащи" и все се каня да го взема и с последната поръчка на Ланза го пропуснах. Сега се чудя за него.

sissy96 Погледни тази четка, заслужава си за при теб

https://www.arlen.bg/product/6023/profesionalna-chetka-za-eksten … nsions-large.html

.♥.Петя.♥. Този ли е шампоана за изглаждане и блясък https://www.zlatnaribka.com/lanza/healing-smooth-za-izglazhdane- … ossifying-shampoo ?
аз го взех малко "на сляпо" ще дам тепърва отзиви от него, както и от шампоана Kevin Murphy Young Again Wash.

Днес пак се изкефих на Parlux-a Alyon, за първи път при сушене не събудих малчо, а приклюих за много кратко време. С тази малката приставка струята е супер, не ми изгори косата.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 19:08 от Karamele

# 680
  • Варна
   bananadana много ще ти хареса  Extentioniste със сигурност. Подчертано хидратираща е,а твоята коса е точно с такива мераци  Laughing. Като имам предвид как наслагваш продукти ти казвам вземай я смело.
 Терапист е малко по-корава. На мен и двете ми идват тежки за продължително ползване,но разликата в косите ни е огромна  Laughing

Karamele да това е хидрокленс. За да няма разочарования пак ще кажа. Медисютикълс са силно щадяща грижа за скалпа и при коси склонни към омазняване е възможно да се наложи по-често миене поне на начален етап докато скалпа привикне към новата грижа. Имаше подобни оплаквания от Фолиген и биокленс преди време.

# 681
  • Street of Dreams
Някой може ли да ми каже разликата между Хрома Каптив и Хроматик? Виждам, че вторият е за боядисана коса и за кичури, но на практика каква е разликата?

Намирате ли разлика между нормалните разфасовки и тези от 1 литър? Ползвала съм преди няколко вида, но беше отдавна, а не си спомням. Виждам, че много изгодно излиза литърът.

# 682
На моята коса Екстенционист маската е много добре,косата в никакъв случай не е лигава,Тераписта ми я правеше една твърда на пипане след измиване,а след като изсъхне не ставаха хубави къдрици ,които падат тежко,а хвърчеше на всички посоки...

# 683
  • Пловдив
Много ми харесва маската extentioniste и на мен. Много добре разплита косата, направо се лъзга в ръцете. Отнема ми от обема, което за мен не е проблем. Отдавна нещо на Керастаз не ме е впечатлявало така.

# 684
На моята коса Екстенционист маската е много добре,косата в никакъв случай не е лигава...
Макадамиа, с кой шампоан комбинираш маската  Екстенционист?

# 685
Някой може ли да ми каже разликата между Хрома Каптив и Хроматик? Виждам, че вторият е за боядисана коса и за кичури, но на практика каква е разликата?

Намирате ли разлика между нормалните разфасовки и тези от 1 литър? Ползвала съм преди няколко вида, но беше отдавна, а не си спомням. Виждам, че много изгодно излиза литърът.
Хрома каптив е старата серия за боядисана коса, новата е хроматик.

# 686
На моята коса Екстенционист маската е много добре,косата в никакъв случай не е лигава...
Макадамиа, с кой шампоан комбинираш маската  Екстенционист?
С шампоан Екстенционист.Обичам да използвам серии.Маската продължава действието на шампоана,

# 687
Благодаря, Макадамиа Flowers Hibiscus

# 688
  • Пловдив
Момичета, да ви попитам, вие колко често ползвате грижа за скалпа за превенция, сгъстяване... ?
Аз в момента два пъти седмичво, след миене. Доживях да виждам няколко косъма по четката, след може би повече от 6г. в които ми падаше повече от нормалното Т. е не боря косопад вече.

# 689
Зависи от вида на грижата.Серума на Епруваж,който използвам в момента ,се използва само след измиване на косата.Инициалиста се използваше по същия начин.Екстенциониста се използва всеки ден,На Меди грижата за фолукули май се използваше всеки ден и сутрин,и вечер....

Общи условия

Активация на акаунт