Проблем със сексуалната част във връзката ни

• 11 340
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Еми, то ще стане от самосебе си. А кой знае и тя какво мисли по въпроса.
Може не да няма либидо, а да си казва "мале, тоя много некадърен, що не изпитвам удоволствие, дали проблемът е в мен".
Варианти много. 

# 136
Авторе, още вчера absurT ти е дала прекрасен съвет, но ти стоиш в темата, оправдаваш се и търпиш подигравки. Тук помощ няма да намериш, търсиш я на грешно място. Има сексолози за твоят проблем.

# 137
Абе, бива ли да се дръвчите за чужд секс?  Твърде лично го приемате / изключвам няколкото умерени постинга/, а личното отношение не дава добри съвети, просто иска да го чуят най-сетне.

# 138
При тази двойка голяма роля играе липсата на опит с различни сексуални партньори. Неслучайно съществува клишето "ако няма химия...". Може всичко фактори за добър секс да са налице, но да не се получава спойката и химията.
За мен те са различни като сексуалност и надали с годините жена с ниско либидо тепърва ще се "отприщи". Авторът или приема щом я обича и се нагажда към нея, или се отлепват един от друг и пробват с други партньори.

В секса наистина е особено важно да си паснеш с човека, иначе писва (и на двете страни) бързичко. Точно това е тази необяснима химия, която за всяка двойка е различна – да се получават естествено, спонтанно нещата в секса и всеки от двамата да го иска, да му харесва.

# 139
  • Наблизо
Много вярно,Базила.
Качър,аз не мисля че си го мисли това.За да си го кажеш това,трябва да има с кого да сравниш,че да е дървар.
Най-вероятно хем е с ниско либидо,хем изобщо не си познава тялото,хем няма и желание да го опознае от някакви комплекси или кофти възпитание + здравословния проблем,който се превръща в по-голямо оправдание отколкото е всъщност и най-вече параван за ''Защо не искам да пробвам нещо различно или по-често''.
Като цяло не мисля,че винаги мъжът е виновен за кофти сексът.
Има една порода жени,често срещана всъщност,които просто си стоят и чакат нещото да им се случи.Като прибавим при някои задръстеността,че те ''мръсни работи не правят'' - разбирай орални ласки,фингъринг и т.н. (не говорим за неща,които причиняват болка и се харесват от много малък процент хора),и нямат и желание да опитат,става още по-зле.Те мислят,че от едното мушкане трябва да се уау и оу и това разбира се като не стане,те губят и желание и за това и картинката е пълна.
Съчетано с мъж дървар,който също иска само да мушка и ето ти кошмарен секс,който може и да не е толкова зле,ако и двамата имат желание да пробват неща и като цяло да доставят удоволствие на другия.,а тези типажи си гледат само тях си и другият трябва да им направи хубавото,сокато те ръгат/си стоят по гръб.
Това извън химията,защото в горнопоказания случай може и да я има,но от задръстеност и тъпотия да си го изронят и унищожат.А пък ако я няма - пак си е техен проблем защо изобщо са се събрали за връзка,след като сексът е зле.

# 140
Цялата тема е пълна с твърдения, свеждащи се до 'на 22 е нормално да ти се еве като на разгонено животно'.
От което следва, че момичето е ненормално, защото не му се еве.
От което пък следва, че момичето трябва да се коригира, за да стане нормална.
Проста логика.

Вие сериозни ли сте, да ви питам? Ако става дума за вашата дъщеря, пак ли ще я изкарате ненормална? Или на чужд гръб е лесно?

Най-бързият и сигурен начин да ми умре всякакво желание е някой да почне да ми обяснява, че нещо не ми е наред, защото не отговарям на неговия калъп. Или да иска от мен да обсъдим надълго и нашироко как да направя нещо, което не желая да правя. Независимо дали става дума за пространно дрънкане за секс или за печене на мъфини.

То бива неуважение и неразбиране, ама чак толкова не бива.

Сирената назад каз нещо много хубаво - че разбирането става и без думи. Много е натоварващо да не можеш да си помълчиш с близък човек.

# 141
Авторе, още вчера absurT ти е дала прекрасен съвет, но ти стоиш в темата, оправдаваш се и търпиш подигравки. Тук помощ няма да намериш, търсиш я на грешно място. Има сексолози за твоят проблем.

Именно. От "секс фуриите" във форума автора най - много да се комплексира и да реши, че той не става. Или да тръгне да зарязва приятелката си...ако чак толкова тази връзка не го удовлетворява, то раздялата ще дойде от само себе си, времето ще покаже.
И НЕ, не за всеки секса е ТОП приоритет в една връзка. Нищо, че в БГмама твърдят обратното...

# 142
Много ми е тъжно за момичето. Много

# 143
Цялата тема е пълна с твърдения, свеждащи се до 'на 22 е нормално да ти се еве като на разгонено животно'.
Скрит текст:
Проста логика.

Вие сериозни ли сте, да ви питам? Ако става дума за вашата дъщеря, пак ли ще я изкарате ненормална? Или на чужд гръб е лесно?

Най-бързият и сигурен начин да ми умре всякакво желание е някой да почне да ми обяснява, че нещо не ми е наред, защото не отговарям на неговия калъп. Или да иска от мен да обсъдим надълго и нашироко как да направя нещо, което не желая да правя. Независимо дали става дума за пространно дрънкане за секс или за печене на мъфини.

Сирената назад каз нещо много хубаво - че разбирането става и без думи. Много е натоварващо да не можеш да си помълчиш с близък човек.
О.к., и двамата са нормални.За себе си.
Но, когато единия желае секс всеки ден, а другия 1-2 пъти в месеца, просто няма "къде да се срещнат".
С което стигаме пак до -връзката им няма бъдеще.И по-добре да не се мъчат.

# 144
  • София
Ами, на мен ми направи впечатление, че е писал като не стане нещо, как се разстройвала и че не може само тя да е виновна. Нещо такова.
На мен това ми говори, че той й вменява вина, както и тук прави. С диабет била, с хормонални нарушения, с  не знам си какво, абе в нея ще да е проблемът. Еми и на мен някой да ми вика, че съм проблемна, и аз няма да правя нищичко с него. За да потвърдя, че съм проблемна Laughing

# 145
  • Наблизо
Скрит текст:
Проста логика.

О.к., и двамата са нормални.За себе си.
Но, когато единия желае секс всеки ден, а другия 1-2 пъти в месеца, просто няма "къде да се срещнат".
С което стигаме пак до -връзката им няма бъдеще.И по-добре да не се мъчат.

Точно така.Явно химията им я няма и просто не е трябвало изобщо да правят връзка.Сега е в пъти по-зле.
Ами, на мен ми направи впечатление, че е писал като не стане нещо, как се разстройвала и че не може само тя да е виновна. Нещо такова.
На мен това ми говори, че той й вменява вина, както и тук прави. С диабет била, с хормонални нарушения, с  не знам си какво, абе в нея ще да е проблемът. Еми и на мен някой да ми вика, че съм проблемна, и аз няма да правя нищичко с него. За да потвърдя, че съм проблемна Laughing

Не знам,аз не видях такова нещо.Може и да е вярно,но тогава тя да го зарязва.
Кофти е да си направил връзка,ама да си стискал секса и най-накрая като го направия и да се окаже че е много зле,защото има кардинални разминавания в желанието.

# 146
Проблемът доколкото разбрах датира от самото начало на връзката т.е авторът е бил наясно с него, но не са се разделили, нито е писал, че има подобни намерения. Нищо, че тук му обясиниха, че връзката им е едва ли не приключила.

# 147
Качър, Франсоаз, и аз мисля нещо такова. Просто съветите и определенията как тя била някаква си, защото не правела всеки ден секс на 21, са доста в повече.
Не е длъжна да иска нито анален, нито свирки, нито даже ежедневен стандартен секс.

# 148
като прехвърлих последните страници, и на мен ми стана мъчно. Човекът търсеше съвет от опитните, получи единствено храна - тя не става, зарежи я. Чета тук за ниско либидо, скумрии и дървар с къс...атрибут. Направо съжалявам, че изказах мнение. Няма смисъл да се пускат и теми от сорта "колко още да чакам/ да търпя ли" и подобни - щото днес му се дава съвет да я зареже, без да сте м/у чаршафите им. Утре следва да не се сърдите като мъжа си "дигне чукалата от семейството", хване си любовница или "не разбира колко сте натоварени и тн". Съветите за каквато и тема да става въпрос са "зарязвай, некадърник/ца". Така връзка в дълбочина не се гради. Най-лесно е да си тръгнеш, щото другия е виновен. И да кажа, в различните възрасти исках различни неща от секса.

# 149
  • София
беше скоро пак се случи нещо и спряхме по средата и тя ми каза, че се чувства, че тя винаги е виновна или бива нарочена като причината, и
Ето това визирах.

Общи условия

Активация на акаунт