ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 6

• 36 924
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Чужбина
Добър е. И май все лоши играе.

Да си кажа за Чето, че ми напира. Тва с танците е чичек. Каква диващина?! Варвари! Rage Как може да му причинят това?!

Абсолютна диващина. Той няма вина за онова, което му се е случило. И на мене не ми хареса тази липса на човещина. Гадно е!

А иначе Еркан как играе в тая серия, а? Възхитителен!

# 421
  • Остров Кос
Бирсен пише, че Онур Сайлак ще стане гост в ЧУКУР.

Тоя не участва ли в сериала на Киво?

Що има негови снимки с Туба в нета? Гаджета ли са били?

Туба беше негова жена на Онур Сайлак,имат две момичета близначкин на 5-6год и миналата година се разведоха

# 422
# 423
# 424
# 425

Охо! Чето в действие. Вади кирливите ризи на Кочовалъ. Stuck Out Tongue Winking Eye Хади бакалъм!
А аз се чудех защо Идрис пак утешава най-новия си син на снимките. Joy

# 426
  • Хасково
Интересно дали ще каже,че Метин стреля в Ямач.

# 427
Интересно дали ще каже,че Метин стреля в Ямач.

Както ги е почнал. Joy

Много лошо го притиснаха. Особено с историята с кастрирането с камъни беше прекалено. Confused

# 428
# 429
Ах Чето...Imp ах пич....Bowtie осран си...осран....ич и не ме нервирай....Angry

Благодарско за всичко....Hug

# 430
  • Остров Кос
Чето пак ще ги настрои едни срещу други. А и това,което казва е истина,в каква каша пак ги забърка,ей много отмъстително копеле  е.
ЩЕ има пак отслабване на силата на Кочовалу,и оня капитана и той от друга страна,вкара дъщеря си при тях. Май този път ще ги сринат. Не зная как ще удържат Джумали,колкото е първосигнален

# 431
Ямач знаеше за Варто. Джелесун се опита да им подскаже и помогне, без да се издава.

# 432
  • Остров Кос
Ямач знаеше за Варто. Джелесун се опита да им подскаже и помогне, без да се издава.

Да така беше,на Джелясун голямата  любов се изпари.На ход е пак Караджа,кой знае какви ще ги натвори . Той и е любовта на нея . Но ,че ще има вътрешна война между Кочовалу ще има,това цели и копелето Чето

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 07:44 от Аgglaq

# 433
Във връзка с предстоящия трансфер решавам да надникна в Сблъсъка. Альоооо! Спим ние тука в Ямата. Там са по-информирани начи. Трансферът щял да е двоен. Те на нас ЕксТубин, ние на тях Кюстендилов. Баш тарикат ефендитУ Керем бей направо да обединява дизитата. Ново дизи трепач - Сблъсък в Ямата. Joy Така де! Няма да ни пращат грозни. Ние такива си имаме. В Чукур е пълно с грозници. Да има и един красив при назе. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 434
  • Чужбина
Във връзка с предстоящия трансфер решавам да надникна в Сблъсъка. Альоооо! Спим ние тука в Ямата. Там са по-информирани начи. Трансферът щял да е двоен. Те на нас ЕксТубин, ние на тях Кюстендилов. Баш тарикат ефендитУ Керем бей направо да обединява дизитата. Ново дизи трепач - Сблъсък в Ямата. Joy Така де! Няма да ни пращат грозни. Ние такива си имаме. В Чукур е пълно с грозници. Да има и един красив при назе. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Тия от Сблъсъка ще ни дадат оня, дето е бил мъж на Туба, а ние ще им дадем Кюстендилов ... ? Правилно ли разбрах? Или да слагам очилите?

Ох, ама аз Кюстендилов не го давам бе! Ревниво ми става.

Ми не ми е равностойна тая размяна.

Общи условия

Активация на акаунт