На море в Турция - тема 58

• 76 465
  • 790
  •   1
Отговори
# 315
Да се запиша и аз, че ви чета от 1 седмица. До сега винаги сме ходили на почивка в Гърция, но най-накрая убедих мм да пробваме в Турция. За сега сме харесали този хотел ADALYA ELITE LARA 5*, имам лични препоръки за него, чрез Емералд, гледам офертата за средата на юни. Имате ли вие някакви отзиви? Търсим 5* хотел, с AI или UAI, 2-ма възрастни с дете на 4г с бюджет до 3500лв. Благодаря

Adalya Elite Lara е прекрасен хотел, много подходящ за малки деца, с много добро обслужване, стаи, храна, има лунапарк. Има отзиви на първа страница.

Мисля си за Кушадасъ, че уж по-близо, да не мрънка много, а и малкия е на 4 години. Транспортът ще е с автобус. Гледах разни хотели, четох ви.. но не мога да реша кой хотел да е..
гледах разни оферти, няколко в Ориент 99 ме грабнаха..
Търся нещо за края на юни - 7 нощувки, да има хубав пясъчен плаж, и да е приятно за деца, бюджет някъде 1500 лв.
Ако предложите нещо ще съм благодарна.. Simple Smile

За съжаление в края на юни добрите хотели с хубав пясъчен плаж надвишават бюджета ви с 200-300 лв. Щом сте харесали хотели, кажете кои, за да видим можем ли да ви дадем някаква информация за тях.

Жалко, аз наивно си го представях освен брошурите да има поне нещо като талонче за 2% или 5% за тези, които са си направили труда да се разходя до там Simple Smile Но явно нашите ТА не мислят така 😀

Това, че не праят резервации на място, не пречи да пробвате да договорите някаква отстъпка. Всички големи туроператори ще са там, нищо чудно да правят такива подаръци.

# 316
  • Sofia
@ Марги, много сте права! Може и да се "смилят" и да отпуснат нещо Simple Smile Мисля в събота да скокна до там! Нищо не губя, в най-лошия случай 1-2 часа загубено време! Ще докладвам после Simple Smile

# 317

Нашите ТА, да посвалят надутите февруарски цени, с талончета от поне 5%, за почивките в Турция! И аз съм - за !!!

# 318
  • Sofia
@Andy18, не знам дали са "надути" цените, но хотелът, който резервирах през април 2018 за 7 дни през май сега е с 250 лв. по-скъп 😂

# 319
  • София, България

Нашите ТА, да посвалят надутите февруарски цени, с талончета от поне 5%, за почивките в Турция! И аз съм - за !!!
Това няма да стане.

# 320
  • софия
Здравейте, чета ви от скоро, тъй като искам да почиваме в Турция. Предложиха ми този хотел http://www.sunmeliabeachresort.com/en/index.php. Моля Ви за мнение и отзиви. Благодаря!

# 321
  • Бургас
Не разбирам въпроса ти. Поясни - какво е "осигурен транспорт до Турция" - собствен или на превозвача имаш предвид? И двата са "осигурени", все пак.  Simple Smile Какво означава "едни и същи програми" и изобщо за какви "програми" питаш"?
Няма "най-читава" фирма. Повечето или тези, които сме ползвали ние, си вършат работата добре, за да си запазят клиентите. Иначе всичко останало е просто реклама. Laughing
ами ако може жокер за някоя фирма, търсим 7-дневна почивка в Мармарис, бюджет около 1500-1600 лева за двама, началото на юли,  с автобус от България, имах предвид, че не е със собствен транспорт, гледам по разни сайтове на фирми - масово се предлагат едни и същи дата на отпътуване  и едни и същи хотели, което ме навежда на мисълта, че организаторите са няколко фирми, а останалите само препродават.... затова питам ако може конкретни фирми  да препоръчате, писах на няколко произволно избрани, засега отговор нямам...

# 322
Мисля си за Кушадасъ, че уж по-близо, да не мрънка много, а и малкия е на 4 години. Транспортът ще е с автобус. Гледах разни хотели, четох ви.. но не мога да реша кой хотел да е..
Търся нещо за края на юни - 7 нощувки, да има хубав пясъчен плаж, и да е приятно за деца, бюджет някъде 1500 лв.

За съжаление в края на юни добрите хотели с хубав пясъчен плаж надвишават бюджета ви с 200-300 лв. Щом сте харесали хотели, кажете кои, за да видим можем ли да ви дадем някаква информация за тях.

Благодаря за бързия отговор, Марги.
Гледах оферта за Гранд Ефе, има и отзиви на първа страница, но последните са от 2015г. Пише, че има и пясък и чакъл..което не е много ок, но влизаме в бюджета.
 Още една двойка може да пътува с нас, та гледали за PIGALE BEACH RESORT 3*, че има оферти в Грабо, но и за него няма отзиви, едва от 2011г.
NOTION KESRE BEACH HOTEL & SPA една идея над бюджета, но гледам че има хубав плаж, отзивите са от 2015, прочетох ги..
Ако има по-прясна инфо, ще съм благодарна.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 09:54 от Gallaa

# 323
Аз никога не бих си купила оферта от сайтовете за колективно пазаруване за Турция.

# 324
Аз никога не бих си купила оферта от сайтовете за колективно пазаруване за Турция.
и аз съм нещо скептична.. ама ако хотела е окей, за тази цена си е направо без пари - малко над 1000лв.. с превоз, на 20м от плажа..знам ли..  пък и в Турция не съм ходила.. нямам кой знае какви очаквания, за около 1500лв.. бюджет..

# 325

Аз също.
Преглеждах преди време оферти и ми направи впечатление, че са от някакви неизвестни фирми и предлагат основно лоши или непознати хотели, а цените не ми се сториха кой знае колко ниски.

# 326
Скрит текст:

Благодаря за бързия отговор, Марги.
Гледах оферта за Гранд Ефе, има и отзиви на първа страница, но последните са от 2015г. Пише, че има и пясък и чакъл..което не е много ок, но влизаме в бюджета.
 Още една двойка може да пътува с нас, та гледали за PIGALE BEACH RESORT 3*, че има оферти в Грабо, но и за него няма отзиви, едва от 2011г.
NOTION KESRE BEACH HOTEL & SPA една идея над бюджета, но гледам че има хубав плаж, отзивите са от 2015, прочетох ги..
Ако има по-прясна инфо, ще съм благодарна.

@Gallaa Отзиви за  PIGALE BEACH RESORT 3*+   , който се води Pigale Beach Resort Family Club  или Pigale Family Club може да видите тук, на различни езици със снимки от туристи, за да добиете представа и да прецените дали е това, което търсите:
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297972-d584038-Reviews … Aegean_Coast.html
Notion Kesre Beach Hotel & Spa:
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g672737-d7603275-Review … Aegean_Coast.html
Така като гледам отзивите и за двата хотела са главно на турски език, което ми говори че много чужденци не ходят там, освен малко руснаци.

# 327
Не разбирам въпроса ти. Поясни - какво е "осигурен транспорт до Турция" - собствен или на превозвача имаш предвид? И двата са "осигурени", все пак.  Simple Smile Какво означава "едни и същи програми" и изобщо за какви "програми" питаш"?
Няма "най-читава" фирма. Повечето или тези, които сме ползвали ние, си вършат работата добре, за да си запазят клиентите. Иначе всичко останало е просто реклама. Laughing
ами ако може жокер за някоя фирма, търсим 7-дневна почивка в Мармарис, бюджет около 1500-1600 лева за двама, началото на юли,  с автобус от България, имах предвид, че не е със собствен транспорт, гледам по разни сайтове на фирми - масово се предлагат едни и същи дата на отпътуване  и едни и същи хотели, което ме навежда на мисълта, че организаторите са няколко фирми, а останалите само препродават.... затова питам ако може конкретни фирми  да препоръчате, писах на няколко произволно избрани, засега отговор нямам...

Когато не сте със собствен транспорт, обикновено сте обвързани от предлаганите дати, тъй като пътуването си е групово.
Лично аз бих ти препоръчала да си изберете сами хотел. След което да се огледате кои туропетароти го предлагат и какви са им цените. След това, ако сами си организирате транспорта /ние това го правим от много години/, можете сами да си изберете и датите и периода на почивка. Ще ви приспаднат транспорта.
Защо ви плаши собственият организиран транспорт? В Турция пътищата са чудесни и пътуването и в пъти по-добре, отколкото у нас.
...
Иначе ние сме ползвали Географски свят, Оданс травъл, Руал травъл - все не сме имали поводи за оплакване.

# 328
Gallaa, Град Ефе е хубав вариант, за цената си предлага добро качество. С плажа вече сте наясно - не е кой знае колко хубав. На първа страница има отзив и от 2018 г.
По отношение на сайтовете за колективно пазаруване - и аз подкрепям предишните мнения, че за почивка в Турция, това е доста съмнителен вариант и като цени, и като фирми, които са никому неизвесни, и като хотели.

bur02, туроператорите, които от години организират собствени автобусни почивки в Турция са Ориент 99, Турс клуб, Емералд, Албена холидейз... Не са само тези, със сигурност пропускам някой, но тези предлагат най-много хотели, най-предпочитани са и имат наистина голям опит.

# 329
  • в кукувиче гнездо
След лошите отзиви за Рамада тук, реших, че няма да рискуваме и анулирах резервацията. Та сами се свързахме с друг хотел в Турция, до Айвалък, резервирахме си директно, преведохме им парите и ще пътуваме натам, живот и здраве, септември. Никакви агенции, никакви фирми...

Общи условия

Активация на акаунт