На море в Турция - тема 58

• 76 468
  • 790
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте,

Да се запиша и аз, че ви чета от 1 седмица. До сега винаги сме ходили на почивка в Гърция, но най-накрая убедих мм да пробваме в Турция. За сега сме харесали този хотел ADALYA ELITE LARA 5*, имам лични препоръки за него, чрез Емералд, гледам офертата за средата на юни. Имате ли вие някакви отзиви? Търсим 5* хотел, с AI или UAI, 2-ма възрастни с дете на 4г с бюджет до 3500лв. Благодаря

# 301
  • Бургас
здравейте, как стои въпросът с организираните почивки с осигурен транспорт до Турция, едни и същи програми ли продават всички агенции, кой ги организира, коя е най-читавата фирма

# 302
  • София
здравейте, как стои въпросът с организираните почивки с осигурен транспорт до Турция, едни и същи програми ли продават всички агенции, кой ги организира, коя е най-читавата фирма

Добре стои, не, много са, всички са читави, докато не нацапат гащите.

# 303
Здравейте. Не намирам информация за Чешме ...,а със сигурност знам от години , че е едно приказно морско кътче? Някой бил ли е там ? Важно уточнение за моето търсене е, чв не се вълнуваме от инклузив и изобщо изхранване, пътуваме с личния си автомобил.

Чешме e идеален за сърфисти също така и GÖKÇEADA..
през цялото време на повечето места духа вятър
освен това мястото е мн скъп, в Турция се предпочита мн от от Елинтинте (особенно крайбрежните хотели Simple Smile  )
Начина на курорт там е по различен от обичайния в Труция
приличните плажове cа платени, имат пакет цени за вход
 - не се изненадвайте ако платите за сандвич и айран 100-150 тл.. Simple Smile ( и в Бодрум на места е така)
хотелите които са край морето са мн скъпи
примерно хотел вкл закука или закуска вечеря в Чешме = хотел ултра алл инк в Анталя..

от горните сайтове можете да видите за обстановка и цени за там като пишете на търсачките ÇEŞME , ILICA, ALAÇATI

Благодаря за отговора, но не разбрах в кои сайтове "по-горе" мога да видя цени в Чешме.
И за Бодрум казаха същото , много силен вятър ..., нищо подобно ..От 5 юни си беше все едно тук през средата на юли. Това са някакви случайности някой е казал и му се лепва етикет за "сърфисти с вятър" Simple Smile
Не ми харесва вече инклузивът...Няма нищо общо с това, което беше. И комшиите го подкараха през пръсти, а и е голямо разхищение.
Хотел с възможност за анулация за 7 нощувки в средата на юни - апартамент на първа линия е 470 лева Simple Smile  ...Тук при ромите на Приморско в прахта няма да ми стигнат тези пари.

Ако все пак някой е бил в Чешме, а не чул или прочел , ще се радвам да сподели мнение. 
Не търся инклузив и заведения ...Търся спокойствие , въздух , море , чистота и почивка

# 304

Добре стои, не, много са, всички са читави, докато не нацапат гащите.

Не разбирам въпроса ти. Поясни - какво е "осигурен транспорт до Турция" - собствен или на превозвача имаш предвид? И двата са "осигурени", все пак.  Simple Smile Какво означава "едни и същи програми" и изобщо за какви "програми" питаш"?
Няма "най-читава" фирма. Повечето или тези, които сме ползвали ние, си вършат работата добре, за да си запазят клиентите. Иначе всичко останало е просто реклама. Laughing

# 305
Скрит текст:
Здравейте. Не намирам информация за Чешме ...,а със сигурност знам от години , че е едно приказно морско кътче? Някой бил ли е там ? Важно уточнение за моето търсене е, чв не се вълнуваме от инклузив и изобщо изхранване, пътуваме с личния си автомобил.

Чешме e идеален за сърфисти също така и GÖKÇEADA..
през цялото време на повечето места духа вятър
освен това мястото е мн скъп, в Турция се предпочита мн от от Елинтинте (особенно крайбрежните хотели Simple Smile  )
Начина на курорт там е по различен от обичайния в Труция
приличните плажове cа платени, имат пакет цени за вход
 - не се изненадвайте ако платите за сандвич и айран 100-150 тл.. Simple Smile ( и в Бодрум на места е така)
хотелите които са край морето са мн скъпи
примерно хотел вкл закука или закуска вечеря в Чешме = хотел ултра алл инк в Анталя..

от горните сайтове можете да видите за обстановка и цени за там като пишете на търсачките ÇEŞME , ILICA, ALAÇATI
[/quote]

Скрит текст:
Благодаря за отговора, но не разбрах в кои сайтове "по-горе" мога да видя цени в Чешме.
И за Бодрум казаха същото , много силен вятър ..., нищо подобно ..От 5 юни си беше все едно тук през средата на юли. Това са някакви случайности някой е казал и му се лепва етикет за "сърфисти с вятър" Simple Smile
Не ми харесва вече инклузивът...Няма нищо общо с това, което беше. И комшиите го подкараха през пръсти, а и е голямо разхищение.
Хотел с възможност за анулация за 7 нощувки в средата на юни - апартамент на първа линия е 470 лева Simple Smile  ...Тук при ромите на Приморско в прахта няма да ми стигнат тези пари.

Ако все пак някой е бил в Чешме, а не чул или прочел , ще се радвам да сподели мнение.  
Не търся инклузив и заведения ...Търся спокойствие , въздух , море , чистота и почивка

[/quote]

Това е пост от един вестник за сърфа в Çeşme - Ще ви се наложи превод..

http://www.hurriyet.com.tr/cesmede-sorf-bir-baskadir-39257839

Тука  щe видите няколко клуба дето предлагат сърф..
https://www.tripadvisor.com.tr/Attractions-g298004-Activities-c6 … Aegean_Coast.html
http://alacatimygasorfokulu.com/
http://alacati.info/

Тука написах някои оферти оредлагани от турски агенции

15-22/06 -> 7 Night

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel  - 1050 lv
Първа линия / Вкл закуска -  
опция за анулиране до последните три дена
и полу4аване на цялата сума -

**
Design Plus Seya Beach Hotel -  Alaçatı - Çeşme - ultra all  - 2650 lv

**

Alaçatı Sultan Konak Otel -  Alaçatı - Çeşme - 1600 lv

He e Първа линия / Вкл закуска -  

Ceshme Plus Hotel -  Ilıca - Çeşme  - 1175 lv

**

Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa -  Ilıca - Çeşme - 1670 lv

Първа линия / Вкл закуска + ве4еря (полупансион)

Radisson Blu Resort Spa Çeşme - 2150 lv

Boyalık Beach Hotel Spa - Çeşme - 1650 lv

Hotel Babaylon - Çeşme - 1475 lv

Първа линия / all inkl

**

# 306
Благодаря!

Може ли малко уточнение какво се има предвид "Чешме е по-различно за почивка от останалите места в Турция".
Кое го прави различно? Питам от любопитство.
Благодаря за офертите , но преди 8 месеца резервирах за смешни пари в Booking. Е...вече цените не са такива , но е нормално.

# 307
Благодаря!

Може ли малко уточнение какво се има предвид "Чешме е по-различно за почивка от останалите места в Турция".
Благодаря за офертите , но преди 8 месеца резервирах за смешни пари в Booking. Е...вече цените не са такива , но е нормално.

Цялото Paparazzi през лятото е там да снима известните  по бикини. Simple Smile
как плуват, коя с каква яхта е дошла
кой с коя флиртира..

и това променя ТОP Reatinga на града..

Друго е в Туркие да си посред тези хора
Друго е  да ходиш на алл инкл в Анталя  - ядене пиене през цялото време нон стоп music и т.н.

# 308
  • Burgas
Здравейте, много полезна тема, доста по прегледах назад, но не намирам отзиви за BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA 5*  има ли някой отзиви? Със собствен транспорт сме и от Voyage ни дадоха добра оферта.
А дали някой е ходил в Бодрум в края на септември, началото на октомври т.к. ми се струва, че може да е студено за плажуване?

# 309
  • Варна
Здравейте, много полезна тема, доста по прегледах назад, но не намирам отзиви за BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA 5*  има ли някой отзиви? Със собствен транспорт сме и от Voyage ни дадоха добра оферта.
А дали някой е ходил в Бодрум в края на септември, началото на октомври т.к. ми се струва, че може да е студено за плажуване?
В началото на Октомври си е до късмет за времето, все пак е края на сезона и рискът си е риск.

# 310
Благодаря!

Цялото Paparazzi през лятото е там да снима известните  по бикини. Simple Smile
как плуват, коя с каква яхта е дошла
кой с коя флиртира..

и това променя ТОP Reatinga на града..

Друго е в Туркие да си посред тези хора
Друго е  да ходиш на алл инкл в Анталя  - ядене пиене през цялото време нон стоп music и т.н.

Благодаря, значи тотално е моето място. Simple Smile Известни личности, актриси и актьори (а не е като да си нямат)...снимки, яхти ...супер.. Не ме вълнува изобщо ол-инлузивът и музиката nonstop Wink

# 311
здравейте Simple Smile записвам се в темичката Simple Smile страхотна е Simple Smile Браво, Марги
чета ви от известно време, но все още не съм се ориентирала напълно...
Не съм ходила на почивка в Турция никога, все заради пътя.. далече било, според ММ, но тази година го навих.
Мисля си за Кушадасъ, че уж по-близо, да не мрънка много, а и малкия е на 4 години. Транспортът ще е с автобус. Гледах разни хотели, четох ви.. но не мога да реша кой хотел да е..
гледах разни оферти, няколко в Ориент 99 ме грабнаха..
Търся нещо за края на юни - 7 нощувки, да има хубав пясъчен плаж, и да е приятно за деца, бюджет някъде 1500 лв.
Ако предложите нещо ще съм благодарна.. Simple Smile

# 312
  • Пловдив
Аз съм писала за този хотел .
Изкарахме си страхотно май беше преди 3 години септември месец началото .
На брега на морето вечер след 23 часа имаше дистотека ,много яка .
Но ,чух ,че собственика е сменен и няма нищо от това ,което беше .
Имам и снимки страхотни от там .

# 313
  • Пловдив
Турция всички я свързват с Истанбул и с all inclusive.За плажове и красива природа има други дестинации.Извинявам се ако обида някой но това е лично мнение.

# 314
  • Sofia
[quote author=Мaрги
До сега на изложението не съм виждала да се правят резервации. Дават инфо, раздават брошури, но до там. Всички големи туроператори, които организират почивки в Турция имат щандове. Повечето агенти нямат. До колкото видях ще има голям щанд на министерството на туризма на Турция и отделно други турски щандове.
[/quote]
Жалко, аз наивно си го представях освен брошурите да има поне нещо като талонче за 2% или 5% за тези, които са си направили труда да се разходя до там Simple Smile Но явно нашите ТА не мислят така 😀

Общи условия

Активация на акаунт