На море в Турция - тема 58

• 76 859
  • 790
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
2 - 3 мил. българи почиват в Гърция и Турция .Много от тях просто се мятат на колите си , отиват и на място си избират къде и какво като спане , храна , забавления , шопинг ...........Огромна част не смеят да правят така и се доверяват на ТА.Не случайно ТА заедно с агентите  са хиляди - ами милиони хора са си доволни от тях и си ги ползват с удоволствие и не случайно толкова е препълнено за дадени оферти , че просто няма места.Никак не разбирам защо едните плюят другите и обясняват колко са прави ?Аз примерно харесвам Джулия Робъртс пък сума и народ ми обяснява каква голяма уста и криви крака имала и колко е плоска Simple Smile))

# 586
Моля да не ме обиждате и се извинявам ако съм била емоционално чета ви отдавна няма време да пиша. Никой не искам да плаша просто споделям хотела беше Лимак Аркадия незнам защо стана така казвайте ако искате че аз не съм не съм разбрала или прочела нещо но чак пък да съм агенция. Били сме в Ела, Сусеси и Суено проблем не сме имали. Винаги чета и резервирам сама.

Веднъж съм била с българска агенция тътриха ни с ужасен автобус имахме и проблем със стаята казаха ни да се вземаме в ръце че те нямало само с нас да се занимават не бих повторила! Може аз да имам лош късмет или да съм тъпа както искате ме наричайте.

Пожелавам на всички хубави почивки и честит празник!!! Почивките си резерварайте от където ви харесва и пак се извинявам ако съм била по-емоционална!

# 587
  • София
Много бих искала да се извиня  на всички от името на всички, които по някакъв начин са се почувствали засегнати, но винаги ще има такива, които смятат, че няма за какво да се извиняват и такива, които няма да приемат извинения. Така че, моля, сложете точка на тези разправии. Във всяка тема от форума от време на време прехвърчават искри, тази също не е изключение.
Katyanestorova, моля, не се обиждайте. За мен би било интересно да ни кажете как бихте класирали хотелите, в които сте били. Искам да сложа емотикон за прегръдка, но не го откривам...

# 588
Здравейте, дали някои разполага с e-mail на Халим. Интересува ме оферта за 1 хотел и ми се иска да се допитам до него. Мерси предварително

# 589
  • София
Здравейте, дали някои разполага с e-mail на Халим. Интересува ме оферта за 1 хотел и ми се иска да се допитам до него. Мерси предварително
На първа страница е неговият телефон. Може да го търсиш чрез Viber или просто му пиши на лични.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 12:36 от босоногата херцогиня

# 590

Сега нещо неприятно - ако някой е имал неблагоразумието скоро да си даде данни от карта в Booking да си провери нещата! Явно отнякъде е "изтекла" информация за картите и масово ги източват.
Знам, че не е по темата, ама откъде тази информация? Надзърнах в темата за Букинг, но там си разменят кодове, няма вълнения по този въпрос.
Халим, кажи, че не трябва да звъня на Суено да ги питам дали ще доплащам нещо:))

До сега не се е случило подобно нещо
Турската агенция първо взима писмен ОК от най отговорния човек на съответния хотел и след това се резервира.. така че ЙОК ПРОБЛЕМ Simple Smile

# 591
На първа страница е неговият телефон. Може да го търсиш чрез Wiber или просто му пиши на лични.
Мерси много, не съм се сетила за viber !

# 592
Ще направя последен коментар по темата и повече не смятам да се занимавам въобще.

Travel Republic е бизнес за милиони, собственост на огромната мултимилиардна държавна корпорация Emirates Group, това не e женският пазар или фризьорският салон, че видите ли някои да ви плаши, че цените щели да се вдигнат, ако не дай си боже сте ги питали нещо. Сериозно ли наистина такива глупости минават тук? Нали не се заблуждавате, че малкия брой хора от този форум са единствените, които задават подобни въпроси, като се има в предвид огромния брой резервации, които се правят там всеки ден. Как въобще допускате някой да ви внушава, че едва ли не нещо нередно правите и трябва да си мълчите току виж нещо да не се развали работата? И да ви обясняват разни хора как са открили топлата вода, но ако не се кротки и послушни, те другия път като пак я (пре)открият нямало да ви кажат. 

Това са си вашите резервации, за които давате не малко пари, съвсем нормално е да задавате всякакви въпроси относно тях на служители на компанията за всякакви притеснения, каквито имате, именно за да се разсеят тези притеснения, да имате отговорите черно на бяло, а не подскачате и да се притеснявате всеки път, когато някой напише нещо в едната или другата посока. Хората могат да си пишат всичко по форумите, нито знаете дали ви казват истината, нито дали не спестяват важни детайли, това не е информация, на която може напълно да разчитате. Намерете си по-здрава основа, на която да стъпите и да не се влияете от случайни писания на още по-случайни хора.     

На кратно, резервирайте си спокойно през Travel Republic, прочетете си хубаво условията на резервацията, общите условия, както и тези за анулиране и ги питайте за всичко, каквото се сетите, да сте информирани е ваше право като потребител.

# 593
  • В.Търново
Здравейте! Планираме почивка в Кушадъсъ от 11,10,19г.Как е времето през този период?
Мнения за хотел Grand Blue Sky  http://www.grandbluesky.com/?
Как са хотелите там по това време? Предвид края  на сезона  ме интересува трябва ли да гледам за хотели с вътрешен басейн? Програмите на хотелите -анимации,вечерни шоута за възрастни..... покриват ли този период?
За октомври ли питате? Направо си е есен.

# 594
Здравейте! Планираме почивка в Кушадъсъ от 11,10,19г.Как е времето през този период?
Мнения за хотел Grand Blue Sky  http://www.grandbluesky.com/?
Как са хотелите там по това време? Предвид края  на сезона  ме интересува трябва ли да гледам за хотели с вътрешен басейн? Програмите на хотелите -анимации,вечерни шоута за възрастни..... покриват ли този период?
За октомври ли питате? Направо си е есен.

Добре, че е rusalka1, че иначе питането щеше да остане без отговор.

morganst28, хотелът има и плюсове, и минуси и зависи от нагласата Ви дали ще Ви хареса. Не съм кой знае колко запозната с хотела, но ще обърна внимание на две неща - първо, хотелът е доста стар и има спешна нужда от ремонт. Второ, храната там е по-скромна, дори в активен сезон. Извън сезона едва ли ще може да претендира за познатото изобилие от ол инклузива в Турция.
Относно времето - и водата е хладна - 21-22 °C, и температурата на въздуха не е висока - в най-топлите часове е 25-26 °C. Определено ще Ви е много по-добре ако ползвате закрит басейн.

# 595
  • have faith and be patient ..
здрасти , пресни мнения за LYRA RESORT & SPA 5* сиде ? връщам се да търся и назад

# 596
  • София
Здравейте, колебая се между Palm Wings Beach Resort и Flora Garden of Sun. Гледах, че са много близо един до друг. Пред кой плажа е по-хубав и кой от двата хотела е по-добър от към храна и анимация.
Също така има ли голяма разлика ако се отиде на 15 или на 20 септември като време и предлагана услуга.

# 597
  • have faith and be patient ..
значи за моята лира в сиде има само запитвания и ни един коментар Simple Smile някой все пак отиде ли ? до утре трябва да реша дали това е нашия хотел

# 598
  • София, България
Имам молба към ровилите повече в travel republic. Да сте попадали на.добра цена за хубав хотел в Сиде за края на септември? Двама.сме с малко дете. Търсим плаж и добра храна. Бюджет в ценовия диапазон на по-скромните хотели-  Вон, Суено...

# 599
здрасти , пресни мнения за LYRA RESORT & SPA 5* сиде ? връщам се да търся и назад

Наскоро на лично съобщение получих питане за този хотел. Ще копирам написаното, за да добиете някаква, макар и не пълна представа за хотела.

Иначе хотелът не е лош, но все пак си има минуси.
Плюсовете са, че има хубава територия, доста неща включени в цената - гьозлеме, сладолед през деня, сладкарница, ежедневно пълнене на бара, сейф, един а ла карт може да се посети безплатно. На пешеходно разстояние има няколко магазинчета, има и безплатен шатъл до техен шопинг център.
Минусите са, че стаите, макар и реновирани, са захабени. Тези в хотела са по-големи, а в къщичките са малки. Храната не е много разнообразна, а морската е оскъдна. Вносния алкохол се заплаща, независимо дали е марков или не. Другото, което не ми харесва е, че има друг хотел почти залепен в задната част на Lyra Resort.

Трябва да имате предвид, че това е икономичен хотел и може да се поспестили оттук-оттам.
Не знам каква оферта сте намерили, много е важно каква сума ще платите и дали ще отговаря на качеството. Ако цената на Lyra Resort е по-ниска от Sea World Resort, Club Calimera Serra Palace и Hane Family Resort, значи е ок като пари. Но ако се доближава до цената им, по-добре се замислете за друг хотел, защото това значи, че има по-добри хотели на същата цена.

Общи условия

Активация на акаунт