На море в Турция - тема 58

• 76 858
  • 790
  •   1
Отговори
# 600
  • have faith and be patient ..
Цената за 2 + 2 (02-12) е 2440 лв, чартър от варна, 21.09/01.10

Едит 24.09/01.10

Ще проверя и другите споменати от вас хотели, да разбирам, че са по-добри?

# 601
Те също са икономични хотели и си имат слаби страни, но като обслужване и храна са по-добър вариант.

# 602
Имам молба към ровилите повече в travel republic. Да сте попадали на.добра цена за хубав хотел в Сиде за края на септември? Двама.сме с малко дете. Търсим плаж и добра храна. Бюджет в ценовия диапазон на по-скромните хотели-  Вон, Суено...

22-29 суено делукс няма места  - ни в турската ни в травела
суено голф  - туркста пак няма места / закрили са цената от окло 1100еур
в травела 1670 еур
места има от 16-22 в турската за голф - 1100 еур
16-22 травела - 1287 еур
делукс места има в труската 16-22 - около 1330 еур , в травела пак така - 1354 еур

за на4алото на окм - има места в туркста 07-13  - суено делукс около 900 еур
травела - същата дата 1085  и  1157 еур

-
Вон преди не даваше на агенциите да се резервира на турска цена за това не ги сравних

# 603
  • София, България
Халиме, да си жив и здрав! Ще мисля сериозно. Спира ме това, че детето е много малко, току що направи 2  години и просто не знам.как ще пътуваме, но пък с българска агенция, не мерси!

# 604
SENTIDO TURAN PRINCE PARK 5* бяхме през май месец 2016 година по точно 29 април-6 май останахме много доволни пътувахме с автобус 18-19 часа бяхме с две деца тогава11 и7 години времето беше топло само един следобед духаше и преваля за час водата в морето беше малко хладна но все пак става за къпане абе нещо подобно да си на море в края на юни в България, тази година резервирахме пак за празниците VON CLUB GOLDEN BEACH 5* 26април-5май дано да бъдем пак доволни от време и хотел:dragon_face:Nature Sunny

# 605
Здравейте!

Някой може ли да препоръча хубав хотел в Анталия, но без изхранване (може само закуска). Искам да се храним по ресторанти и да обикаляме наоколо. Хотелът съответно трябва да бъде в близост до някакви заведения, но това не е основно изискване. Добро обслужване, хубав басейн, близост до плаж, евентуално спа център. Има ли подобно нещо в Анталия? Не съм ходила в Турция до сега, за пръв път ще ми е.

# 606
SENTIDO TURAN PRINCE PARK 5* бяхме през май месец 2016 година по точно 29 април-6 май останахме много доволни пътувахме с автобус 18-19 часа бяхме с две деца тогава11 и7 години времето беше топло само един следобед духаше и преваля за час водата в морето беше малко хладна но все пак става за къпане абе нещо подобно да си на море в края на юни в България, тази година резервирахме пак за празниците VON CLUB GOLDEN BEACH 5* 26април-5май дано да бъдем пак доволни от време и хотел:dragon_face:Nature Sunny

Просто Ви се радвам. То вярно че в началото на сезона цените са други, но руснаци да ходят този период е разбираемо. Приятно изкарване.

# 607

Просто Ви се радвам. То вярно че в началото на сезона цените са други, но руснаци да ходят този период е разбираемо. Приятно изкарване.

На мен лично май ми е идеалния месец за море в Анталия, защото не си падам по жегите и съм повече по скиорските ваканции.

А миналата година беше дори доста по-топла от обикновено и в средата на май беше 35 градуса на сянка (не говоря за слънчасалите термометри високо по хотелите, там беше 43) и не се стъпваше по пясъка.

Прекарваме обикновено по две седмици и проблеми с времето не сме имали освен най-много половин облачен/дъждовен ден, а и много ми харесва, че вечер е леко по-приятно и се спи по-добре на по-хладен бриз. 

Морската вода няма да я коментирам, защото съм плувец и за мен всяка вода е топла, а там по това време си е направо чай за мен, което даже не ми е много по вкуса.

# 608
  • Варна
Здравейте!

Някой може ли да препоръча хубав хотел в Анталия, но без изхранване (може само закуска).  Има ли подобно нещо в Анталия? Не съм ходила в Турция до сега, за пръв път ще ми е.
НЯМА ! Над 90 % от хотелите са на АЛЛ.Ако има някой той ще е поне ВВ.Без храна може само в пансион или апартамент под нАем - там може и да има басейн ама какво обслужване - сами ще си чистите !

# 609
Аз съм на 2 г. договор на Теленор Тотал 30.99 лв. на месец и
-  към неограничените разговори в ЕС имам и по договор и 200 мин. към зона Балкани - Турция.  
 Нищо не се доплаща.
 Ползваш - неползваш....всеки месец имаш 200 мин. към Балканския п-ов извън ЕС.

А и извън осигурените 200 мин. към Турция на договор 31лв.- доколкото разбирам Теленор България имат договор с Тюркс
минутата към моб.тел на Тюрксел е 1.49 лв. за абонати на Теленор.Бг.
200мин. към ЕС зона, 1, 2 и Балкани се води  минути международно обаждане към съответните.
Роуминг е само в ЕС. В държави извън ЕС роуминг няма.
т. е. тези 200 мин. ако се звъни от България към Турция важат,  обаче, ако сме в Турция и звъним към България ще бъде обаждане в роуминг по цени
изходящи 3,00лв
входящи 1,55лв
СМС 0,71ст
Ако разговорите минават през Тюрксел, с които Теленор имат споразумение - входящи 0,99лв.; изходящи - 2,28лв

Пакети роуминг сърф - 100мв - 2,99лв валидност 24 часа
700мв-18,99лв валидност 7 дни
Не е кой знае какво, но пак е нещо, до преди 3-4 години 20мг бяха 5лв.
Ползвам wi fi в хотела, иначе си купувам пакет.
Не бих рискувала, ако са включени мобилни данни да тръгна без предплатен пакет.

Писането ми не е  обръщение към Пъчимечков, а по принцип постоянно се интересувам и правя запитвания към Теленор, но няма за сега нищо изгодно

# 610
  • Варна
Здравейте!

Някой може ли да препоръча хубав хотел в Анталия, но без изхранване (може само закуска).  Има ли подобно нещо в Анталия? Не съм ходила в Турция до сега, за пръв път ще ми е.
НЯМА ! Над 90 % от хотелите са на АЛЛ.Ако има някой той ще е поне ВВ.Без храна може само в пансион или апартамент под нАем - там може и да има басейн ама какво обслужване - сами ще си чистите !
Зависи как се разбира въпроса. Ако се говори за комплексите, така е. Но ако се говори за самата Анталия, има и то много. Ако ще се отсяда в самия град и се търси това което е казано, най-добре е да се отседне западния край на града край плажа Конялтъ, там има хотели само с закуска и басейн, а плажът е на пешеходно разстояние, има и доста заведения за хранене. Наблизо е аквапарка и делфинариума, но до стария град си е по-далеко, ще трябва автобус или такси, но там няма плажове така или иначе, но става за обиколка.

# 611
Здравейте!

Зависи как се разбира въпроса. Ако се говори за комплексите, така е. Но ако се говори за самата Анталия, има и то много. Ако ще се отсяда в самия град и се търси това което е казано, най-добре е да се отседне западния край на града край плажа Конялтъ, там има хотели само с закуска и басейн, а плажът е на пешеходно разстояние, има и доста заведения за хранене. Наблизо е аквапарка и делфинариума, но до стария град си е по-далеко, ще трябва автобус или такси, но там няма плажове така или иначе, но става за обиколка.

MariaNova, благодаря. Ще погледна в тази част на града.
Планирам да наемем кола и да обикаляме региона. Така или иначе повече от 2 часа на плаж/басейн не ме свърта и искам да съчетая с посещение на разни интересни места. Загледах Crownе Plaza Antalya, има добра цена и много висок рейтинг в tripadvisor, отговаря на изискванията ми поне на хартия, но дали е така? Някой знае ли нещо за този хотел?

# 612
  • Варна
DiscoBiscuit, ако ще наемате кола, защо сте решили да сте точно в Анталия? В смисъл, че в голям град или компекс се ходи обикновено ако не си с транспорт за да си седиш само там и да обикаляш на пешеходно разстояние. Може да погледнете за нещо по-екзотично, например Чирали или Каш след като така и така ще имате транспорт. Само споделям.

# 613
Ами аз първоначално исках Фетие и Олюдениз (не знам как точно се произнася, простете), но реших че в Анталия ще е по-топло. Става въпрос за периода 26.04 - 06.05. А и преди това ще направим Кападокия за три дни. Точно нещо по-екзотично ми се иска и плажът да е само бонус.

# 614
  • Варна
 Разбирам. По това време едва ли обаче ще става за море, водата определено ще е студена дори и в Анталия. Дори не знам дали ще е открит сезона по това време и какво ще предлагат хотелите, трябва да се провери да не Ви изненадат. По-добре е в този случай да отседнете наистина в Анталия, в смисъл че няма да плажувате и там ще има какво да разглеждате и обикаляте. По-добре заложете на по-голям хотел, поне да сте сигурни че ще има добро обслужване и извън сезона.

Общи условия

Активация на акаунт