На море в Турция - тема 58

• 77 322
  • 790
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Лонг Бийч го гледам от 3 години и все не стигам до него. Той май наистина е най-ориентиран към деца?
А Камелиите как са в сравнение със Суено?

Бохо, все едно сравняваш Лалели с Нишанташъ Simple Smile.
Суено е един от най-луксозните комплекси в Белек.
Как мислиш, защо Галатасайрай си карат всички предварителни зимни подготовки там? Simple Smile
Или ти беше към Фенерите Simple Smile
Лонг Бийч и Камелия са просто друга категория хотели.
По-ниска от Аска са дори!Това което има като база за децата Суено трудно може да се намери другаде...
Кои снимки на Суено голф не ти допадат?
Той на снимки си е картичка, а пък на живо е... трудно може да се види такава красота каквато  се открива при него... И не е като да не съм видял красоти по света Simple Smile

# 76
  • До морето
Оф, не знам и аз какво не ви допада. Например ми е един такъв по-слънчев, по-лъскав, докато Голфа т това кафяво и златно и едни такива по-строги и скучновати снимки. Голямо обяснение изплясках. И както казах се притеснявам от разстоянията, макар и с количка.

Да разбирам, че и ти си твърдо за Голфа, така ли 😁

# 77
Здравейте.
И аз с въпрос преди резервацията: колебаем се между Long Beach Resort & spa /бяхме там миналата година/ и Sueno Beach Side/стандартна стая или став във вилите с оглед градина. 2 възрастни с 2 деца/4г и 1г./, края на май- началото на юни. Интересното е, поне за мен, че Sueno излиза по-евтин. Според вас, кой е по-добрият избор
Благодаря Simple Smile

Кои са датите
на каква цена е суено сиде

за коя е по добра - хм..
не коментирам - Марги ще знае по добре Simple Smile

# 78
Лонг Бийч го гледам от 3 години и все не стигам до него. Той май наистина е най-ориентиран към деца?
А Камелиите как са в сравнение със Суено?

защо Галатасайрай си карат всички предварителни зимни подготовки там? Simple Smile
Или ти беше към Фенерите Simple Smile

Батееееее
едно таково нещо ми се вика
като 4уя Галатасарай Yellow HeartTwo HeartsYellow Heart

# 79

Кои са датите
на каква цена е суено сиде

за коя е по добра - хм..
не коментирам - Марги ще знае по добре Simple Smile

[/quote]

Здравей,  
-23.05 -01.06 / 9нощи/
- Sueno beach Side - стандартна €827, стая във вилите с изглед градина - €896
- Long beach - стая с изглед море -€950
Цената на Sueno ме изненада много

# 80
Кой от IC Green Palace и Turan Prince World бихте ми препоръчали много се чудя а нямам време вече. Така на снимки и двата изглеждат добре от агенцията не казаха нищо ной знае какво. Първият ми харесва че е по-близо до летището другия като че ли има повече неща и е малко по-евтин. Като храна, анимация, разходки вътре и около него кой е по-добре

Редактирам се, че нещо се оплетох.
IC Green Palace е по-добър. Извън него не е интересно за разходки. Пред хотела минава маршрутка, с която можете да стигнете до голяма търговска, която е само на 2-3 км.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 15:07 от Мaрги

# 81
Марги, както е написано, аз разбирам, че Тюрана им е по-евтин.
Той и принципно си е.
Според мен въобще не бива да има колебание между двата.

# 82
  • в кукувиче гнездо
Направих резервация все пак - Рамада ризорт, Дидим. За една седмица трима човека, ол инклузив първата седмица на септември. Цената е 550 евро. Дано не съм се прецакала... Сега остава транспорта да си намеря. Някой може ли да ме ориентира за самолетни билети?

# 83
lechugitka, ако не бъркам този хотел се коментираше наскоро с доста отрицателни коментари...
 от къде до къде търсиш полети?

# 84

Здравей,  
-23.05 -01.06 / 9нощи/

[/quote]

цената за Суено е мн добра

по от тази, едвали..

# 85
  • До морето
Ох, ходих пак да чета отзивите на първа страница и сега видях, какво е писал Роже за котешката съща в Суено Голф и разхождащи се гальовни котаци.
Категорично отпада този хотел. Имав ужасна фобия от котки и няма начин да съм в такъв хотел?
Това значи ли, че и в Делукс има котки? А в Суено Сиде? В Аска?
Миналата година бяхме в Риксос Съннгейт и не видях нито една котка.

# 86
  • в кукувиче гнездо
lechugitka, ако не бъркам този хотел се коментираше наскоро с доста отрицателни коментари...
 от къде до къде търсиш полети?

ооо, така ли? в тази тема ли?

# 87
  • София
Оф, не знам и аз какво не ви допада. Например ми е един такъв по-слънчев, по-лъскав, докато Голфа т това кафяво и златно и едни такива по-строги и скучновати снимки. Голямо обяснение изплясках. И както казах се притеснявам от разстоянията, макар и с количка.

Да разбирам, че и ти си твърдо за Голфа, така ли 😁
ама аз така и не мога да разбера къде виждаш златно в Голфа?
Ето това виждам от прозореца на стаята ни. Ако ти се струва скучно, тогава наистина Голфа не е твоя хотел!

И ако това

съчетано с това

и това

не те устройва, наистина ти е трудна задачата с избора.
За мен е лесно. За трети пореден път отивам там Simple Smile

# 88

Здравей,  
-23.05 -01.06 / 9нощи/

цената за Суено е мн добра

по от тази, едвали.. [/url]

[/quote]
Благодаря много Simple Smile))

# 89
Lechugitka,  в предната мисля, че бяха.
Пробвай с търсачката за по-лесно.

Роже, чуден е Голф-а, но да си кажа, че и на мен ми се вижда скучен и спокоен за малки деца, поне от това, което съм виждала по-снимки.
Все пак ти си бил там и говориш от първо лице, но ако не бъркам, коментираше, че за тях атракции и т.н. има в Делукса.

Boho chic, аз да си препоръчам моето 😃 Адалия разглеждала ли си го?
Според мен би трябвало да ти допадне като те чета.

Общи условия

Активация на акаунт