На море в Турция - тема 58

• 76 847
  • 790
  •   1
Отговори
# 150
  • Берлин
Моите полети с Пегасус Сабиха-Анталия са по 12 евро в посока. Купих ги малко след резервацията (началото на януари горе-долу)

# 151
Може ли да ми кажете кои хотели работят сега през февруари в Белек?

# 152
Може ли да ми кажете кои хотели работят сега през февруари в Белек?

Вижте на първа страница списъка на хотели с отопляеми басейни.

# 153
Нашите билети са от Истанбул до Анталия с Търкиш,от Сабиха Гьокче,на 29.08-5.09- 340лв. за 2+1 Вкл.20кг.багаж.

# 154
Някой с отзиви за този хотел
Costa bitezhan hotel - Бодрум? Благодаря  !

# 155
Марги, може ли да кажеш нещо за  Calido Maris Hotel.

# 156
И ние още се чудим върху избора на хотел. Бяхме се спрели на Ефталия Марин, но ни спря това, че плажът не бил хубав. Та... ще помислим още малко пък да видим.

# 157
Марги, може ли да кажеш нещо за  Calido Maris Hotel.

Дори не съм го чувала.

# 158
  • Варна
Нашите билети са от Истанбул до Анталия с Търкиш,от Сабиха Гьокче,на 29.08-5.09- 340лв. за 2+1 Вкл.20кг.багаж.
ми до там?
Варна - Истанбул 14 часа с влак 80/лв./човек/една посока , за автобус на  МЕТРО  60 лв./1 посока
т.е. - 3 души 480 лв. за влака + още 340 = 820 лв. само транспорта и то без трансферите ако и те се плащат ще глътнат 100 лв.  сигурно
за автобус на ТА е 300лв.за 3 души в двете посоки

# 159
А може и със собствен транспорт до Истанбул без да се убиваш от път и без цифрите да летят толкова... паркинг на летището за седмица излиза символична сума, както вече беше коментирано. В този случай не е лошо да се направи застраховка Пътна помощ/асистанс за чужбина за автомобила, също на символична цена. Застраховка за мед. разноски и за тези, които ще пътуват, задължително.

Впрочем, нашите билети Истанбул до Анталия излизат около 75лв двупосочно на човек с Пегасус. Папурче, голям късмет сте извадили с тази ниска цена. За кога е, сигурно си споменавала, но съм пропуснала.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 16:06 от Saudadе

# 160
  • Варна
ми до там?
Варна - Истанбул 14 часа с влак 80/лв./човек/една посока , за автобус на  МЕТРО  60 лв./1 посока
т.е. - 3 души 480 лв. за влака + още 340 = 820 лв. само транспорта и то без трансферите ако и те се плащат ще глътнат 100 лв.  сигурно
за автобус на ТА е 300лв.за 3 души в двете посоки

А с кола 200 лв в двете посоки, а ти си ходи с автобус. 😂😂

# 161
Моят изор става все по-труден окончателно се спрях на лара и два хотела лимак лара делукс и ic грийн палас. Кой според вас е по-добър за деца на мен ми се струва че в грийн палас има повече пързалки, люлки и аква парк не много голям и самия хотел е по-простореното на по- голяма площ е. Нека ходилите да кажат дали е така. И също да питам тъй като сме с малки деца ще се откажа от екскурзии но ми се иска някъде на около да се разходим. Има ли нещо интересно наблизо в самия град Анталия сме ходили по-скоро в Сиде, Манавгат
Дали има нещо маршрутка или автобус от Лара до Сиде или до някое по-близко и интересно място. Ще съм ви много благодарна да ми дадете съвет и за хотела също по- скоро клоня къв грийн палас и цената му и по- добра

# 162
Точно така,200 лв. с колата в двете посоки. Един цял ден и една нощувка в Истанбул за още 100лв. По този начин хем ще си направим екскурзия до прекрасния Истанбул, хем няма да губим от дните,защото самолета до Анталия е в 8ч. а навръщане в 21ч.,хем ни излиза с над 1000лв. по-евтино.

# 163
  • софия
Искам да попитам пътуващите с кола до Истанбул и ползването на паркинг? Сигурно има проверени паркинги където може да си оставим колата, но ако се приберем след 10 дена и колата ни я няма на паркинга, какво може да се направи?? Коментирахме го вкъщи този вариант и това мн ме притеснява ако се случи!! Първо сигурно трябва да се провери застраховката на колата покрива ли кражба в чужбина??

# 164
  • Варна
Лилия, на нас никога не ни се е случвало, но за ваше спокойствие, ако много държите, направете си такава застраховка, която важи за Турция. Ние се бъзикахме, че така може и лев да изкараме. 😁

Общи условия

Активация на акаунт