На море в Турция - тема 58

• 76 517
  • 790
  •   1
Отговори
# 180
Има ли агенция, която предлага полети от Варна през юни? Навсякъде, където гледам, полетите от Варна стартират през септември, а есента ще сме ангажирани и ще трябва да изтеглим турската почивка през юни.

# 181
  • Варна
Има ли агенция, която предлага полети от Варна през юни? Навсякъде, където гледам, полетите от Варна стартират през септември, а есента ще сме ангажирани и ще трябва да изтеглим турската почивка през юни.

Пет-шест са, но ще летите с Тюркиш.

# 182

Може ли да ми ги напишете на лични, ако тук не е удобно. Не ме притеснява, че ще е с Тюркиш, дори напротив.

# 183
  • Варна
Моля напишете ги тук, защото ще е полезно и за други.

# 184
Можете да ползвате https://www.google.com/flights за редовните полети, проверявала съм от Варна за Анталия примерно, не сте писала докъде и за кои дати търсите.

# 185
Организиран пакет с полет от Варна в началото на сезона съм срещала само при Онекс тур. Обаче датите са само през април и началото на май. В предишната тема се обсъждаше този туроператор, ако решите потърсете мнения.

# 186
Можете да ползвате https://www.google.com/flights за редовните полети, проверявала съм от Варна за Анталия примерно, не сте писала докъде и за кои дати търсите.

Не сме се спрели още не конкретен хотел, но ще е в района на Анталия, за средата/края на юни. Иска ми се да разгледам пакетни цени с полет от/до Варна и така да избера. Не сме по самоорганизацията и отделното търсене на полети, трансфери, хотели... не е за нас:)))

# 187
  • Варна

Може ли да ми ги напишете на лични, ако тук не е удобно. Не ме притеснява, че ще е с Тюркиш, дори напротив.

Извинявай, че чак сега пиша, но съм на работа. Мога да ги постна, ама от лаптопа,което означава довечера, след 21.00.А иначе пишете в Google примерно  Варна-Анталия и ще ви излязат всички продавачи на билети.  Юзит Колор, Авиобилет, Чартеър ,много са, просто трябва да видите за вашия град .
Сега видях, че пишеш за Варна, под синия пазар има едно, като разходя кучето ще ти снимам офиса, зад църквата Св.Никола също. Ще се сетя за още.

# 188
Здравейте! След много гледане най- накрая избрах хотел Aqua Fantasy Кушадасъ. Някой посещавал го скоро да сподели заслужава ли си и има ли нещо, което е хубаво да знам за него Simple Smile
Ние бяхме там 9.2018 за мен е разочароващ , споделила съм мнение в една от предните теми , за съжаление не го видях на първа страница , ако не сте го намерили мога да пиша на лични.

# 189
  • София
Моля, да споделите някой хубав хотел в Сиде на първа линия и с хубав пясъчен плаж. Поне за там четох, че са хубавите плажове в Анталия. Става дума за 3 възрастни, като датата е около 15 септември и бюджет около 2000 лв.
Приемам предложения и за други места като изискването е хубав плаж и да е на брега на морето.

# 190
  • Пловдив
Здравейте, може ли малко помощ 🙂
Опитвам се да намеря един хотел в Афион, Еуфория се казва
Моя позната е отсядала там за  междинна нощувка за Анталия и е много доволна, но аз нещо не го намирам, никъде не ми излиза
Без резервация са били, на место са го избрали
Ако някой знае нещо за хотела

# 191
shtork, VONRESORT GOLDEN BEACH в Сиде отговаря на бюджета Ви за 5 нощувки, с автобус. Не е на първа линия.
Качествените хотели в Сиде, които са на първа линия и са с хубав пясъчен плаж, без чакъл на влизане в морето, са по-скъпи, за съжаление.
В Кушадасъ погледнете ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 3*. На първа линия е, има аквапарк и много положителни отзиви за него.

# 192
зaбравете за Бали, Миконос и Сен Тропе.

Гореща туристическа точка през лято 2019 г., ще бъде Бодрум в съседката ни Турция, пише "Бизнес инсайдър" (Business Insider)  ............

https://www.vesti.bg/lyubopitno/zabravete-za-mikonos.-tova-tursk … -e-rajsko-6091779

# 193
Значи имаш 2 варианта на 18 юли или идвам и те взимам от вас или се чакаме на входа Бодрум и отиваме за 2-3 дни ей така да се разходим.

# 194
  • ВАРНА
Ени 27.... това което виждам от линка за юни  за полети Варна - Анталия е 475 лв....изтрещялщина.

Общи условия

Активация на акаунт