На море в Турция - тема 58

• 76 889
  • 790
  •   1
Отговори
# 555
Топло,  студено. . На 14.06 заминаваме за Кушадасъ.. настроила съм за море.. ще се къпя,  ако ще да вали 😃😆 дано не вали де.. 😂😉 ще пиша,  как е
Това ще ние първата почивка в Турция, вече няма да я мисля...
Благодаря на всички в темата и особено на Марги за подкрепата 😘......
Между другото сега разбирам,  че цените за предни години са били доста по-евтини,  сравнение с тази.. защо мислите е така?

# 556
  • Sofia
Между другото сега разбирам,  че цените за предни години са били доста по-евтини,  сравнение с тази.. защо мислите е така?

Не, че съм голям спец, но търсенето определя предлагането Simple Smile
Когато има предостатъчно желаещи и хотелите са пълни още през февруари е нормално цените да са високи. Просто в Турция получаваш повече за парите, които си платил. Примери много...  ако трябва да сравнявам, общото между Албена и Анталия е само първата буква, цените не са много по-различни Simple Smile

# 557
Топло,  студено. . На 14.06 заминаваме за Кушадасъ.. настроила съм за море.. ще се къпя,  ако ще да вали 😃😆 дано не вали де.. 😂😉 ще пиша,  как е
Това ще ние първата почивка в Турция, вече няма да я мисля...
Благодаря на всички в темата и особено на Марги за подкрепата 😘......

в юни като вали морето е по приятно
но все пак не ви пожелавам това Simple Smile

# 558

Абсолютно всяка година се покачват цените. Може би само 2016, когато имаше отлив заради атентатите и когато руснаците бойкотираха почивките там, само тогава имаше срив на цените.
Когато отидох за първи път на почивка в Турция, трима възрастни платихме малко по-малко от 1500 евро, при това направихме резервацията само 25 дни преди пътуването. Към днешна дата същият хотел, за същия период струва почти 2500 евро, при това с отстъпка за ранни записвания. Наистина минаха много години от тогава, но колкото и отдавна да беше, 1000 евро разлика са сериозна сума. Но това не е тенденция само в Турция. И у нас всичко поскъпва.

# 559
  • Варна
И все пак, няма друго място за почивка, където ще получиш повече, отколкото си платил. 😁

# 560
  • Русе
Почивали сме в Дидим (Палм уингс) от 11.06. Държа за подчертая, че с изключение на един ден, когато до обяд времето беше облачно и се опитваше да завали не е имало никакъв вятър. Температурите гонеха 40 градуса, а водата в морето и басейна беше идеална за къпане. Аз съм много зиморничава.

# 561
  • Varna, Bulgaria
Така ме притеснихте с това доплащане ,че и аз днес пуснах запитване за потвърждение въпреки ,че ги питах в онлайн чата още когато правих резервацията.Казаха ,че щом няма написано в условията за ограничение няма проблем.

# 562
Здравейте! Какво бихте казали за SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA 5 *?

# 563
  • София

Сега нещо неприятно - ако някой е имал неблагоразумието скоро да си даде данни от карта в Booking да си провери нещата! Явно отнякъде е "изтекла" информация за картите и масово ги източват.
Знам, че не е по темата, ама откъде тази информация? Надзърнах в темата за Букинг, но там си разменят кодове, няма вълнения по този въпрос.
Халим, кажи, че не трябва да звъня на Суено да ги питам дали ще доплащам нещо:))

# 564
  • София
скоро не бях влизал в темата и се ужасих като влязох.
Масово източване на карти, масово доплащане на хотели, резервирани през тур. агенция, която не е от Европа, а от 18-я свят...
Ужас, я да отивам да си почивам в хотелите в Белек, които резервирах през Травел републик, и които няма да доплащам на място hahaha
Догодина посмъртно няма да казвам откъде резервирам, защото нищо чудно благодарение на масовите психози, които се вихрят тук агенциите да наложат рестрикции, за които дори и не са мислили, че ще имат Joy

# 565
Така ме притеснихте с това доплащане ,че и аз днес пуснах запитване за потвърждение въпреки ,че ги питах в онлайн чата още когато правих резервацията.Казаха ,че щом няма написано в условията за ограничение няма проблем.
И аз когато направих резервацията търсих да видя има ли някакви ограничения. Нямаше и бях спокойна, докато не ме посъветваха тук да направя проверка. Попитах ги, върнаха ми съобщение в което питаха от кое летище ще пътувам. Отговорих им Истанбул и след 2 дни дойде съобщението за доста по-високата цена. Не знам ако бях посочила друго летище или автомобил дали щеше да е същото.

# 566
Здравейте! Какво бихте казали за SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA 5 *?

На първа страница има мнение. Има и още едно, което съм пропуснала https://bg-mam.ma/p/1085764/38021096

# 567
Масово източване на карти, масово доплащане на хотели, резервирани през тур. агенция, която не е от Европа, а от 18-я свят...
Ужас, я да отивам да си почивам в хотелите в Белек, които резервирах през Травел републик, и които няма да доплащам на място hahaha
Догодина посмъртно няма да казвам откъде резервирам, защото нищо чудно благодарение на масовите психози, които се вихрят тук агенциите да наложат рестрикции, за които дори и не са мислили, че ще имат Joy
Не е психоза. Аз съм с реално източена карта. Не твърдя, че данните са хакнати от системата на Букинг, но е факт, че щях да изгоря с доста голяма сума. Добре, че имам SMS известяване и реагирах сравнително бързо.От банката, казаха, че възстановяват сумите.Аз видях към кого е направено плащането и писах на сайта на магазина/магазин за дрехи Farfetch London/. От там много бързо ми отговориха, извиниха се, след това ме информираха, че са установили, че е злоупотреба и гарантираха, че ще оттеглят искането на сумата. За мой късмет наистина го направиха.Дори ми писаха че ще съдействат на нашите власти, ако проявяват интерес. След като си блокирах картата, правиха още 2 опита да платят с нея. Едната сума беше малка, но другата отново беше сериозна Магазин за онлайн игри САЩ.
А да добавя, че нямах късмет и с резервацията в Травел републик. Поискаха доплащане и то доста голямо. Явно нещо късмета започва да ми изневерява.

# 568
Здравейте! Планираме почивка в Кушадъсъ от 11,10,19г.Как е времето през този период?
Мнения за хотел Grand Blue Sky  http://www.grandbluesky.com/?
Как са хотелите там по това време? Предвид края  на сезона  ме интересува трябва ли да гледам за хотели с вътрешен басейн? Програмите на хотелите -анимации,вечерни шоута за възрастни..... покриват ли този период?

# 569

За вас може и да е психоза но нас ни поискаха 795 евро !!! точно в Белек... от Травел Републик нищо не направиха!!!  Нямаше никакви условия за гражданство много внимателно четох!!! Три пъти преди това бях вземала през тях за Турция и проблем не е имало!!! Направих ме скандал мм щеше да ги бие... не и не... намерихме друг хотел на място чрез приятелка туркиня и през турска агенция. Върнаха парите но извинение не получих!!!

Всеки си има глава на раменете сам да си решава, аз повече нерви за такива неща нямам!!!

Общи условия

Активация на акаунт