На море в Турция - тема 58

• 76 859
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Здравейте, колебая се между Palm Wings Beach Resort и Flora Garden of Sun. Гледах, че са много близо един до друг. Пред кой плажа е по-хубав и кой от двата хотела е по-добър от към храна и анимация.
Също така има ли голяма разлика ако се отиде на 15 или на 20 септември като време и предлагана услуга.
Палм уингс и Флора гардън са на максимум 200 метра един от друг, така, че плажовете им са еднакви. На останалите въпроси не мога да отговоря,защото във втория не съм била и не мога да съпоставя.

# 616
  • Пловдив
Във връзка с поста на Роже, който на мен лично този път ми прозвуча доста надменно и показно, искам да споделя и моя опит с travelrepublic.ie
Направих резервация за Silence Beach Resort Hotel във времето, когато тук в темата се коментираше изгодната му цена, а тя наистина беше такава. Естествено след съвета тук направих запитване дали ще имам проблем при настаняването и ето отговора, който получих:
Hello.....
As you have confirmed you are residents of Bulgaria, please be advised the original rate is not correct.
Please be advised the rates advertised on the Travel Republic website are for UK residents only.
Should you wish to proceed with the booking there will be an additional cost of €504.00.
New total cost: €1101.95.
*Please note prices are subject to change.
Kindly advise how you wish to proceed.
Kind Regards, Changes Team.
Разликата между старата и новата цена е двойна и не съветвам никого да рискува да разбере това на рецепцията на хотела. Щом Роже казва, че няма да доплаща за Sueno, вярвам, че наистина е така, но не може да се обобщава  на базата на един хотел. По прочетеното в темата стигам до извода, че всъщност с повечето хотели има проблем и тези, които не искат доплащане са по-малкия брой. Искам да обърна внимание, че говоря само за резервациите през travelrepublic.ie, а не за всички чуждестранни агенции.
За тези, които ще ме упрекнат, че Ви насочвам към български агенции БОЖЕ ОПАЗИ, бягам от тях като дявол от тамян. Не ги ползвам заради начина им на работа и ордите неандерталци, които настаняват в "ексклузивните" си хотели. Съветът ми е търсете, пробвайте през различни агенции, но искайте потвърждение на цената за БГ граждани. Благодарение на Халим имаме достъп и възможност да резервираме и през турски агенции (благодаря, Халим), така че няма опасност да опрем до опита на нашите туроператори, ако нямаме желание да ги ползваме.

# 617
  • have faith and be patient ..
Здравейте! Някой има ли идея как протича "Целодневна екскурзия „Рафтинг“  предлагана към резервация на хотел в анталия? Подходящо ли е за деца на 2 и 5? Като чуя рафтинг си представям едно, а като чуя целодневна екскурзия го свързвам с друго Simple Smile някой бил ли е на такова чудо, излиза към 150 лв за 4-рима ни

# 618
  • София
Цитат
Не ги ползвам заради начина им на работа и ордите неандерталци, които настаняват в "ексклузивните" си хотели
Смятате, че това зависи от агенцията ли? Не ми е известно Букинг, ТР или която и да е платформа/агенция да прави "подбор" на почиващите. Това си е наша отговорност, като част от избора на хотел. Ако е евтино и го рекламират навсякъде - очевидно ще е пълно.
Останалата част от коментара Ви е изключително полезна.

# 619
Благодаря за отзивите за  Гранд Блу Скай! Определено нещо ме дърпа от този хотел .Ще огледам за такъв с вътрешен басейн.

# 620
След малко по нова тв ще има репортаж за почивките и това че поскъпват от резервация до настаняване, гледайте, интересно ми е какво ще кажат..

# 621
След малко по нова тв ще има репортаж за почивките и това че поскъпват от резервация до настаняване, гледайте, интересно ми е какво ще кажат..

Може да го гледате тук:
https://nova.bg/news/view/2019/03/07/242848/%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D … 0%BD%D0%B5%D1%82/

# 622
Здравейте, моля да ми препоръчате агенция и хотел в Кушадасъ за възрастен с две деца на 4 и 15. Може би второто вече се води възрастен. Искам хубави басейни, аква парк (евентуално), анимация, хубав плаж, чартър от София и превоз до хотела. Не шофирам, трябва ми превоз до хотела, важно е децата да си изкарат добре и нещата да станат лесно. Ол инклузув са повечето хотели, което е ок. Някакви екскурзии за разглеждане наоколо ако има организирани ще е супер или някакви допълнителни забавления. Малко се зарових в информацият в темата и се обърках. Досега не сме почивали в Турция и не ми се рови и търси, бих предпочела готов вариант, който някой вече е пробвал. Като хотел си представям 4 звезди. Също така повечето пътувания си ги организираме сами,  нямам никакъв опит с агенции, но в случая ще имам нжда.
Склонна съм и да не е Кушадасъ, може да е друго място в Турция, но да е тествана почивка, т.е. някой го е пътувал и е бил в хотела и да отговаря на горните изисквания. Както се вижда съм много неориентирана и за съжаление няма да стана по-ориентирана този път. Повечето хотели ми изглеждат еднакво хубави, не разбирам каква е разликата.
Много благодаря!

# 623
Кой период на годината ви вълнува? Началото и края на лятото са подходящи по-южните дестинации, а тук много хора, различни вкусове, на едни тук им харесва, на други пък там им е студено, мнезнам.. някой туроператор ще ви е по-полезен мисля.. Там в офисите им  се предлагат допълнителни екскурзии с доплащане, а за снимките - на тях всичко е хубаво и плажа и хотела, снимките ги пипват така да кажа, за да привличат внимание Simple Smile  иначе на първа страничка има списък със хотели с аквапарковете, разгледайте ги, и успех!

# 624
Честно казано нямам претенции за периода, юли, август, може и да е септември до 15.09.
Гледах хотелите, но...снимките са ок.
Затова търся готов вариант.
Кои агенции работят добре с Турция?
Бохемия, Емералд?

# 625
  • Варна
Честно казано нямам претенции за периода, юли, август, може и да е септември до 15.09.
Бохемия, Емералд?

Най-горещият и най-скъпия период сте избрали.

# 626
  • София
Здравейте,

Аз имам въпрос относно трансфер от/до летището. Знаете ли дали предлагат столчета за кола за децата? Благодаря!

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 12:59 от Мацето

# 627
  • София
Здравейте,

Аз имам въпрос относно трансфер от/до летището. Знаете ли дали прегладат столчета за кола за децата? Благодаря!

Организираният трансфер на Емералд/Сонар не. Нямаше столчета в автобуса. И не беше особено нов и комфортен, дано тази година е по-добре.

# 628
  • София
Бохемия, Емералд?

Най-горещият и най-скъпия период сте избрали.

Я питай големия дангалак дали има нещо против от 15.09. За Кушадасъ септември е най-готиното време за мене поне, и цените са вече надолу. Най-много 4-5 дни да не ходи на училище, голяма работа, то е едно учене тогава мани-мани. Или пича ще бъде в ново училище след 7-ми клас? Атлантик холидей клуб е вашия хотел. Не знам обаче кои агенции го предлагат, ако въобще има такива със самолетна програма до Измир.

# 629
Здравейте,

Аз имам въпрос относно трансфер от/до летището. Знаете ли дали предлагат столчета за кола за децата? Благодаря!

ако хванете сами трасфер от някоя 4астна местна фирма може, сигурно..

Общи условия

Активация на акаунт