Звездни компромати- 396

• 73 573
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ирина Шейк

# 121
Не можах да се въздържа - селфи на Ваньо Алексиев
Скрит текст:

# 122
  • Sofia

Гейско излъчване има Close

# 123
Toзи бил някакъв успял бизнесмен ли? Rolling Eyes
Представям си как води преговори на високо бизнес ниво. Joy

# 124
Къв е тоя смешник?!

# 125
Гугълнах го. Собственик на Биомет. Преди години е изглеждал напълно нормално. По някое време обаче, нещо е дало на късо в мозъка му...

# 126
  • До сърцето...
Скрит текст:

Излеждат гадно мъжете, които се имат за секси по този начин на тази възраст. Жалък е направо!

# 127
  • София
Joy  отворих снимката и вместо бързо да я затворя, от бррр натиснах хикса на форума  Joy

# 128
  • София
Някакви разширени вени по корема и слабините ли има този човек?

# 129
  • Пловдив
За Ваньо се писа не отдавна в темата. Има една мома с него която пуска селфита от къщата му. И един момък има в тая къща 😁 Голяма му е къщата 😉

# 130
  • София
Скрит текст:

🤣🤣🤣 Бъгяса този човек.

Зачетох се в историите на Богомил Грозев, та покрай него и мега - гига неприятния Макариев в "Черешката " тази седмица, се замислих как може толкова неприятни и мазни мъже да въртят жена след жена и все някоя да им се връзва.

# 131
Радева е прекрасна!
Скрит текст:
Виждам, че не само аз мисля така, поне стана ясно, че сме обективни, а не е атака с/у президента или там, каквото беше Laughing

Харесвам всякакви деца с дълга коса, не свързвам дължината ѝ с пола, нито с ориентацията.

За певци и подобни, какво толкова ви се набиват в очите. Не само тук, но напоследък големи приказки какви джендъри имало по телевизията, сред певците и т.н. Моето поколение израсна с Джордж Майкъл, Майкъл Джексън, Бой Джордж, Елтън Джон, Фреди и т.н. Е и? В тези среди винаги е имало хора с друга ориентация и никой не ги лансира насила, просто са добри. Нищо страшно няма да се случи с тези, които ги слушат, не е заразно.

Ами Джим Морисън, Кърт Кобейн и подобни, ще рече човек, че всички сме станали наркомани...

Днешните нищо ново не показват, забравихте ли тези прически и грим, мъже и жени изглеждаха по абсолютно еднакъв начин.

Във всяко време артистите се опитват да правят нещо нестандартно, днешните даже са доста обрани.

При модата същата работа. Е, как ви се струва това?
Или това, това, още едно, последно.
Мъжественост до мъжественост...

Отплеснах се, но да бяха направили нещо оригинално, разбирам да се говори, а то - нищо ново под слънцето.

# 132
  • До морето
Първото, което ми направи впечатление при Радева е хубавата прическа. Много е добре. И стойката е ок. Похвалвам я!

Сега остава само да си замрази фб профила 😉

# 133
Мария
Скрит текст:

# 134
  • София
Мария ми хареса на горните снимки Flushed

Общи условия

Активация на акаунт