Звездни компромати- 396

• 73 221
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
От рентиерство мисля(т.е. майка ѝ я издържа). Нали семейството на Стоянка са били доста заможни и имотни.

# 466
Муки играе някоя и друга роля в постановки,но в кой театър ще излъжа.Иначе,да,основно майка и я издържа.На турнето за книгата на Стоянка Мутафова беше неотлъчно до нея,обиколиха доста градове.Учудващото беше за мен,че съм я гледала нкл пъти в тел.предавания,но на живо изглеждаше доооста по-добре.

# 467
На Стоянка Мутафова щерка и с какво се препитава?
На Стоянка дъщерята ми опротивя наскоро, когато бяха в някакво предаване и тя в ефир обвиняваше майка си затова, че не е успяла като актриса (явно е завършила НАТФИЗ), защото Стоянка не знаела колко е трудно да си дете на известен родител и да те сравняват с него.
И на Стоянка й се наложи да се съгласи, за да млъкне Муки.
Иначе се препитава с "дъщеря на Стоянка"

# 468
Аз ги гледах в едно интервю,  ставаше въпрос за постановка в която героинята на Стоянка има дъщеря и Муки се възмущаваше, че Стоянка не предпочела нея /каза-като родна дъщеря/,а друга актриса. Каза, че не и била дала шанс. Стоянка кипна и каза :От къде  на къде аз ще ти давам шанс,  други да ти дават шанс!

# 469
Тя се занимава да води майка си тук и там като панаирджийска мечка

# 470
Майка ѝ е виновна, че е некадърници!
Христо Шопов как успя да се докаже..само тя горката..

# 471
Тя се занимава да води майка си тук и там като панаирджийска мечка
Аз съм останала с впечатление, че Стоянка има нужда от придружител. Все пак е възрастна, често има и някакви болежки, а и редовно е казвала, че на сцената е живнала,  а иначе грохнала.  Не може да знаем каква е точно истината, важното е тях да ги устройва този вариант.  Peace Възможно е  и тя самата да настоява дъщеря ѝ да ходи навсякъде с нея. Thinking Иначе Муки си е мрънкало, няма две мнения Simple Smile

# 472
  • о`майна лунна нощ е
Много красива тая Камелия и верно, как успя 20 години да спи само с един мъж.....Само този факт сам по себе си я прави още по-красива, освен физически и като човек. Не знам какво стана с проблема й около забременяването, дали предприема мерки, или не й е от такова значение, но дано й се сбъднат мечтите каквито и да са те.

Беше споделила в интервю  че е забременявала няколко пъти, но тялото й не задържало децата. Силна жена. Не е занимавала никого публично с личната си драма.
И аз я харесвам. Твърде провокативна ми е на моменти, но изглежда позитивен и борбен човек, а не кифлоч като повечето чалгаджийки.

# 473
Celine Dion
Скрит текст:

# 474
Голям глас,  ама визуално ми е плашеща.

# 475
Не мога да повярвам, че е само на 50 години.  Rolling Eyes

# 476
  • Murcia, Spain/Ruse
ThinkingRolling EyesТолкова да я харесвам като певица,но защо така погрозня тази жена??!!

# 477
Преди като че ли не беше толкова слаба, сега е съсухрена, дано не е от заболяване.

# 478
ThinkingRolling EyesТолкова да я харесвам като певица,но защо така погрозня тази жена??!!

Защото се бори с анорексия, спомена се преди време в темата.

# 479

Абсолютно чучело ако питаш мен. Бая изпльоскано и изсипано беше в последния брадър. Повечето снимки са доста пипани, въпреки че и на тях е смешна. Кого заблуждава с визията си. Може и на нея да й се плаче като се гледа в огледалото.  Яд ме е че на подобни хубавици им се дава гласност и младите подръжават. 

Общи условия

Активация на акаунт