Звездни компромати- 396

• 72 769
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Някъде бях чела, че Кюрпанов ще става татко, а майката е дъщерята на Цеци Красимирова.
Ако е така и ако детето наследи техните гени, а не на праотци, ще бъде кукла.

# 646
  • София
Дудукът така и не го научи този английски, но не спира да се излага.
Скрит текст:
български евродепутат с изключително смислени включвания и перфектен английски...

# 647
Паднала му е някоя щанга на главата, но още не е толкова напред с англиНския, че да обясни 🤣

# 648
  • софия
От коментарите излиза, че го прави нарочно, но аз не виждам мормота, който завива шоколад  Whistling Истината е, че наистина е срамно, че такъв ...хммммм, човекоподобен е евродепутат, с когото свързват България. Свиня блатска е той.

# 649
  • София
Хубава двойка изглеждат.
Скрит текст:

# 650
С какво на живо, освен визия и поведение на жиголо ви е спрял дъха Кюрпанов? Защото аз съм го срещала на живо - справя се със смол толка като типичен нагаждач, свикнал да работи с визия плюс конформистични маниери. Едни такива мазни маниери като на излязъл от булеварден роман жиголо. Та това в моите очи отнема красивото мъжко излъчване, което го има човекът, ама само на картинка, преди да е проговорил.

# 651
# 652
Нали март щеше да се жени Софка?

Съвети от Ирина... в първия момент помислих, че снимката е от едно усамотено местенце 🚽 😂
Скрит текст:

# 653
Еее, най+накрая и Софка стана булка. Да им е честито с Грингото.

# 654
Ей, какви въздушни съвети раздава от камбанарията на собственото си безделно ежедневие г-жа Просеко. Нещата все повече клонят към написване на книга за личностно развитие и награда от библиотеката... Предлагам книгата да се казва "Проповедницата с просекото".

# 655
Ай, баба ви Дони каква е хубава на снимките. Шаферка е тя.

Честито Софче, много късмет, деца и парфюми! Heart Eyes

# 656
  • Бургас
Заради Ирини отворих от килера една бутилка просеко.То било много пивко! Laughing

Цеца ми е грозна и нечистоплътна жена.В ония години-още повече! Sick

# 657
  • До сърцето...
Анджелина в Бангладеш, посетила е някакъв бежански лагер.
Скрит текст:

Клоуи Морец и брат й Колин празнуват заедно рожденият си ден (родени са в един месец).

Скрит текст:

цялото семейство:

# 658
И аз идвах с новината за Бареков, бива ли да се излага така този човек..евродепутат.
Да се допита поне до някого най-малкото. Например до жена си. Grinning

Кюрпанов ми е много далеч от привлекателен, винаги е бил и винаги ще.

# 659
С какво на живо, освен визия и поведение на жиголо ви е спрял дъха Кюрпанов? Защото аз съм го срещала на живо - справя се със смол толка като типичен нагаждач, свикнал да работи с визия плюс конформистични маниери. Едни такива мазни маниери като на излязъл от булеварден роман жиголо. Та това в моите очи отнема красивото мъжко излъчване, което го има човекът, ама само на картинка, преди да е проговорил.

Понеже мен цитираш за дъха... с физика, с чар, харизма и усмивка. И се държа непринудено и весело.

Общи условия

Активация на акаунт