Звездни компромати- 396

• 72 766
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Алисия - миналата седмица беше по панталон, тази - по сако (последните снимки)
Скрит текст:

# 661
Харесва ми,такива крещящи цветове ѝ отиват Simple Smile

# 662
Чудех се к'во му куца на моя вторник?!?  Ми да, липсвал ми е акъл. Как щях да се сетя за самолетА, ако не беше Ирини? Благодаря и на тази жена. Никога няма да мога да и върна жестА. Тръгвам за самолетА. Скоро ни мъ чакъйтИ!

# 663
Алисия има много хубаво тяло.

# 664
Тоо,и онази женица,която напусна внезапно работа при стрина Ирина,и е дошло  в повече  вторника и е хванала самолета зананякъде си...

# 665
Тоо,и онази женица,която напусна внезапно работа при стрина Ирина,и е дошло  в повече  вторника и е хванала самолета зананякъде си...
Е тъкмо булята я беше забравила и ти й напомни. В началото на кариерата й на главен баничар, буля Ирина много се хвалеше с един готвач. Туй правел, онуй правел... Но вече не го споменава, да не е хванал и той самолетЪТ?

# 666
Milla Jovovich
Скрит текст:

# 667
  • ВАРНА
Тези космати жилетки не бяха ли ултра,мега,турбо модерни в края на 80-те началото на 90-те?

# 668
Е тъкмо булята я беше забравила и ти й напомни. В началото на кариерата й на главен баничар, буля Ирина много се хвалеше с един готвач. Туй правел, онуй правел... Но вече не го споменава, да не е хванал и той самолетЪТ?

Твърде вероятно да е духнал нанякъде спешно да си отдръсти чакрите,че много  дзен му е дошло от нея.

# 669
Тези космати жилетки не бяха ли ултра,мега,турбо модерни в края на 80-те началото на 90-те?
Сега пак са.Виж BALMAIN Grinning

# 670
# 671
кви са невзрачни без грим

# 672
Все забравям да попитам Holden - ти мъж ли си? Че коментарите ти за женските персони в тази тема са типично мъжки.

# 673
истината типично мъжка ли е

# 674
истината типично мъжка ли е

Нямам предвид това, а че изказът ти е типично по мъжки Peace

Общи условия

Активация на акаунт