Звездни компромати- 396

• 73 582
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Джена
Скрит текст:

# 151
Е, много са променени героите на нашето време. Златка-патка е много по-мъжествена, а набожният олигофрен е придобил специфична нежност в израза.

# 152
Блаткови са ужасен ужасон...
Джена милата каквото и да прави ми изглежда доста евтина, много ми простете това момиче, иначе по интервюта изглежда земна и доста добронамерена, но пусто облекло и цялостна визия ми е леко евтинджос..
Мария пък с годините е взела да изглежда доста добре, поне на снимки 😂

В някаква статия мернах , че жената на Ваньо Алексиев била известен влогър, някой да знае коя?

# 153
Джена милата каквото и да прави ми изглежда доста евтина, много ми простете това момиче, иначе по интервюта изглежда земна и доста добронамерена, но пусто облекло и цялостна визия ми е леко евтинджос..

В някаква статия мернах , че жената на Ваньо Алексиев била известен влогър, някой да знае коя?

Няква с кучета.

# 154
Джена
Скрит текст:

Ех, не можах да я харесам Джена и това си е!
Последното интервю, което гледах с нея, предизвика противоречиви чувства у мен. Някак пресолена ми се стори демонстрацията на уважение и любов към мъжа й. Остави у мен усещането за фалш и не мога да се отърся от него.

# 155

Цвети Василева мамата на кучетата.

# 156
  • София
Блаткови са такива карикатури. Не мога да си представя мъж облечен в тези китки.
Президеншата ми хареса.

# 157
  • До морето
Ама на Благо бретончето как го отваря, а?!

Златке, ако четеш тук, моля те спри да се гримираш при приятелката си Цецо. Не може човекът и това е. Направо те прави като комиксов герой в лицето. А за тена ти на хепатитно болна, въобще няма да споменавам.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 20:17 от Boho chic

# 158
Не бих си и помислила, че моя човек може да облече подобно облекло, нз кой мъж изобщо би го сложилде, че той засенчва Златка отвсякъде така. Тя с тая брадичка и напомпани краци, не ми е женствена. Цвети Василева има влог, но преди беше по дейна там, аз я харесвам. Тоя нейния чичо нали го спрягаха тук с Благо точно, кой им знае спатиите.

# 159
Edgar Ramirez
Скрит текст:

# 160
Знам я тази Цвети Василева, не знаех, че е жена на дядя Ваня. Намерила е незаета влог ниша. Определено не е по моя вкус, но гледам, че се старае жената.

# 161
Изненадах се, че моята дъщеря знае коя е Цвети Василева. Всъщност се оказа, че е заради кучетата.
Беше потресена като й показах мъжа на въпросната мацка, за който научих от този форум.

# 162
  • София
Президентшата без палто

Скрит текст:

И най-важното 😆 на Императора му отесня Враца, подписал е с Левски. 

# 163
Блаткови Версаче ли се опитват да копират?!
Бройките били ограничени.
Също като акъла им!

# 164
Президентшата без палто

Скрит текст:

Добре е президентшата, харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт