Звездни компромати- 396

• 73 197
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
И работи като брокер.

# 571
Кюрпанов е страхотен. Засичала съм го веднъж, стоеше точно до нас в публиката на “Като две капки вода”, през цялото време в рекламите си говорихме, толкова земен и забавен човек. Чаровен е, но има нещо наивно в него, явно затова не допада на някои. Не е типичното лошо момче.

# 572
Красива, изключително красива Цеци Красимирова? Интересна е само.

Кюрпанов и за мен е като световен модел. И е много контактен и любезен. Heart Eyes

# 573
  • София
За мен Кюрпанов е някакъв симпатичен мъж, който по никакъв начин не грабва вниманието ми, малко ми е женствен и лустросан.
Цеци Красимирова има някаква нестандартна красота, не ми е уау, но знам ли, на живо може да е ослепителна,  нали и за русата Златка така казват.

# 574
И на мен ми е страхотен Кюрпанов. 😍 За съжаление не съм го срещала.

Цеци съм я виждала преди години, ми уау си беше тогава. Сега не знам как е.

# 575
На мен Цеци не ми харесва на снимки  нито сега, нито преди. Но то и аз на живо съм по-красива, тъй че може просто да не е фотогенична 😂

А мъжът й чужденец ли е?

# 576
Моника Белучи
Скрит текст:

# 577
  • Mediterraneo
Как се съмнява изобщо някой, че Стоянка Мутафова не е пипала лицето си, та тя от години е обезобразена!
Кюрпанов ми е хубавичък, но до там. не ме грабва с нищо, може би единствено с височината си. Прекалено ми е лустросан.

# 578
Meghan Markle
Скрит текст:

# 579
  • Countryside

Ей, това одобрявам.
А не разните пещерняци аква-маква 😆
А така! Аз откога ви разправям, че Момоа не става Joy

Кюпранов ми е екстра! Къде казвате мога да го срещна? Така за една  приятелка питам. Mr. Green

# 580
Кюрпанов е чудесен Simple Smile
Този мъж може да се пробразява както си иска и винаги ще му се получава,с брада,без брада,рошав,лустросан,официален,като клошар,всякак ще му отива Simple Smile
Точно това е модел.

# 581
Според мен няма по-хубав мъж от Кюрпанов.

По ТВ и на снимки не го харесвах особено, но го видях на живо и общувах с него. Приятел е на шефа ми и дойде в офиса... Мъж от когото дъха ти спира!

# 582

По ТВ и на снимки не го харесвах особено, но го видях на живо и общувах с него. Приятел е на шефа ми и дойде в офиса... Мъж от когото дъха ти спира!
Уау,чак малко завидях на тези,които са го виждали на живо...и есте на тази,която му топли сърцето.

# 583

Къде ви е офиса? И аз за една прЕателка питам.
В моя дойде един път за фон Минч като папагал, забаламоса ни и си тръгна Joy

# 584
  • София

Уау,чак малко завидях на тези,които са го виждали на живо...и есте на тази,която му топли сърцето.
Не знам защо си мисля,че не е жена му го топли.

Общи условия

Активация на акаунт