Потвърдена бременност / отрицателен тест

• 8 819
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
И това всичкото в 1 ден ли се случва? Отрицателният тест и потвърждение за Б на ехограф?
Отрицателният и положителният тест се случиха в рамките на един ден. Посещението при лекар - 3 дни по-късно.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 13:17 от Не се сърди, човече

# 16
Само да уточня, нямам предвид през цялата бременност, а само в ранна бременност.Например до 6та 7ма седмица.Но това си го обяснявам с късна О. Но така както го разказват тук ме хвърля в размисъл.При нормална О защо ще е така.
6/7 седмица е прекалено късно за отрицателен тест. До тогава ЧХГ-то трябва да е вискоко. Ако качествен и не дефектен тест не отчете бременност на този етап, значи нещо не се развива както трябва .

# 17
  • Между гори и планини
Моят тест беше отрицателен. Било е съвсем в началото на бременността,  2-3седмица най-много. Мъжът ми беше с диагноза "мързеливи плувци", и не мислех, че съм бременна . Отидох на гинеколог заради страшни болки в корема. На вагиналния видеозон се видя някакво петънце, което заради отрицателният тест (правен в клиниката), сметнаха за инфекция,  изписаха ми антибиотик. На втория ден получих обрив, тялото ми е предпазило ембриона. Отидох на контролен преглед 3 дена след закъснение на цикъла. Лекарката твърдеше, че е от АБ, аз я накарах да направим тест. Излезе положителен.
Инфекцията скоро ще стане на 13г .

# 18
  • София
Възможно е, да. Направих два отрицателни теста в  5 седмица с първа урина. Лекар потвърди бременността ми на същия ден. Днес детето ми е живо и здраво на 11 години. Следващата бременност ми отчете още на втория ден от закъснението. Използвах една и съща марка тест.

# 19
От това , което пишете, явно тестовета преди 10 г са били доста скапани:) По-скорошни случаи не видях.

# 20
  • София
От това , което пишете, явно тестовета преди 10 г са били доста скапани:) По-скорошни случаи не видях.
Възможно е 😁
Аз ползвах Sure check.

# 21
На моя приятелка и се случи това наскоро с тест шуър чек. Отрицателен тест 10 дни след закъснение, а бременност е имало, лекар я потвърди.
И аз освен на късна овулация, не знам на какво друго да го отдам.

# 22
И аз ползвах шуър чек, ама защо все си мисля ,че не до теста скапан ли е или каква марка е и колко пари ,а до организъм. Заради ниски хормони например да се бави положителния резултат.Все пак има момичета с по ниски хормони по-рождение  и при тях ЧХГ по бавно нараства. Или бъркам.

# 23
Аз не знам колко пъти трябва да го повторя, сигурна бременност на ехограф се вижда  когато стойностите на ЧХГ са около 1000. Шуърчек уж е с чувствителнст 25 mlU. Разликата в цифрите е гигантска, за да говорим за нещо друго , освен за дефектни тестове.

# 24
Моята бременност беше такава , така и не получих 2 чертички. В 7 мия месец вече с голям корем от любопитство взех поредния тест - е пак беше отрицателен хаха Simple Smile

# 25
Здравейте момичета,извинявам се,че пиша толкова късно,но търсих отговор на въпроса си.Родих преди 6 месеца и половина едно здраво и прекрасно момченце.Имам редовен цикъл до сега не е закъснявал и с 1 минута от както съм родила.Преди 2-3 седмици ме заболяха яйчниците до толкова,че не можех да спа и след това ми мина(болката не беше като при менструация).Закъснява ми с 9 дни направих си два теста на престо и бяха отрицателни.Възможно ли е да съм бременна.

# 26
  • Пловдив
а само в ранна бременност.Например до 6та 7ма седмица.Но това си го обяснявам с късна О.
Че колко да е късна тая О Simple Smile Месеца има 4 седмици.
Изобщо не си мисли за това Simple Smile

# 27
Още по-странното е ,че когато забременях за трети път и направих аборт по мое желание си правих тест 2 седмици преди да ми дойде и беше с горе долу видима черта.

Ето така тръгват градските митове и легенди.

Две седмици преди евентуалната менструация дори няма имплантация още, камо ли достатъчно ЧХГ, че да отчете дори жалка черта на теста за бременност. Или спомените, или сметките ти са криви.

# 28
Здравейте момичета,извинявам се,че пиша толкова късно,но търсих отговор на въпроса си.Родих преди 6 месеца и половина едно здраво и прекрасно момченце.Имам редовен цикъл до сега не е закъснявал и с 1 минута от както съм родила.Преди 2-3 седмици ме заболяха яйчниците до толкова,че не можех да спа и след това ми мина(болката не беше като при менструация).Закъснява ми с 9 дни направих си два теста на престо и бяха отрицателни.Възможно ли е да съм бременна.

Пробвай пак с няколко теста, или направо кръвен..

# 29
  • София
Моята бременност беше такава , така и не получих 2 чертички. В 7 мия месец вече с голям корем от любопитство взех поредния тест - е пак беше отрицателен хаха Simple Smile
малко късничко. Моя АГ също ми каза, че е имал подобни случаи. Жени вече в края на 6 месец или началото на 7, уринарни тестовете не дават втора черта. Аз не си го обяснявам

Общи условия

Активация на акаунт