Лакове за нокти - 127

• 61 772
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
За пазаруването от UK зависи, дали ще има твърд Брекзит или сделка. При твърд вероятно ще се пазарува, както от трета страна спрямо ЕС. Сделка още няма , така че само можем да гадаем. Чакам развръзката с нетърпение. Ако някой знае нещо повече, да сподели.
Малко встрани от лаковете искам да похваля един крем за ръце, който успя да омекоти дори моите шкурки през зимата. Случайно го взех вместо крема за сухи ръце на L’occitane. Става въпрос за Rituals, серията The ritual of Sakura. Води се балсам, пише, че не съдържа минерални масла и парабени. Уникален аромат има, прави ръцете много нежни на допир.
Ето този е:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 136
  • Стара Загора
Аз имам Rituals of Ayurveda и е също невероятен! Богата маслена текстура, оставя филм върху кожата, но я прави копринена буквално. Омекотява и подхранва чудесно.

# 137
  • София
Да ви се оплача малко. Вчера преди обяд се лакирах и бях много горда със себе си Simple Smile Сложих топ на Sally Hansen - No Chip и след 3 часа белият лак така се беше напукал, че чак се обели. И днес се лакирах с Anne of Cleves и Sleeping palace. Човек обаче не трябва да се лакира в колата докато кара. Развалих си един нокът и ме мързи да го оправя, но по-късно и това ще свърша и утре ще снимам Simple Smile

# 138
  • Стара Загора
Здравейте , момичета ! Следя ви ,с голям интерес.От вас,  научих много неща ,за лаковете .
Не мога да се нагледам на Ан Болейн . Чудесен лак. Опитах да си го поръчам. Направих си профил на сайта .
Отговориха ми ,че не могат да ми го доставят на посоченият адрес / от Стара Загора съм /.Бих искала да попитам вие как си го доставяте ?Давате адреса на Еконт/ примерно / в София или по друг начин ? Благодаря ви ,предварително !!

# 139
  • София
Здравейте , момичета ! Следя ви ,с голям интерес.От вас,  научих много неща ,за лаковете .
Не мога да се нагледам на Ан Болейн . Чудесен лак. Опитах да си го поръчам. Направих си профил на сайта .
Отговориха ми ,че не могат да ми го доставят на посоченият адрес / от Стара Загора съм /.Бих искала да попитам вие как си го доставяте ?Давате адреса на Еконт/ примерно / в София или по друг начин ? Благодаря ви ,предварително !!
До България - само с превозвач. Не правят доствки извън UK.

# 140
  • Варна
В сайта си пише, че доставят само на адреси в UK. Ползваме различни превозвачи за доставка. Момичета от Германия дори споделиха, че не могат да си поръчат заради това ограничение в шипинга.
Писали сме заедно с Milena. 🙂

# 141
Явно не си чела достатъчно щом не си разбрала най-важното 😉 Писали са вече, само с превозвач.

# 142
  • Стара Загора
Явно не си чела достатъчно щом не си разбрала най-важното 😉 Писали са вече, само с превозвач.

А ,бе чета , ама ме е срам да кажа ,че не зная какво значи с превозвач. Flushed Не съм правила поръчки извън България !

# 143
  • София

А ,бе чета , ама ме е срам да кажа ,че не зная какво значи с превозвач. Flushed Не съм правила поръчки извън България !
"Превозвач" е фирма която има склад в случая в Англия и ти поръчваш до тях, а те ти го доставят до Бг. Аз примерно ползвам тези, защото са ми удобни като локация:
Скрит текст:
Пишеш в интернет Превози от Англия до еди къде си и ти излизат такива които доставят до твоя град.

# 144
  • Стара Загора
Благодаря , Milena_318 ! Simple SmileSimple Smile

# 145
Аз съм ей така A-england sleeping palace, на един единствен пласт.

# 146
  • София
Слънчице им трябва на тези лакове...

# 147
  • Germany
Олелеее Ариа, останаха ми очите 😍😍😍

Точно от този крем на Rituals съм страшно доволна. Само ароматът ми идва една идея по-силен.

# 148
Най накрая и аз се спретнах. Нещо ми е зимно и съм заснежена.

Скрит текст:

# 149
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2275471792738613/2 … ype=3&theater

Сивия лак е Lovie 128, другия е франкенполиш.

Общи условия

Активация на акаунт