Мнения за неелитни училища след седми клас в София

• 72 782
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
Savina123 е потребителка с дете в първо училище. Активно участва в миналогодишните седмокласни теми. Пишете й на лични, ще се отзове. С мен е споделяла, че е доволна

# 721
Аз не съм доволна, но неговият випуск ще остане в историята с най-високите резултати на матурата след 7 клас от създаването на училището. Говорим за първите 5. Останалите са си нормални резултати. Чух и за 40 точки. По-назад в темата съм писала за 1-во. Може да видите постовете в профила ми. Който иска, да пише и на лични.

# 722
А за 1во някой нещо да каже?
За кой клас питате?

# 723
  • На топло в неговото сърце.
Темата е за след 7 клас!

# 724
31 СУЧЕМ
Добра подготовка по немски  и английски език в 8 клас. Испанските паралелки нямат  преподаватели, непрекъснато се сменят. От 9клас няма разказвателни предмети на английски и испански. За немски нямам инфо. Дисциплината е добра, нивото на преподавателите добро, изключвам тези по испански.
Децата получават добра подготовка, ако им се учи разбира се. Ако искате да наблегнете на чужд език, за жалост трябва да се насочите към допълнителни курсове.

А кои предмети се изучават на английски, знаете ли, след 8 клас?
История и математика - на английски, но само проформа, според детето
Испански език- нямат предмети на чужд език
Немски език-нямат предмети на чужд език

# 725
Аз направо се обадих в училището. На английски са Математика! и История, а на немски - само Биология!
Това е нищо, буквално. Но все пак, не са езикова гимназия. Simple Smile

# 726
Здравейте, дами,

Може ли да споделите актуална информация за НФСГ? Дисциплината в училището добра ли е? Нивото на изучаване на езика и преподаване като цяло? Има ли някакви проблеми като среда, наркотици, насилие?

Всичко, което можете да споделите ще е полезно.

# 727
  • София
Нашия клас половината отиде в НТБГ. Наскоро говорих с родителите на няколко деца. Доволни са си.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 18:01 от Free Agent

# 728
От къде се е преместил и каква е причината?

# 729
Кандидатствал е след 7ми клас класа, затова се е преместил от кварталното училище в НФСГ.

# 730
От това, което чух, в НТБГ е по-добре. Как е в действителност, не знам.
За НФСГ не разбирам какво точно означава дуално обучение.

# 731
# 732
Мда, аз също чух за НТБГ по-добри отзиви.

# 733
  • София
Извинете, аз ги обърках.
За НТБГ говорех.
Ще се редактирам.
Аз съм завършила нфсг, ама ехеее - като беше Икономическия.

# 734
Аз се чудя кое да сложа по-напред 7 СУ, 127 СУ , 30 СУ, 1 СУ ? Всички са ни еднакво удобни, само 30 СОУ е малко по-далеч.

Общи условия

Активация на акаунт