Февруари идва и си заминава, но малка точица в коремчето се настанява!

• 27 255
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Момичета объркала съм се. В сряда трябваше да е О. Тестовете с 2 черти. Вчера не съм мерила. Преди час остра болка в яйчника. Теста на О с две черти. Като втората мн по тъмна. Сравних с другите там сега мисля, че втората не е толкова.. Прикачвам снимка. Сега, тива значи ли, че утре и вдруги ден трябва да се поработи за бебе?

# 136
Момичета объркала съм се. В сряда трябваше да е О. Тестовете с 2 черти. Вчера не съм мерила. Преди час остра болка в яйчника. Теста на О с две черти. Като втората мн по тъмна. Сравних с другите там сега мисля, че втората не е толкова.. Прикачвам снимка. Сега, тива значи ли, че утре и вдруги ден трябва да се поработи за бебе?

Днес задължително, събота и неделя също! Да! Давааай момиче 😝 маратон ще има!

# 137
Леле, момичета! Толкова сте красиви, всички до една Heart Eyes Heart аз ще се въздържа от снимка за сега, надявам се да ме разберете. Но имам най-топли чуства към вас! Heart
Буболеска, нормално е понякога да има различия в МЦ. Не се тревожи Hug
Сузи, даа, днешният е положителен! Успех!
Днес ми е 18 ден, нямам признаци за овулация. Вчера имах малко ЦС, но за мен е нищо. Sad от 1 месец съм на противоалергично и се чудя дали то може да е повлияло .. Мрън!
Хубав уикенд, дами Heart

# 138
Буболеса, и аз много му се чудя на моя цикъл. С извинение за описанието, понякога по превръзката виждам кафяво, но по тоалетната хартия винаги е само четвена кръв. Може да има нещо общо с окисляването на кръвта.

# 139
https://bremennost.bg/izchislqvane-na-ovulaciqta.html
Момичета вие кой начин използвате, за да изчислите овулацията? Simple Smile

# 140
https://bremennost.bg/izchislqvane-na-ovulaciqta.html
Момичета вие кой начин използвате, за да изчислите овулацията? Simple Smile

Аз този месец за първи път прожвах тестове и то докато си купя изтървах почти пика. 😁 До сега следях с приложение на телефона, но се оказа доста ненадежден... Simple Smile

# 141
Приложението за телефон е буквално ако си робот, с абсолютно точен цикъл, иначе да... ненадежден е, аз също този месец за първи път използвам тестове за О. С повече варианти за разбиране не искам за сега да се заемам Simple Smile. Този път болките в яйчника съвпаднаха абсолютно точно с + теста 😝, така че съм склонна да им вярвам този месец

# 142
Е.Т , да ти кажа честно имам 3 в телефона 😁 и на Flo май е най-точен. За първи месец го ползвам и ми предсказа на база данни за предните май 6 или 8 месеца (вкарах ги нарочно) на 21 ову и тогава правих тест, но не бяха абсолютно еднакви чертите. На 22 пък бяха още по-бледи. Ама на 20 срещу 21 поработихме. После си починахме малко, не знам защо, но с БХ успяхме с един път само да станат 2 черти. Затова и някакси не се насилвам постоянно да сме в леглото. Ако е писано ще стане и от един път. Simple Smile Така и не се товаря много психически.

# 143
Да, тука само Амх и броене на фуликули. £175 ми е скана за фуликулите 😢😢😢 като се сетя, че в бг ще ми е 50-60 лв. Eто го моят амх, пак е нисичък де.

А защо го заплащаш? Не минават ли по NHS тези изследвания?

Буболеса, стискам плаци всичко да е наред!

Mimi9999, с тестове за овулация. Календарите поне за мен са ненадеждни. Цикълът ми варира от 24 до 30+ дни.

# 144
Привет, момичета. Simple Smile
Да ви кажа, че днес имам чувството, че когато приемах да ме последвате в инстаграм, някои не успях да ги приема, или без да искам съм ги отхвърлила, та ако някоя от вас е забелязала нещо такова, не е нарочно и, ако иска, може пак да ме последва, ще я приема. Simple Smile

Да попитам - лекарката, когато ми каза, че ще ми изпише еутирокс и селен, ме пита дали пия други лекарства и аз казах, че не пия, което е вярно, но сега се зачудих дали мога да си пия фолиева киселина? Според мен трябва да може, защото тя каза, че и да забременея, няма проблем да пия еутирокса и селена, те се изписвали и на бременни, които имат така повишени стойности на хормоните, като мен, та като се замисля, че сигурно тогава пият и фолиева, предполагам, че не е проблем, но ако има по-запознати, нека да кажат. Simple Smile

# 145
Привет,момичета,
И аз си ви следя тук и ви се радвам на хубавите снимки.. нека само хубави неща ви се случват! Hug
Поръсвам ви от днес с началото на 15та седмица, но още не знам цвета на прашеца.. ама важното да е ок всичко.. успех и прегръдки! Hug
Включвам се заради последния коментар на Sunflower92.. Сънче, да споделя за тсх-то ми и аз.. забременях с ТСХ 3.35.. нямах нищо изписано да пия тогава.. след като минах през АГ и веднага след това на ендото.. ми казаха, че през бременността както и когато иска жена да забременее трябва да е около 2, даже по-ниско.. от тогава пия еутирокс 25мг вчера пусках тсх за месец и половина вече ми е 1.60,та след всичкото ми обяснение, исках да кажа, че няма  никакъв проблем да си ги пиеш и сега и дай боже скоро като забременееш! Прегръдки!

# 146
  • Sofia
Sunflower92, можеш да си пиеш спокойно и ФК! 👌И селен , тироксин ... всичко това и по време на бременност! Аз пия куп неща и след О спирам само А !
Относно ц при мен също постоянно се променя...дано не е от ЕГН 😄! Един месец не го усещам, следващия е болезнен, обилен, с подут корем! Мисля, че е абсолютно нормално! Аз откакто пия аспарагус ( и дуфастон след 0 , но той е за зацапване) се чувствам много добре!

# 147
Оооо, кики, много ти благодаря! Simple Smile Стискам палци все така всичко да е наред при теб и да си с пухкав здрав финал! Simple Smile
Аз също пия еутирокс 25мг от днес, та да видим. Simple Smile
suzana_b, благодаря много, направо си започвам фолиевата на нова сметка. Simple Smile

# 148
Аз за сега следя овулацията с календари. Цикълът ми е точен от години, най- много ден да мръдне. Инсталирала съм няколко приложения, всички ми я изчисляват или точно еднакво, или с ден разлика- около ден 15,16 от цикъл 29, 30 дни. Отделно - повечето месеци отчетливо я усещам и аз, съвпада ми с предположения ден.
Още малко ще изчакам и ще започна да меря бт и тестове за овулация.

# 149

Това, момичета, е по повод “януари ми е понеделник”!Февруари ще я разбием тая лелка, ей 😝😝😝👊💪

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 23:28 от E. T.

Общи условия

Активация на акаунт