Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 899
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 310
Е, ама така е Жаки, измисли нищо готино, но статично,  то не може само миткане. Blush
Ся, гледам Гала и сърцето ми се къса.Кой каквото ще да казва,  късата коса слелчва и то яко, след една възраст особено .
Да е младо момиче , 20-30 годишна жена, да режеш колкото щеш , но на 40- 50 г. с къса коса е като да си сложиш табелка с ЕГН - то.
Все се надявах да е вдигната косата и като я видях днес, но не е, отрязала я е. Сега с математичката Патрашкова са си като сестри.
Ужаст,  просто ви казвам.Cold Sweat

# 2 311
Здравейте, мацки!
При нас пече слънце,не е минусова температура и ми е добре. Ходихме с дребната да платим тока,310 лв. 🙄 Сърцето ме боли,ама няма как.
Купихме и мартенички.
Сипахме си изворна водичка и се прибрахме.
Чак сега пия кафе.
Сега нещо за обяд ще й правя,ще изчистя  и полегваме. ☺
Трябва и вечеря да мисля. Да похваля ММ,че събота и неделя той чисти,сготви,аз мързелувах. 😃
Платката на фурната ни е готова,но побългарена и не знам дали ще работи. Стискайте палци,че без фурна не си е работа.
Аз стискам палци на всички нуждаещи се и болничките да оздравяват бързо!
Ети,ти оправи ли се?

# 2 312
  • ту тук, ту там
Аз пък мисля точно обратното за дължината на косата - на по-голяма възраст отива по-къса коса. И Гала определено ми хресва повече с къса коса. Мярнах я днес, наистина прилича на перука или поне не ѝ е направена добре прическата, но по принцип с къса ѝ беше по-добре. 

Метнах се пак на последния пост, не мога да следя изобщо напоследък, съжалявам.

# 2 313
Селесте, друга е преподавателката, но е много плаха и млада, а в моята група са се паднали доста хуни, та ще видим Simple Smile

Ша, направо се разстроих от споделения факт за Гала.  Би ли била така добра да пускаш такива драматични новини в скрит текст, сега ще ми бъде вгорчена втората половина от деня.

Лиляна, кофти. Майка ми се възползва от възможността за ранно пенсиониране заради такава директорка.

# 2 314
  • гр.София
Привет!
Жаки, заведи ТМ на Старосел, комплекса е уникален, спа-то, басейните, храната, всичко е Топ Simple Smile много ще ви хареса!
Може да се поглезите с някоя процедура Wink
Значи, днес ми е по студено от вчера а както няма и да ям до утре, хептен ще ме втресе.
Който ял, ял Луната започва след малко, желаещи има ли?
Хубав ден от мен!

# 2 315
  • София

Ся, гледам Гала и сърцето ми се къса.Кой каквото ще да казва,  късата коса слелчва и то яко, след една възраст особено .

Все се надявах да е вдигната косата и като я видях днес, но не е, отрязала я е. Сега с математичката Патрашкова са си като сестри.
Ужаст,  просто ви казвам.Cold Sweat

Успокой се, бре!
Ясно се вижда, че и е вдигната на върха на главата, и после оформена в стил 60-те   Joy
Нея системно си я прави на чучело приятелката и Халваджиан ...

# 2 316
Ей, ще пукна от любопитство сега....

# 2 317
Луси, обичам те, наистина ли мислиш, че е вдигната? Утре докото не я видя ще ми е притеснено. Хич не обичам лелички в главите. Blush

# 2 318
  • София
Аз ще ходя по спешност на лекар. Стиснете по един палец, моля....  Sad

# 2 319
Мер, веднага се залавям със стискане!

# 2 320
  • София
Мерче, какво пак бе душко Sad Успех!

Жакче, разбирам го аз твой мъжчо. И на мен ми се натрупва умора от пътуване и понякога с месеци след това не ми се ходи никъде. Хора на възраст сме, трябва да проявиш разбиране Laughing

# 2 321
Мери, стискам палци Hug

# 2 322
  • Canada
Мери, стискам и аз Hug

Аз съм уморена и без пътувания, няма против да добавя и от това Joy

# 2 323
Мер, стискам!

Аз се ядосвам на себе си. Времето беше много хубаво миналата събота и неделя, не отидохме ни-къ-де от глупав мързел. Сега естествено ми се ходи до някое градче във Франция, но в следващите 10 дни времето ще е значително по-студено и ще вали. Един слънчев ден не се очертава. Ами иде ми да се захапя за някои мързеливи части!

# 2 324
Жакче, разбирам го аз твой мъжчо. И на мен ми се натрупва умора от пътуване и понякога с месеци след това не ми се ходи никъде. Хора на възраст сме, трябва да проявиш разбиране Laughing
И аз съм така. Май само за моренце ще се прежаля, ама зимно време или след път, никъде не ми се мърда.
Мер, мисля те с добро 🤗. Всичко ще е наред.
Ша, голяма си скица с тая Гала 😀.
Верно ли ти е важно, с каква прическа ще е?
Лендче, сезонът за разходки тепърва предстои, ще издържиш още десетина дни;). С книга и 🐈, възползвай се от студеното време.

Общи условия

Активация на акаунт