Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 886
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 400
Рая, чудесна новина! По-сложно е като се мисли предварително. Като дойде вкъщи животинката, всичко си идва на мястото някак естествено. Вярно, променя се ритъмът на ежедневието, но си заслужава. Това ти го пише човек, който никога не беше имал/гледал животно и се заричах животно в апартамент - никога! Satisfied
Сега нямам търпение да се прибера от работа и да ме посрещне кучето.
И на пътуванията им се намира начин. Особено ако има отзивчиви съседи/роднини.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 11:24 от pip4i

# 2 401
Рая, честито кученце, страхотна новина! Това е огромна и безусловна любов, е, верно, че е и отговорност, но е прекрасно да имаш животинка! Заслужава си!

# 2 402
В неделя съм в Пловдив! Трябва да организирам обиколка на основните забележителности за около час и половина за 50 човека и съм затруднена. Някой може ли да даде идея какво да разгледаме? Само за Амфитеатъра се сещам и за Стария град!
Стария град е много общо казано, но едни от най-значимите места там са:Улица на занаятите;
Къща „Клианти“; Къща „Хиндилиян“;  Балабановата къща. Пешеходната зона с Римския стадион и Капана. Природонаучния музей има интересни експозиции, вкл. с екзотични пеперуди и 3D планетариум, но за час и половина едва ли ще стигнете до там. Ако времето е хубаво, както обещават най-добре навън. До Гребната база едва ли ще стигнете, а и няма кой знае какво за гледане там. Ако искате нещо конретно да видите и не знаете как да стигнете ща дам напътствия. Приятно изкарване!

# 2 403
Райче, много добре ти е отговорила твоята майка! Много ми хареса как разсъждава!
Ени, може ли да пратиш линк на фурно- миялната? Заинтригува ме. Нашата фурна е за смяна, та събирам идеи и предложения.
Джуданка, закарай ги, където се снимал филма Вчера(май е в Стария град). И за един художник (вече покойник) се сещам. Там има доста галерии, но тази много искам да я посетя.

# 2 404
Мари, уж си ми приятелка, пък майка ми хубаво разсъждавала. Лошото е, че тя е толкова мекошава, че вече гледа един звяр. Този мъник как ще го оставим там? Иначе иска, повече от Рая даже

# 2 405
Филмът Вчера е сниман в настоящата Семинария. Трудно ще влязат там.

Ето нагледно някой интересни места

https://plovdivtime.bg/landmarks/zabelezhitelnosti/

https://plovdivtime.bg/landmarks/stariyat-grad/

https://plovdivtime.bg/landmarks/peshehodniyat-tsentar/

# 2 406
Райче, хареса ми този отговор! Признавам си! Ето, и аз бия отбой. Всяка сутрин със сина гледаме на живо как се развиват бебета Акита Ину. Такива пухкави топчета са.... Ще се привържа и аз, гаранция, ама не искам да гледам и кучето на децата. Котките им пак са моя грижа. Тяхна беше само да им дадат имена.

# 2 407
  • София
Рир, Мари, благодаря ви! Hug Ще обмисля идеята и за екскурзовод.

# 2 408
  • Mediterraneo
Здравейте, банда.

при нас тече карнавал, децата днес са по пижами на училище. Голяма забава, в петък им е дефилето, тази година за първи път ще обикалят селото, много се вълнуват( това училището на малката, гимназията на голямата ходят всеки ден маскирани).

Райче, не тъгувай толкова за това куче. Аз понякога много се нервирам на моето, но пък като легне до мен и започна да я галя, тя само дето не мърка като котка, а аз се разтопявам. Като дете ми е, мамосвам я по цял ден. Грижата си е грижа, факт. Дадох 200 евро за една допълнителна ваксина и хотел, докато бяхме на круиза, мислихме я през цялото време, ама си е наша и много я обичаме всички.

Ени, и мен ме заинтригува с тази печко- миялна, порових, ама да ти кажа честно- нито ще е миялна като миялна, нито фурната ще е като хората според мен. 2 бона и отгоре за такова нещо не бих дала. Имам голяма миялна( 16 комплекта) и знам какво удобство е, това в печката навряно отдолу едва ли ще може една тава да събереш.

# 2 409
  • на Мелмак
Аз имам фурни на Сименс, и от двете съм доволна! Grinning
Но мисля, че вече не ги предлагат.

# 2 410
Мари,ето това е https://www.technopolis.bg/bg/Electric-cookers/Cooker-CANDY-TRIO-9503-X/p/708594 ,но не за тази цена де. 😃 Няма начин да си позволим такова нещо.
Тарти,мерси за мнението. Аз се метнах,защото няма място и иначе никога няма да имам съдомиялна,а пък си е необходимост вече,но явно няма да го бъде. Ще избирам друга.

# 2 411
  • на Мелмак
И аз съм с голяма съдомиялна, верно си е удобство, ама пък защо не? По-добре малка, отколкото без! Пак ще ти е отмяна Grinning

Моите и двамата са болни, в 2ч. Сме на лекар Cold Sweat

# 2 412
Стискам палци на Али, Мер и майката на Лято в най-скоро време всичките им проблеми да останат в миналото!
Ети, да оздравяват и твоите мъници!

Рая, моите най-искрени съчувствия! Hug

Джуджанка, погледни и Free Plovdiv Tour в гугъл, може от там да вземеш идеи за маршрута, или директно техния маршрут.

Тарти, и при нас е карнавал. Цяла седмица гледам по улиците мечки, моряци, костенурки-нинджа, индианци, принцеси, пирати, маймуни и всякакви други на възраст между 0 и 100. Даже и ние утре ще ходим костюмирани на работа. Голям купон става.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 13:19 от Анонимен

# 2 413
Този уред изглежда ужасно неудобно нещо. Не може ли, ако проблема е мястото, да се вземе малка и да се монтира на плота? 100 пъти по- удобно е. Моята е голяма, никакъв проблем нямам с пълненето и

# 2 414
Рая,просто сега разбрах за този уред и понеже трябва да сменим фурната се замислих. Намерих добри отзиви,но като че ли предпочитам голяма и хубава фурна пред това допълнително удобство. 😃 Ще си мия на ръка всеки ден по 100 пъти и така. Свикнала съм вече.

Общи условия

Активация на акаунт