Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 887
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 385
О, Райче, и мен ме агитират, ама съм бетон!
Лиляна, стискам палците!

# 2 386
  • София
Аз като малка нали бях клечо и все изгърбена и майка ми по лекари ме влачи какво ли не.И сега ходя все едно всички работят за мен.Шегувам се де,но изправена,гърдите дето ги нема изпъчени абе чудо.

Оо Райче какво,бебе куче,супер.

# 2 387
  • София
Оле, Райче....Не знам да ти честитя ли или да ти съчувствам Laughing

# 2 388
Оле, Райче....Не знам да ти честитя ли или да ти съчувствам Laughing

Съчувствай ми! Трябва да ви кажа, че преди да родя, и двата пъти не съм се чувствала така спечена и неподготвена.
Али, йорки, поне за такова го вземаме де.

# 2 389
Лиляна, стискам палци!

Райче, какво ще кучето Simple Smile ?

# 2 390
  • sofia
Райче, в твоя случай се казва "честито, лека служба!" Satisfied Йоркитата поне са дребосъци, че една колежка хъски си отглежда....щерка ѝ го доведе.

Дано здравословните проблеми (споменати вчера) не са тежки и да се излекуват.

Лили, закови ги!

Вчера установих, че големият е пораснал още. Драска на една врата до къде е....еми не съм се излъгала - още 5 санта е нагоре.

# 2 391
  • София
Направо му търси фризьор Райче.

# 2 392
Райче, ще го заобичаш и няма да си представяш живота без него.
И аз така се дърпах за котаранчо, а сега сме голяма любов и му прощавам белите;).
Лято, да се оправя майка ти. Затова ли не можа да спиш?
Веси, 5 сантиметра 😀, сменихте ли гардероба?
Лили, стискам, ще ги разбиеш, сигурна съм!
За прегърбена походка, препоръчвам гимнастика - художествена или естетическа. Моята ходи от 5 години, изпъната е като струна.
Але 🤗.
И на Козуначко, да му е инцидентно неразположението, пожелавам!

# 2 393
  • София
Ох, Райче, от мен голямо съчувствие. При свекърва ми взехме йорки, тя имаше желание за кученце, Мая го избра и си го кръсти и каза, че е нейно Simple Smile Сигурно едно 10 месеца не се научи това животинче къде да си върши нуждите, трагедия просто. Сега е добре де, ама като се сетя какво беше, хем свекърва ми много, ама много обича животни и много се занимава с него, и много четеше и се интересуваше какво и как да прави.
Няма ли връщане назад от решението? Simple Smile

# 2 394
Аз котки обичам бе, имала съм, голяма страст са ми, ама куче.....
Оплаквам се на майка ми снощи, и тя ми вика, ей....най- накрая бе. Измъчихте го това дете, от кога го иска. Те на нас едно време нищо не били отказвали. Тъй си беше, отрезви ме, ама от това не ми стана по- леко на душичката. Ето, канени сме на гости, кво ще го правя?

# 2 395
  • София
Стискам палци на всички, които се нуждаят!

Имаше много рожденици тези дни! Пожелавам им здраве, късмет и много щастливи моменти!

В неделя съм в Пловдив! Трябва да организирам обиколка на основните забележителности за около час и половина за 50 човека и съм затруднена. Някой може ли да даде идея какво да разгледаме? Само за Амфитеатъра се сещам и за Стария град!

# 2 396
Привет!
Снощи четох за здравословни проблеми-бързо да се оправят всички,че лято идва! 🤗
Рая,честито куче! ММ и той ми е дал зор за някаква Ерта,голямо куче е,да го осиновяваме,но имаме 3 ии още едно ще ми дойде в повече. 😂 Дърпам се,но ги обичам и ако я домъкне ще се кефя.

Сега да се оплача-фурната не става. ММ сложи платката,включихме,работи 13 мин и пак F1. 😔 Така си я харесвам тая фурна,а явно няма да я бъде. От токови удари е изгоряло нещо,новата платка е 200$,което обезсмисля поръчка,чакане и т.н. Сега ми праща ММ линкове да избирам,ма никоя не ми хареса,обаче! 😂 намерил някаква,дето горе е фурна,а долу съдомиялна. 😳😃 Не съм виждала и чувала такова нещо,но много искам съдомиялна,а място няма. Та това е добър вариант,но исках да питам някой има ли такова чудо? Отзиви?

Рая,сега прочетох последния пост. Като ходите на гости можеш да го оставяш в клетка или затваряш някъде,където да не прави бели. Има начини,не се настройвай негативно. Ще видиш колко любов има в тези душички и щом обичаш котки,това е почти същото. 😃

# 2 397
  • sofia
tuty, не се налага. Дънките и без това са му набрани долу. Суитчърите и якето са ок на ръкав.....180 или 185 не е кой знае каква разлика.

Райче, ми при майка ти и тя да участва в гледането. То гостито лесно, ама почивките. На сестра ми първото куче майка ми го отгледа и каза, че повече кучета няма да гледа. Преди две години сестра ми пак си взе куче....познай кой го гледа, когато е командировка Smile

# 2 398
  • София
Аз като ви казвам,че със змиите няма такива грижи вий не вярвате.Grinning

# 2 399
  • София
Рая, кученцето е голяма любов! Много се обичаме с моята козица. Караш му се, наказваш го, а то идва и търси любов въпреки всичко! Ще се справите и няма да вярваш как си живяла без него!

Общи условия

Активация на акаунт