Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 889
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 370
Добро утро,

Лято, да се възстанови бързо майка ти!

Шугър, 🤗

Обещавам си да си легна в 10 довечера, едва станах. Отново.

Хубав ден на всички!

# 2 371
А аз сега се сетих, да споделя, че съм недоволна от филма Денят на бащата. Вчера за пореден път заспивам на него и се будя от виковете на Захари. Ми, много викане, много чудо....Първата серия беше ок, после вече- не.

# 2 372
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро!
Успешен ден на всички!
Стискам палци, за който има нужда!
Дайте съвет, детето много се подгърбя, постоянно й напомням да изправи гърба. Казва ми, че така е свикнала заради раницата. Упражнения ли да търся или направо ортопед.

# 2 373
Кофти вечер изкарах. В такива случаи искам да се събудя в друга реалност, но ... Дано денят е по-хубав!

Хубав ден на всички без болести и болежки!

# 2 374
Добро утро,
Никитка направо при ортопед отивай. Ако се хване в начална фаза само с упражнения може да се оправи. Аз мисля да запиша децата на детска йога точно заради изгърбването. А и е добре за тялото и ума.
Отново на работа. Уф.

# 2 375
  • София
Добро утро.
Болните да се оправят бързо.
Малката се събуди преди 7 и ми е тегаео нещо.

# 2 376
  • Ямбол
Добро утро.

Днес имаме среща, важна. Заровила съм се в закони и наредби, че да вадя на срещата аргументи, че аз и колегите от екипа не сме нарушили закона и не следва да ни режат. Освен това ще трябва да се подкова с информация за решение, което трябва да вземем така, че да не ни ощетява и онази да млъкне. Аз знам, че съм права, но трябва да го докажа достатъчно убедително. Та и аз ще искам стиснати палци.

# 2 377
  • София
Никитка, приведената стойка е естетически неприятна, но не означава гъбначно изкривяване. Аз полудях да се карам с големия ми син, който е нон стоп наведен и ходи като кренвирш, но на ортопед ходим семейно почти всяка година - досега никога не са му намирали изкривяване. Само стелки носеше за плоскостъпие като дете, но слава Богу се пооправи, понеже го хванахме навреме. За съжаление, във времето вероятно ще се прояви отново, защото има фамилна обремененост. Но мисълта ми беше, че гръбнакът му е топ, а да седи/ходи с изправен гръб не съм го виждала от бебе.

Дреби вчера си похапна малко тебешир. Днес ме събуди с дрис. Да видим дали е случайност или....

# 2 378
Рир, днес да е по-добър ден! 🤗

Лиляна, стискам палци да ги разбиеш!

Дано при Козунак дрис да е инцидентно и еднократно...

# 2 379
  • Бургас

Дреби вчера си похапна малко тебешир. Днес ме събуди с дрис. Да видим дали е случайност или....

Тебеширът не се ли ползваше за вдигане на Т, когато не ти се ходи на училище? Поне аз за такова приложение знам Wink

# 2 380
  • на Мелмак
Лиляна, стискам палци!

Аз съм ходила на лечебна физкултура навремето. Помогна ми.
Сега, с йогата се усещам, че ходя по-изправена.

# 2 381
  • София
Сакън, Линче, само Т ми липсва....Той не успя да го глътне де. Али го видя, че дъвче нещо, та успях да извадя две големи парчета от устата му, ама е посдъвкал нещичко при всички случаи...Засега няма нищо, да видим!

# 2 382
Ще вземе куче....в стрес съм.
Как можах да се предам....3 години удържах фронта

# 2 383
Ииии, Рая, изнудиха те 😂Честито! Какво, кога?

# 2 384
  • Бургас
Добро утро!

Аз съм от прегърбените, яд ме е, но така съм от години. Като се погледна в огледалото и изправя рамене ми е супер неестествено, все едно съм се напъчила нарочно. И права, и седнала, все така.

Лили, стискам палци!

Лято, бързо и по_леко от очакваното да е възстановяването при майка ти!

Денят на бащата и снощи го пропуснах. Явно не ме е грабнал никак, щом все забравям да го пусна.

Общи условия

Активация на акаунт