Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 272
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 535
  • на Мелмак
А, точно! Hug
Благодаря, Елени Grinning

# 2 536
After eight не бяха ли, Ети? 😊

Ууу, много ги тача аз 🐖🐖🐖

# 2 537
  • Варна
Купих и аз днес 1 шоколад за вкъщи. Предният път, когато ядохме шоколад у дома, беше по време на дървената ваканция. Нали се разходихме тогава до Румъния и купихме няколко Хайдита. Simple Smile
Девойката май пак ще ходи в Корея това лято. Имат покана за мероприятие там през лятото, но точно тогава самолетните билети са много скъпи и не е сигурно.
Честити рожденици!
Али, дано си по-добре!

# 2 538
  • Бургас
Тъкмо приключваме една такава кутийка ментови шоколадчета Simple Smile

Докато чакам балерината, поогледах за мартеници. Мъка, мъка, то са висулки, джунджорийки.

Стейси, дано девойката ти успее да повтори пътуването до Корея!

# 2 539
Късно ви чета, но да кажа, че някои от показаните шоколади(Ем, теб обвинявам), си нямах идея че съществуват.... Живея си и аз невежа кат сина на Титина.... Ама имам силно желание да пробвам всичко шоколадово, без изброеното от Алечка.

# 2 540
  • ту тук, ту там
Аз сега чета назад, ама да се изкажа за Пияната монахиня. Моят вариант на такъв сладкиш е с част от заливката в тестото и отгоре едро смлени орехи! Обожавам го! Защо ми го напомни, Ренко, защо?! (Скубя си косите!)

Иначе мама имаше в тефтера сладкиш Пияна монахиня, ама ми се струва, че беше с алкохол в заливката!
Ще полудея, яде ми се сладко. Ама не шоколад, а точно някакъв сочен сладкиш! 🐷

# 2 541
Мартенички мама ми прати по една дружка. Само гривнички да, ама поне няма цяла нощ да правя мартеници.
Очертава ми се тежък уйкенд. Утре тичаме на тенис и от там обратно в училището на филмова вечер. В събота от сутринта ще има плейдейт в къщи ( разбирайте 4 деца бягащи и скачащи) и вечерта сме на парти. В неделя на турнир.....

# 2 542
  • Варна
Приготвям се за плаж аз. Купих си нова шапка. Joy Надявам се да не купувам нов бански- още не съм пробвала последния ми.
Хубавото е, че разходката е скоро!
Лошото е, че няма време за отслабване!

# 2 543
Тути, стискам палци!

Тарти, успех!

Свърши ми обучението, голяма скука беше. Сега на френски.

# 2 544
Стейси, изпуснала съм.... Къде ще се разхождате по бански и шапки?

# 2 545
  • София
Ох щеше да ни блъсне автобус на пешеходна пътека,то количката с малката.Спрели колите от ляео тръгваме ние виждам автобуса  преди легналия полицай и по инерция кара,но явно не ни видя.Мм мебутна та дръпнах детето.От нищо нещо.

Шоколади на Каса Какао вземам аз само.

# 2 546
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Шоколад с мента ми е любимо! Афтър ейт унищожавам редовно.
Гадни шокоради има - например, Линд с кокос - много неприятен, кокосът скърца като пясък.

Омаах една купа зелена салата с две варени яйца. Алина е обещала да ме води на море, да не я излагам. Joy

Като гледам рецептата на таз жадна монахиня, на реване го докарва.

А бе много подли тез разговори за шоколади и други десерти.
Оттеглям се да си гледам филм.

# 2 547
Елени,да пращам ли от монахинята Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart ?
О,Стейси,защо ми припомни за Хайдито?!Страхотни са,а и цените им там са доста поносими.Тук съм ги виждала само в Кауфланд,ама то на цена,подобна на Линд!
Свет,реване,ама с шоколадов привкус 😋.Чисто реване не харесвам.

# 2 548
Леле, Мид, ама че ужас!

# 2 549
Ааа, не съм видяла какаото в сиропа, Ренко.

Общи условия

Активация на акаунт