Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 264
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 520
Жадната монахиня е от ерата на Негърското дупе 😂, първите ми плахи опити в "готвенето".А,не,първите бяха разни соленки,дето за нищо не ставаха 🤣.Ама желание имах от малка да кулинарствам,сигурно и затова сега не ми се прави нищо.
Хайде,ще кажа и рецептата,ако някой я няма:
Пандишпанов блат-4яйца,1чч захар,1чч брашно,за по-сигурно слагам и пакетче бакпулвер.Сиропа само го завирам-1чч захар,1 1/2 чч вода,3сл какао и 1/2 пакетче масло (от малките). Всичко оставям да изстине и тогава сиропирам,като предварително съм нарязала на ромбчета блата.В оригиналната рецепта се надупчва,без да се реже,но аз така предпочитам.

# 2 521
  • София
Белиндичко, ето ти мойто любимо напоследък :

Рупам и си представям, че ям линд със сол   Joy

# 2 522
  • София
Днес не можете да ме съборите с никакви сладости Joy От сутринтя съм на един бонбон Линд и стига толкова!

Алина, колоездене тренира каката. Трикратен републикански шампион ми е тя! Дребния и той от есента влиза в отбора, но си мисля, че няма да му е на сърце много. Ако не му допадне няма да го натискам.

# 2 523
Люска, богато въображение имаш, да ти кажа... 😂😂😂

На мен ми се яде бургер... Ма много ми се яде....

# 2 524
Привет дружина, гледам сладкиши се размятат из форума. У нас има един огромен тоблерон. Подариха го на детето, а то горкото не знае, че е шоколад. Twisted Evil
Болните да оздравяват. На тези който имат нужда стиснати палци.

# 2 525
Джуджи, да ти е живо и здраво момичето! И момчето..., и другото момиче Animal Dog

Ени, аз съм всеядно прасе и всичко харесвам, но не можах да преглътна шоколад с мента, бляк. Money Това по повод на поста ти, че гаден шоколад няма.

Веси, за салати ще говоря като ми стане куФнята. Сега сме само на гадна храна от магазина, но за сметка на това скъпа. Криспито е с кокос - crispy coconut.

Люси, тоз' линд на алабаш ми мяза. Wink

Ренко, що свързвам монахинята с едро нарязани орехи в блата? Rolling Eyes Може и да се бъркам. Навремето баба правеше несметни количества сладкиши по празниците, най вече за Нова година, и може да смесвам рецептите. Най-много се впечатлявах обаче, че миксери не признаваше и биеше всичко на ръка - това белтъци на сняг, това маслени кремове - няма 6-5.

# 2 526
Привет дружина, гледам сладкиши се размятат из форума. У нас има един огромен тоблерон. Подариха го на детето, а то горкото не знае, че е шоколад. Twisted Evil

Горкичкият Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

За мен е гаден един шоколад с нещо като бадемов крем вътре.. И изобщо шоколадите с разни кремчета из тях и йогурти не ги любя. И черен шоколад не обичам баш...

# 2 527
Обожавам шоколад във всякакви вариации.Мога научен труд да издам на тема шоколад. Милката не ми от любимите ама и нея не я връщам, обичам Линд, Ritter Sport, а има няколко вида на Hussel, за които и душата на дявола бих си продала.
Белия със шамфъстък
Скрит текст:
С люляк, малини и боровинки
Скрит текст:
А с този черен си успокоявам съвестта - 100% какао
Скрит текст:

За разните пралини и бонбони дори няма да започвам. Chocolate Bar

Сега като видях пост на Титина и се сетих за американските десертчета Reese. Много обичам комбинацията от фъстъчено масло и шоколад.

Джуджанка, да ти е жива и здрава госпожицата!

# 2 528
Оф, мислех да понамина из темата, ама с тез вкусотии ме отказахте тотално да пиша.. сърдито фръЦ  Rolling Eyes Laughing Joy
Голямата днес имат спектакъл от училището и се вълнуват много. Изчезвам след малко да заемам позиция за снимки.

# 2 529
  • дядовата ръкавичка
Мен с шоколад не можеш ме съблазни. Виж кремчета, тортички, сладолед...Но тъкмо днес четох, че се търсели дегустатори на шоколад на 8-часов работен ден във Великобритания. Та, ако толкова ви се хапва...

# 2 530
Ям чудо аз, да не се деля от любителите на сладко в темата;).
Минах през личния, даде направление за хирург, но хирургът при който ходя, е в отпуск до края на другата седмица. Та ще се навивам, че всичко ми е наред и ще гледам да не го мисля.
Простете лаишкия ми въпрос, но за мамолог какво направление се иска. Аз имам и допълнително осигуряване, не е проблем да го ползвам или да платя за преглед, но ако е необходима някаква манипулация и ми поискат, ще трябва пак     до тук да пътувам, че и да запазвам следващ час след това. Та искам да съм подготвена.
Благодаря за препоръките, ще търся друго мнение, че в нашия град явно нямаме необходимите ресурси за това.

# 2 531
  • югозапад, под "Марков камък"
Тути, аз при д-р Евгени Василев в Тина Киркова ходя с направление за гинеколог.

# 2 532
Aаа да,шоколад с мента и аз не харесвам. 🤢 Свекито беше донесла,много хубав,вика,освежаващ,нз какъв... 🤮
Ходихме на площадката,върнахме се,ММ купил дюнери. Е как да отслабна?!! 😔🐷

# 2 533
  • на Мелмак
Линд похапваме заради вас!
Подстрекателки! Stuck Out Tongue Winking Eye
Кантара няма да ми е приятел повече!
Има едни бонбони с мента, от одеве се мъча да си спомня как се казваха, нещо с "найт" бяха, единично опаковани, в мъничка кутийка, мммм, много хубави!

# 2 534
  • ту тук, ту там
After eight не бяха ли, Ети? 😊

Общи условия

Активация на акаунт