Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 269
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Mediterraneo
-Джу, да ти е жива и здрава щерката! И ние към 14-те вървим, надявам се само по- висока от мен да не става все още Simple Smile
Очертава ми се в понеделник да започвам работа и се спекох. Хем ми е скучно вече вкъщи, хем свикнах да си разчитам на времето. В годината работя 9- 10 месеца, бързо свикнах 2-3 месеца да го раздавам отпускарски и сега ми е терсене. Ама няма как, трябва да се работи, другари и другарки!
Сготвих паеля със заешко, рискувам да ядат сандвичи моите довечера, ама не мога да ги мисля. Домашно сготвена вкусна храна предлагам, да се оправят( подозирам, че все ще повярват, ако кажа, че месото е пилешко).

# 2 506
  • София
E, стига де! Аре публикувайте снимки на спанак, репички, туй-онуй, имайте милост! Sob

# 2 507
Ето, специално за Белинда брюкселско зеле Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 2 508
E, стига де! Аре публикувайте снимки на спанак, репички, туй-онуй, имайте милост! Sob
Нали! Злобни женички... !!!!

# 2 509
  • sofia
Не отваряйте скрития текст, бре! Аз на живо трябва да се въздържа от една торта....не ме питайте кво ми е Joy

Току що си поръчах дънки от уайкики за 20 лв. Най-вероятно няма да са ми ок, ама знае ли се.
Разгледах и зара....завръщат се едни ужасии отпреди 20 и кусур години....и тогава не ми харесваха, и сега продължават да не ми харесват

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 15:07 от vesi1

# 2 510
Ууу, Веси, ма това тоалетче верно не е никак хубаво...

# 2 511
Аз осмуквам тук една близалка и си представям,че е шоколад или поне сладолед. 😂😂🙈
Тарти,успех и бърза адаптация. Няма начин,трябва си работа. И аз така си викам да се наслаждавам на последните дни/месеци,но честно имам нужда да върша нещо друго,освен домакинството и гледането на дете/мъж. Пък за парите няма да отварям дума. 😃
Детето спи,а аз се припичам вън на слънце,възмущавам се на къртичините и проектирам двора. Магнолките ми са живи,ако ме зарадват и с цвят... 😍

# 2 512
  • на Мелмак
Ууу, ужасно е това тоалетче Joy

# 2 513
  • Mediterraneo
Днес точно в Зара се мушнах да търся подарък. Мчи то... ужасен ужасон! Имам доста неща на Зара, ама по- скоро са от бейсик дрехите им, другото е плашещо. Че и детското.

# 2 514
Белинда, специално за теб, снощната ми вечеря😂

А за въображението ви,само ще кажа,че десерта е Жадната монахиня 🤣

# 2 515
Еййй, дремя цял следобед и ме мързи да пиша, ама как да затворя око... то не бяха шоколади, то не бяха монахини Laughing
Ренко, от дете не съм яла този сладкиш. Не знам и рецепта. Само помня, че го омитах за норматив. Също и Агнесата Animal Pig А любимият ми шоколад е този
Скрит текст:

# 2 516
  • sofia
Ренко, не я знам жадната монахиня, ама приканва към питие.

Пипчи, само салатки ще показваме, какви са тия тоблерони сега?! На всите ни е слаб ангела Sweat Smile
Има един такъв с нещо криспи в заглавието....и той не е лош Satisfied

# 2 517
Аз лош шоколад не знам да има. 😂

# 2 518
  • на Мелмак
Да споделя и аз - наядох се, ама как си требе Joy!
Интересното е, че явно кантара ми се е повредил - НЕ МЪРДА! Grinning

# 2 519
  • sofia
Аnyyyone, има, има....не се сещам какъв беше, ама го пробвах и едвам го преглътнах....просто беше неудобно да го изплюя. Нещо еко, био и пр. имаше в наименованието.

Общи условия

Активация на акаунт