Искам да кажа ... (155) през февруари 2019

• 143 270
  • 2 576
  •   1
Отговори
# 2 490
  • някъде ... тук ...
Ще ме уморите Laughing

Тоз шоколад на Рая никога не съм го опитвала. Виждала съм го, но си мислех, че е някакъв тип вафлено нещо.

Стискам палци на Тути и другите нуждаещи се!

# 2 491
Тути, стискам!

И тук пече, пеят фтички, ама такъв мръсен вятър духа...

# 2 492
  • На брега на реката
Тути, стискам палци.

Верно ядох само 2 ябълки снощи, а и доктора ми е болен, та ей до къде я докарах.☺

Обещавам, днес да не пиша официална кореспонденция, че знае ли се на къв кул/р/инар ще попадна. 😂

# 2 493
  • София
Благодаря ви, момичета! HeartHeartHeart
Много ми е странно, вървим по улиците, а тя по-висока от мен! Избра си подарък от леля си и мен и сега отиваме тя да тренира, аз да кафепия с треньора. Голям Човек е той! Успява да ѝ потуши хормоните с две думи! Днес няма да успеем да се черпим вкъщи, защото вечерта ще ходим на презентация на отбора. Голямо тичане следващите дни!

Хърче, мойте кюфтета са най-лесни. Пращаш мъжът на печката да пържи, а ти лежиш на дивана и даваш дистанционно съвети. По средата на пърженето констатираш, че не се прави така и на края си хапваш тихо и напоително Joy

Тути, стискам палци!
Днес си пожелавам болните да са по-добре, а здравите усмихнати и щастливи!

Лиляна, дано се нормализира при теб положението в работата, защото се побърквам от подобни истории. И при мен има две скрипии, но поне не са ми шефове, защото пак трябваше да търся работа. Завистта и простотията са притеснително плашещи и много жалки, още повече, ако човека е с макар и минимална власт. Мисля те и теб тези дни!

Прекрасен ден ви пожелавам без нерви и скрипии в близост!

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 12:36 от джуджанка

# 2 494
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Поизпуснах ви края, ама нещо не не ми се стои пред комп. напоследък.Прочетох последните 4-5 стр., да вляза в крачка и добре че го направих, щях да пропусна куринарния бисер на Бубка и черните ѝ кюфтета.
В някаква предпролетна или по-скоро следзимна апатия съм (да не се разбира като депресия, няма нищо общо), някак ми писна от сивата инерция на зимата, от еднообразието ѝ и от свирането вкъщи. И днес като огря слънцето, дойде ми сЪрце на място, та се пооджуджерих, както се изразяваше ММ, някакъв лаф от майка му останал, много готин.И сега, ако ми беше Банкенската градинка под ръка, сигурно щях да съм цял ден по двора, да чопля нещо покрай цветята. Пък аз тука в комп. ровя, ма нищо зелено и красиво не цъфва.
 Joy
Райче, прочетох за кученцето - ами честито!
Като всяко нещо и това има две страни - и много грижа, но пък и колко радост! И хубавото е, че грижата ще поделите, а радостта ще е за всички.Така че знакът е плюс. Пожелавам да е много здраво!

Джуджи, честита да е рожденичката ти, жива и здрава!

# 2 495
Tuty, ако си в София горещо препоръчвам д-р Евгени Василев.  Работи в Тина Киркова, Вита и още в някой от частните медицински центрове.  Изключителен мамолог е.

# 2 496
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тути, и аз навремето много патех от такива кисти - имаше едно хомеопатично лекарство, мастодинон, на мен ми помогна. Имаше го само в аптеката до Тина Киркова, сега не знам каква светица е точно тази болница.

# 2 497
Джуджанка, честита ти рожденичка. Жива и здрава да ти е! Какво тренира?

Скрит текст:
Този шоколад много ми хареса.

# 2 498
  • югозапад, под "Марков камък"
Джуджи, честита да е рожденичката, здрава и щастлива и много медали!

Прекрасно слънце е пекнало, ама половин час обедна почивка не ми стигна да му се порадвам.
Купих мартенички за утре.
И в тон с темата довечера сме на РД.

# 2 499
За първи път виждам този шоколад. Алина. Нова серия ли е?

Лиляна, съжалявам за развоя на събитията. Дано следващата битка е в твоя полза.

# 2 500
  • София
Джуджанка, честита рожденичка и от мен!

Шоколади, а Simple Smile Гледала съм ги и аз тези брейкове, но не знам защо в ума съм си ги позиционирала като някакви измислени и тъпи, не беше редно сега така да ме светвате, че са хубави Simple Smile Иначе шоколади не мога много да харесам напоследък, само Лидълските и то 1-2 марки.

# 2 501
Еййй лошотии такива! Спрете се с тез шАкУлади! Сега е момента Жаки да ви напомни,че след n-седмици е лятоооо и банЦките ше ви теснеят! 😈😂

# 2 502
Жаклината да си гледа работата. Аз коремни преси правя два часа преди да тръгна за морето Joy

Хич не ме блазните с тия кошколади, но онзи ден ме черпиха с един невероятен десерт от едно време. Чакам да ми пратят рецептата и ако се справя ще го споделя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 503
Жаклината да си гледа работата. Аз коремни преси правя два часа преди да тръгна за морето Joy

Румяно мари Grinning Grinning Grinning Grinning

И на мен не сте ми преателки с тия шоколади... Вия за сладко, вияяяя! Имам само бебешки бисквиди, които си купих, за да са с малко захар и без палма. От кюфтето ги научих. Не, че не са хубави, мааа не са шоколадец... 

И така ме е напекло през прозореца, че в главата ми само глупости Mr. Green

# 2 504
За първи път виждам този шоколад. Алина. Нова серия ли е?

И аз за първи път го видях. Да пише, че е нова. Има няколко вида.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт