А това, че съм се деформирала благодарение на тази ми връзка е нещо, което дори психолог не успя да оправи (да била съм на психолог).
Спрях да натискам за деца и брак. Каквото такова, знам че годинките ми в които трябваше това да се случи са отишли в канала... ако имам късмет ще имам деца, ако не... квото е писано.
На колко си години, ако не е тайна, че все натякваше, че годините за брак и деца са зад гърба ти? Като те чета звучиш на 85, честно.
Не е толкова просто в днешно време за мъж да намери желаеща брак и деца под 30г, особено ако той самият ги е минал и няма яки $$$$$$. За повечето жени около мене и за мене самата бракове и дондуркане на деца изобщо не седяха на дневен ред преди чукване на 30г. Майка ми и всичките и колежки бяха се женили и родили на 30+ и това преди 40-50г. Даже принцовете Улиям и Харри се ожениха за леко по-стари от тях жени и над 30г, като Меган се ожени на 37г.
Естествено трябва да изглеждаш млада, което не е трудно в днешно време.
Семейството не е само мъж и деца. Не се пръкваме от нищото. Шансовете за собствено дете след 40г почват да клонят към нулата и падат стремглаво с всеки изминат ден. При поне половината 40г жени тези шансове са кръгла нула.
Да, Лейди Нина, правилно си чатнала, че емоционалният багаж те състарява. Еми........ отърви се от него! Това не е дете или родител, че да сте вързани до гроб.
Написала си го - втори брак. Не е като да са озлобени стари моми. Натискащата за брак и деца попрецъвтяла китка никой не я ще. Не и за брак и деца и не заради възрастта.
Озлобени стари моми? Ами... какво очакваш след разбити надежди, животи и сърца? Да, брака след 35 не е панацея, ама децата след 35 как стават? Лесно, трудно или изобщо не стават? Никога не съм смятала за нормално да се търси мъж само за разплод!
п.с. Някой спомена кралското семейство, ама ние не сме кралски особи...
Истината е, че рецепта няма - ако е боклук и 10 години да живееш с него ще те съсипе. Ако е правилният след 2-3 години ще ти предложи брак... ама може и никога да не стане.