Живеене заедно преди брака

• 30 080
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • Street of Dreams
Има голяма разлика какъв си в обществото и какъв си в сърцето си. Аз когато работех, имах огромен контакт и кръг от познати, повечето млади мъже. Човек като ме види - не може да предположи, че живея зад сто стени в интимен план - поддържах отлични отношения, усмихната и устата ми не спира. Кой ли не се опита, но всички удряха на камък и с това бях станала известна.

Така че не се изразих съвсем правилно, че не съм социална. Просто не съм от търсещия тип, който се среща с много мъже и се забавлява на принципа проба-грешка. Нямам никого в предвид.

# 601
  • MI
И аз уж добре разпознавам хпрата, на всичко отгоре съм по-скоро интроверт (да кажем нейде по средата), но всякакви психопати има дето трудно ще ги разпознаеш веднага. Виж, интуицията никога не ме е подвеждала, но кой ли я слуша на 100%. Та нищо невероятно да се окаже че кафето с някого е загуба на време, нищо чак толкова ужасяващо няма в това.

Да, всеки гледа И външността. Ненормално би било да не е така. НО, голямо НО, не за всеки едно и също нещо е хубаво, привлекателно и т.н., нито за всеки това е първи критерий.

# 602
Всеки се впечатлява от хубава усмивка и се гнуси от кофти зъби примерно. И други маркери има, които са почти универсални.

# 603
И все пак не сме харесали 100 мъже през живота си, като се замислиш, а доста по-малко.

# 604
  • Наблизо

Да, всеки гледа И външността. Ненормално би било да не е така. НО, голямо НО, не за всеки едно и също нещо е хубаво, привлекателно и т.н., нито за всеки това е първи критерий.
Не че е първи критерии,но ако го няма - нищо не става.Не да излизаш с някой всепризнат хубавец,а че без нещата,които Ти считаш за красиви ,не става.Докато ако излизаш с някой хубавец,ама глупав например или безотговорен..но на момента те устройва,не е проблем.За забавление става.
Просто е като да имаш кола без колела.Супер кола,чудно..ама без колела.Ето това е външността -  не е първи критерии,но без него нищо не става.

# 605
  • Paris, France

Право в десятката.

Всеки се впечатлява от хубава усмивка и се гнуси от кофти зъби примерно. И други маркери има, които са почти универсални.

Повечето мъже, с които съм излизала почти не се усмихват. Аз не харесвам вечно ухилените. Вижда ми се лицемерно и глуповато, особено за мъж. Моят мъж имаше изкуствен преден зъб и не го бях забелязала докато не ми каза. Като ми каза пак не успявах да го различа от здравия. Непрекъснато говореше за този зъб и даже го смени. Пак не забелязах. Лошите зъби се прикриват лесно и не са проблем. Има хора с прекрасни предни зъби и зле направени мостове в задните части на челюстта.

# 606
  • MI
Лоши зъби си представих нещо като от Махалата. Joy Това наистина на никого май не би харесало, спор няма. Аз по-нормални неща имах предвид, и 150 кг не вярвам някой да хареса, лоша миризма и т.н. Но пък и тези си намират половинка от друга страна, така че...

# 607
  • Street of Dreams
Абе, колко й трябва на една жена да се омъжи... Освен да има хубави зъби, има само още няколко нещица, които изобщо не са трудни за схващане. За да бъде един мъж keeper, тоест да искаме да прекараме остатъка от живота си с него, има няколко мъжки качества. И малко магически сили.

Те и без това са закотвени в ДНК-то им.

Скрит текст:
Значи социално-способният мъж от днес трябва да може да готви, да глади, да пере, да сменя пелени, да сади бегонии, да има чувство за хумор, да е чувствителен, интелигентен, да проявява твърдост, да е успешен и да има винаги достатъчно време за семейството. По-късно през нощта трябва да може да намира г-точката със завързани очи и ръце зад гърба, докато едновременно с това ни прави масаж на врата. Grinning

По-подробно погледнато, има няколко основни дребни неща, които ние жените намираме за мъжествени.

- морален интегритет - да може да поема отговорност.

- сензитивност - да показва разбиране, подкрепа

- задоволяваща интимност - да вкарва вълнение, приключение и волтаж във връзката

Абе някаква смеска между генерал и социален работник. Жените днес са образовани, активни и често имат кариера. Обаче за да бъде keeper трябва да има и още някои дребни качества.

- да бъде практически/прагматично настроен. Атрактивни са мъжете, които помагат вкъщи, защото правят ежедневието ни по-приятно. Да отпуши мивките, да свърже сложните неща на компютъра, да смени крушките, да закачи картини и най-важното - да извади домашния паяк на свеж въздух, без да го убива. Не че и ние не ги можем тези неща, но не ги искаме - чисто прохически.

- да бъде troubleshooter - да решава от воле всякакви проблеми за кратко време - нашите проблеми, както и на цялото семейство. Ние жените сме по-емоционални и неспокойни, истерични дори - и тогава идва той и хладно и небрежно отстранява наличния проблем. Ориентираното към решения мислене е класическа мъжка черта - те мислят за решение още докато им разказваме проблема.

- обаче не винаги да мислят по този начин, а понякога просто да ни изслушват, без да са многознайковци! Галантното поведение също е важно - да бъде джентълмен, внимателен и учтив към нашата женственост. Да отваря вратата, да държи ръката при слизане на стълби - две стъпала пред нас, да ни помага да облечем палтото. И да прави комплименти - ние да не сме се нагласили напразно?

- най-важното мъжко качество - инстинктивната грижа. Да се върне към корените си и да се вижда в ролята на защитник и доставчик/провайдър (любимата ви дума) на жена и семейство. Обаче това естествено не означава да ограничи самостоятелността на жена си - напротив, един мъж трябва едновременно да е самоосъществен, успешен, да изхранва семейството си, но едновременно с това да се възхищава на самоопределението и самостоятелността на съпругата си. Същото е и за защитата - ние жените си падаме по ролята на защитника, но това не изключва нашата еманципация. Дори и да си имаме кариери, ние имаме нужда от защитник, който стои зад гърба ни финансово, емоционално и физически, който бди над нашето добруване и щастие.

Ей заради такива дребни нещица обичаме мъжете.  Heart

Joy

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 20:36 от OnDiNe_

# 608
Нищо работа, викаш Joy

# 609
Аз мъжът ми го харесах, защото го намирах за забавен, колкото и да е банално. Другото дойде като бонус. Сега честно казано не съм сигурна, че има кой знае какво чувство за хумор, но вече е късно Joy .

# 610
  • Street of Dreams
Казах ли забавен? Май забравих...

# 611
  • София
Моят ме спечели с това, че е по-умен от мен. Имам голямо самочувствие по принцип и трудно си го признах, но когато си прибрах его-то в чекмеджето и погледнах по-обективно на ситуацията, си дадох сметка, че умът му е адски секси - и превъзхожда моя.

Естествено, това допълнено от еднакви вкусове и почти еднакъв мироглед, ръст 185 и сиво-сини очи. Ако тези подробности липсваха, е, сори, ама само с мозък не се живее хепили евър афтър.

# 612
Брей Таис, къде го срещна ? Моите поздравления Simple Smile

# 613
  • София
В СУ Simple Smile Жив пример за това как понякога, когато се отклоним от ''правилния път'', всъщност стигаме до хубави места. Не завърших първото си висше и на 26 кандидатствах пак. В трети курс пътищата ни се пресякоха, но бях омъжена и трябваше да ме изчака да се разведа. Говорили сме си двамата, че ако бях изрядна студентка още в гръцката ф-я и бях завършила като другите, нямаше да се засечем. Кой знае сега за кого щях да съм омъжена. Може би още за първия ми съпруг? Не знам.

Странно нещо е животът, понякога съм аха да повярвам, че случайни неща няма.

А това, че е сравнително висок (баща ми, лека му пръст, беше по-висок, та не се впечатлявам много) и с хубави очи, не го прави някакъв хубавец. Преди години излизах с едно наистина красиво момче, бяха му предложили да стане модел. Еми няма такъв кошмар. Имах чувството, че се съревновавам с всеки индивид с ХХ хромозоми в радиус от пет километра Smile

# 614
Мъжът може да е хубавец благодарение на ръста и хубавите си очи. Доста са облагодетелствани в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт