Живеене заедно преди брака

• 30 086
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Не е въпрос на принципи да намериш някой след определена възраст. Въпрос на сравнение с предишния е. Ако летвата е вдигната, лоша работа.

# 586
  • MI
Хайде сега, и двамата избират, и двамата решават искат ли връзка. Само един да е шефа просто не става. Ако един човек не харесва друг или не иска връзка в момента или точно с другия, ами съжалявам - колкото и другия да го избира няма да се получи. Независимо в коя роля е жената и в коя мъжът.

# 587
  • София
E как точно се изисква връзка? Все пак понякога се случва да сме на по-долна позиция, хората са различни, за някои мъже не сме достатъчни и решават да не започнат връзка. Спираш и толкова, следващия.
Не говоря за изискване. Ти пък.
Имах предвид, че самата настройка да чакаш да те изберат смъква от аурата и излъчването.
Ти може и да можеш да превключваш, но не мисля, че всички хора са така. Повечето или са в едната позиция дълго време и спрямо много хора, или са в другата. Simple Smile

# 588
Нищо не е задължително, зависи какво искаш от живота. Ако си ОК да си сама, стоиш си сама. Но ако примрънкваш, че нямааам мъъъъж! - ами търси бе, моме!

# 589
Да, тъпо е да мрънкаш без да търсиш. Даже не в буквалния смисъл да почнеш да излизаш с всеки срещнат, но просто да отвориш чакрите...

# 590
Кой говори за всеки срещнат? Казах за поне първоначално подбрани и интересни.

А иначе човек трябва да е реалист - ти избираш, и теб те избират. За някои хора не си нищо особено и това е нормално. Както ние отхвърляме, така и нас ни отхвърлят.

# 591
  • Street of Dreams
Въобще не ме дразни Сирена, само защото излага съвсем различно от моето мнение. Харесва ми да чета една различна, прагматично-философска гледна точка, защото нямам усещането да ми я налага. Просто си говорим.
Аз бих изпаднала в ужас да съм на кафе с някой ужасен, та да ми идва да се кръстя - изтръпвам при мисълта, пък било то и за един час. Просто съм по-асоциална натура и честно казано при други обстоятелства щях да съм точно от тези жени, дето никого не харесват и си стоят сами с многото си претенции. Много трудно харесвам някого и често съм от тези, които не дават шанс, ако нещичко забележат. А аз всичко забелязвам, да му се не види. Joy

Добре че има хора и като за мен, дето се амбицират от моето поведение, вместо да ми теглят една и да вземат следващата. Joy

# 592
Не ужасен бе, готин, заинтригувал те е. Къде видя да пиша за първи срещнат, ужасен, случаен. После се оказва, че не е ОК, но голяма работа от това.

# 593
  • Наблизо
Аз не съм много асоциална,но и аз забелязвам всичко и много лесно надушвам хората.Затова и толкова естествено заживях с моичкия.
Обаче съм И повърхностна.Не ми ли харесва външно,може да е страхотен отвътре - мен не ме интересува и не бих излязла с такъв.

# 594
  • Street of Dreams
Не ужасен бе, готин, заинтригувал те е. Къде видя да пиша за първи срещнат, ужасен, случаен. После се оказва, че не е ОК, но голяма работа от това.
Имам много силна и безгрешна интуиция (малко не скромно) . Няма как да ми се случи да си помисля че е един, а да излезе друг. В смисъл, аз преди да изляза с някого съм го положила вече на няколко теста, без той да се усети.

Да не се хваля много, но методът засега работи на 100%.

# 595
  • Street of Dreams
Аз не съм много асоциална,но и аз забелязвам всичко и много лесно надушвам хората.Затова и толкова естествено заживях с моичкия.
Обаче съм И повърхностна.Не ми ли харесва външно,може да е страхотен отвътре - мен не ме интересува и не бих излязла с такъв.

Това не е повърхностно, това е важен критерий.

# 596
Не се хвали наистина, и аз така си мислех навремето, ама.... Simple Smile Много лесно може да го мислиш за един, а да излезе друг Simple Smile

# 597
  • Street of Dreams
Мда, гледам да внимавам с думите, че винаги като кажа голяма дума за нещо, животът показва обратното. Затова казах - до сега е така. Понякога човек иска и нещо хубаво да си каже пък...

# 598
Разбира се, няма лошо. Но истински манипулатор може с години да не му видиш истинската същност, докато си му ценна и се държи добре с теб.

# 599
  • Paris, France

Не си повърхностна, а за тебе външността има голяма тежест. И аз съм такава. Мисля, че повечето хора сме такива, но много не го съзнават, а много го осъзнават, но не смеят или не искат да го признаят, дори в анонимен форум, защото не им се иска да бъдат етикетирани като суетни, повърхностни, нарцисични, кухи лейки Итн. Външността е добър признак за здраве, възраст, социално положение, етнически произход, култура, покупателна способност.

Жените, които твърдят, че гореизброеното няма значение просто не осъзнават, че има, даже за тях самите.

Една жена знае дали мъжът я привлича физически още на стотната част от секундата, в която го метне за пръв път. Връзките с мъже, в които съм се влюбила от пръв поглед са незабравими. Излизала съм с мъже, които просто съм харесвала. Не се получава. Не мога да се оженя за такъв и да му раждам деца. До живот заедно не се стига.

Аз съм много социална, но трудно започвам връзка и още по-трудно се задържам в такава. Силно социалните хора излизат често, познават много хора, задоволяват потребността си за общуване с хора навън и често не влагат време и усилие в интимност с партньор. Асоциалните трудно срещат нови хора и не се чувстват добре сред голям брой народ наоколо. Парадоксално, връзка между асоциален и силно социален може да просъществува дълго ако и двамата са толерантни и не изискват много заедност.

Общи условия

Активация на акаунт